IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Duyurular IRCRehberi.Net yönetimi tarafından yapılan duyuruları burada okuyabilirsiniz.

331Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2021, 17:19   #1
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow AreS nicki & Syst3m Haysiyetsizi Hk. ❓

Arkadaşlar Selam. Malumunuz üzere bir kaç gündür bir bilgi kirliliği almış başını gidiyor, bunu düzeltmek gerekeni yapmak ve açıklama yapmak zaruri olmuştur.

Bundan bir kaç gün önce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız AreS nickini girmediği için daha önce bu nicki bir kaç kez isteyen Kaan yani forumlarda ve irc dünyasında Ares olarak bilinen kullanıcıya vermiştir.
işlem yanlışmı? evet yanlış ki bundan haberimiz olduğunda kendisine keşke yapmasaydın gerek yoktu diye telkinde bulunup hatta tartıştığımız bile oldu. Eğer benim haberim olsaydı bazı arkadaşların dediği gibi nickin verildiği gece gündüzü bliss arkadaşımız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ye Pm atarak AreS şifresini unutmuş şifresini istiyor yardımcı olurmusun diye belirtmiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de bana böyle bir durum var bende Sheye sorun yok şifresini unutmuş ise yeni bi şifre girip @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşıma bildir kendisine versin demiştim.

Akabinde gelişen olayları az çok biliyorsunuz yağmur ve ares ile grupta konuşup nicki yarın vereceğimi kendilerine söylemiştim. Neden o gün verilmedi nick peki? Yapılan işlem yanlış olduğu için tekrar bi yanlış yapmamak için Ares yani Kaan ile görüşüp durumu bildirip ertesi günü nicki kendilerine verecektim. Nick ile ilgili olan biten durum bu yaşananlar vs, Yinede aldığımız karar AreS üyeliği ile alakalı Nicki tekrar kendisine verip yaptığımız bu yanlışı tekrar düzeltmek istedik. Kendisine yeni şifre kayıt olurken kullanmış olduğu mail adresine gönderilmiştir. Daha öncede bu sözü kullanmıştım 10 işin 9 unu doğru 1 ini yanlış yapıyorsak onuda düzeltmesini biliriz.

Beni bu konuda üzen kendisi sykp adresimde ekli olduğu halde aylardır ne zaman işi düşerse yazıp dile getiren ve kendisinede elimden geldiğince yardım ettiğim bu insan ne yazık ki kalbi ve yüreği pislik içinde yüzen bu alemde yaptığı icraatlar ile devamlı kötü anılan ve insanların beyninde pislik olarak yer edinmiş Syst3m in oyununa gelmesidir. Ki zaten onunla ilgili konu içerisinde oldukça geniş bi açıklamam olacak.
Ek olarak editörlüğüm alınmış söylemleride var AreS in onunla ilgilide bir kaç makalesinin çalıntı olduğu tespit edilmiştir. Bununla ilgili görselleri gerçek makale sahiplerini arkadaşlar konu içerisinde gösterecektir.

Şimdi o konuya gelmeden önce bi hususa daha açıklık getireyim. Omen kafasına göre hareket eder kararları kendisi alır yola çıktığı insanlar hiçbiri yanında değil diye : ) inanın gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Ben yola @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @miZah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ana kemik kadro kuruluşta buydu. Bu isimlerden bağımsız kimi helper kimi coder kimi özel üye kimi moderatör editör vs olarak birde perde arkası desteğimiz vardı ve hemen hemen hepsiyle görüşür hepside sağolsun ilk gün olduğu gibi bugünde desteklerini verirler veriyorlar da.

Bu isimlerin arasında sadece bi kaybımız oldu onuda herkes biliyor. Onun harici gerek forum yönetimleri olsun gerek irc dünyası olsun Yönetimler devamlı yenilenebilir gelenler olur gidenler olur bu normaldir. Ama benim yola çıktığım ekip bu ve 1 eksik dışında aynı şekilde Sonradan aramıza katılıp Canı gönülden destek veren bir çok yönetici arkadaşım olduğu gibi devam ediyor, Hepsinden de Razıyım ALLAH eksikliklerini göstermesin.

Gelelim Syst3me.

Bu şeref yoksunu herif çok uzun zamandır bir kaç dostum daha söylemişti sizinle ilgili illegal konu açmamızı istiyor böyle bi durum var bilginiz olsun diye sağolsunlar bilgilendiriyorlardı beni. Bende yeri geldiğinde şu cevabı veriyordum sorun yok açtırabilir yeterki yönetim ile alakalı olmasın çünkü benimle ilgili konu açılabilir umursamam bu alemde benide onuda bilirler. Alemin %90 ı benim için Dürüst efendi Onun için %100 ü pislik vb. der geçer. Kısaca ben kendimi bildikten sonra rahat olduktan sonra hiçbirşey koymaz bana.

Peki bu neden kendisine Pislik vb. sıfatlarını insanlara benimsetti ?

- 1. Kendisini iyice tanımayan bu işlerde acemi olan masum insanlara sözde yardım elini uzatıp insanların Platformlarına Ağır bir darbe vurup hayalkırıklığına uğratmıştır.

- 2. Aklı fikri devamlı şeytanice çalışıp ona inanan insanların daima bir açığını aramıştır. Düşünün mesela birisine dostum der kardeşim der bu bayan olsun erkek olsun farketmez el altından bir şekilde onun açığını bulup bunu zamanı geldiğinde insanların önüne acımasızca atan Rezil bir kişiliğe sahip.

- 3. Özellikle bayan kardeşlerimiz olsun kimi sanalı bırakmak zorunda kaldı kimi devam ediyor ekranlar olsun vb. görüntüler olsun ne yazık ki bu şahısta mevcut

- 4. Peki bunları nasıl kullanıyor örnek vereyim. Tanıdığı bi bayan bu foruma gelip aktifmi oluyor direk onu tehdit ediyor ister dolaylı yoldan ister dolaysız seni orda görürsem rezil ederim diyebiliyor.

- 5. Bir çok forumda yıllardır illegal konuları bulunup halen üstüne yorumlar yapılabiliyor ve buna rağmen bildiği kötü yoldan şaşmıyor buda bi başarı aslında

- 6. Bir çok defa Forumda Pm (Özel Mesajlar) okuduğuna dair söylemler çıkmış ve defalarca itham altında kalmıştır. Ki okuyor da.

- 7. Panellerle oynayıp daha önceki yöneticileri zan altında bırakacak şekilde kurgulanmış oyunların içerisinde bulunmuştur. (Örnek sıkıntılı bir işleme imza atmıştır O değilde bir başkası yapmış gibi utanmadan Sahte Loglar hazırlayıp sunmuştur.)

Maddeler böyle uzayıp gider zaten çok iyi tanıyanlar konu içerisinde görüşlerini bi şekilde dile getirecekler. Ya bu adam Parası ile aldığı bir forumda kendi nicki ile tanıtamadı ya Syst3m olamadı. Neden diye sorduğumda bana verdiği cevap yüzümmü var imajmı kaldı nasıl kendi nickimi gireyim diyen adam IRCRehberine kafa tutacak : )

Bak 1 senede sadece 1 senede başında bulunduğun 18 yıllık forum ile sıfırdan kurduğum forumu kafa kafaya getirdim. Aktiflik olarak seni tokatlayalı 7-8 ay olmasına rağmen Logindede kafa kafaya geldik? Hiç utanmıyormusun bu hiç zoruna gitmiyormu ? Bak sen Paran ile aldığın Forumda kendini tanıtamıyorsun bile ben Sıfırdan kurduğum forum ile seni ezdim geçtim ayağımın dibinde halen neden dolanıyorsun?

Ben bir gün olsun gelipte senin yöneticilerine orayı bırak gel sana şunu ekleyeyim bunu ekleyeyim dedim mi ? E hani biz spamdaydık İrcrehberi spama alınmıştı! sebep olarak Forumda reklam yaparlar kullanıcılarımızı kaçırırlar diye ilk günden spama almadın mı ? Forumu takip edip kim online ise aktif ise sunucularda bi şekilde davet etmedin mi veya Ettirmedin mi ? Ne olduda Spamdan çıkardın bizi sadece bi gece de ?
Yılın enlerini yaptın herzaman ki gibi eline gözüne bulaştırdın herkesi kaybettin ircrehberine vurayım da tekrar insanlar geri dönsün mü dedin o kıt beyninle :) Eğer amacın bu ise ki zaten bu yine batırdın boşuna böyle bir yola girdin sen bunu yaparak bir nevi güzel birşey yaptın aslında bizi seven nerde olduğumuzu merak eden bazı dostlarımız vardı Sayende onlarda öğrenip geldiler..

Bana böyle gelme bana nasıl geleceksin biliyormusun popona güveniyorsan yeni sıfırdan bi yer açacaksın hiçbir forum veya mecrada konu reklamı bile açmayacaksın sadece emeğinle herşeyi yapıp 1 sene içerisinde Konular: 54.271, Mesajlar: 334.833, Üyeler: 1.787 Forum içi günlük sadece en az 1.300 mesaj loginlerin 280 lere vuracak ben sana o zaman Eyv yaptın derim. Ama sende o çap yok ki Sen 18 yıllık Forumla bunları yapamıyorsun Sıfırdanmı yapacaksın : )

Bu arada unutmadan kulağıma küçük büyük forum muhabbetini yapıyormuşsunuz muhabbeti geliyor O muhabbeti yapanlar poposuna güveniyor ise sana dediğim gibi Sıfırdan bi yer kurup bi deneme yapsınlar bakalım bellimi olur belki tutar..

Biraz Efendi olun bi duruşunuz olsun biraz bunun için mücadele gösterin içiniz dışınız pislik kokuyor. Saygı gösterin insanlara bunlar şunu yapıyor bizler daha iyisini yapalım derdine düşün çabalayın emek harcayın ALLAH çalışan insanın emeğinin karşılığını devamlı verir öyle oturarak insanların yaptıklarını yapmaya çalışarak bi yere varamazsınız. Siz soytarısınız diye herkesi soytarı zannediyorsunuz. Adam olun biraz lan biraz adam olun bi ağırlığınız olsun bu alemde.

Değerli kullanıcılarımız yöneticilerimiz hepinizden özür dilerim ağzımdan istemediğim sözler çıkmış olabilir ama gelin görün ki yaşadıklarımız şu anlattıklarımın sadece %20"lik kısmını barındırıyor. gerisini siz hesap edin. Bu kesinlikle Forumlar arası bir mesele değil olmayacakda bu konuya karşılık verilir verilmez bizde daha ötesi olmayacak çünkü bizim felsefemiz bu ve benzeri olaylarla beslenmeyi bilmiyoruz istesekte yapamayız. Ha onların mesleği olmuş o ayrı konu, tekrardan kusuruma bakmayın normal görün lütfen

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 
Alt 01 Şubat 2021, 17:25   #2
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Merhaba sevgili AİLEM !
Konuyu zaten biliyorsunuz . Özet geçeyim . Uzun zamandır foruma girmeyen , Başka forumda adminlik yapan kendisini tanımadığım zerre diyaloğum olmayan arkadaşın nickini, eskiden beri her platformda olan Kaan a BEN verdim. Velhasıl durumu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e ertesi gün söyledim . Dediği şu '' iyi b*k yedin'' DDD Git ver olm adamın nickini dedi.. (ekran isteyen varsa atarım) Neyse bu esnada nicki alınan arkadaş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya ; O nicki kim aldıysa verecek ! - Benim nickimi versin o şahsiyete söyle ... Gibi tabirler ile mesaj yolladı. Ceysu adlı kendisini tanımadığım tanımakta istemediğim ( dip boyası gelmiş ) arkadaş aracılığı ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e ulaşıyor. Barış nicki vereceğini söylüyor Lakin Omen kardeşim bu arkadaşın yazılarına dik dik konuşmalarına racon keser gibi yazılarına orada da şahit oluyor ve nickin yarın verileceğini söylüyor ki HAKLI Efendice geleni Barış boş çevirmez . . .
(((Buradan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimden ve Ailem olarak gördüğüm kullanıcılarmızdan ve nickini başkasına verdiğim arkadaştan kişisel hatamdan ötürü özür diliyorum . Olaylar farklı platformlara saçma işlere saptırılmasa idi ertesi gün başlığımı yine acar duygularımı ifade ederdim.))) Hepimiz hata yapabiliyoruz . Ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olduğu sürece Hata payı %1 den az ihtimaldir. Bize karşı Yapılanları edilenleri biliyorsunuz . Foruma beraber başladık gidersek de beraber gideceğiz diyerek destek olan onlarca kişiye ve herkese Teşekkürlerimi sunarım.
Olay bu şekilde arkadaşlar . Takdir sizin. Neyse cezam çekerim. Ne konumda olursam olayım her zaman ailemi destekleyeceğim . Gölgelerin arkasında bile … Kısacası Barışlık bir sorun yok . Barışa karşı Herkes içindeki nefreti kusmuş . Yine iyi tutmuşlar içlerinde bu zamana kadar helal olsun .

Üzüldüğüm nokta nickini değiştiğim arkadaş.Alisi velisi hepsinin gazına gelip kendine ettin. Seni kullandılar bence . Pis çirkin işlerini senin üstünden yürüttüler ki zaten orda konu ben olsaydım L_ yaptı deseydiniz bu ifadeleri yazamazdım . Ayrıca özel mesajların kimsenin eline gitmez. Sacma sapan dolduruşlara gelme .. Senin nickini değişip Ares yeni kayıt açtı. Senin bilgiler sende kaldı. Ayrıca ; İnsanların kişisel tercihleri hakkında kimse yorum atmasın . Burda olup başka forumda olan birisi başka foruma yazdı diye de, buraya kimse mâl edemez. Kişilerin burdaki yazdıkları beni ilgilendirir. Burda yapılırsa ben Buna müsaade etmem. CEZASI NE İSE BEN VERİRİM . Gerekeni yaparım. Gelmek isteyenede her zaman kapımız. Bağrımıza basarız. Böyle olmasına bu kadar uzamasına üzüldüm. İnanın kendimden cok Ares e üzüldüm.

Bir diğer arkadaş ve bazı arkadaşlar kesin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in haberi vardır . Boş konuşuyorlar demiş . Bizlerle kontakt kurduğunuz zamanlarda birilerini yada beni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e karşı doldurmaya çalışıp forumda hakkın var neden hep o başta vs gibi laflar ettiğinizde. O GÜN BEN BARIŞI SATMAM demiştim. Benim arkasında durduğum görüşleri ne olursa olsun yanında olduğum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dir. Ki zaten herkes bilir bu boktan forum işine kardeşimi kıramadığımdan geldim. Yoksa hevesli değilim sizin gibi yetkiye yetki için pislik yapmaya. Girdiğim her ortamda kendimi sevdirir Güzel dostlar edinirim. Sizin kapasiteniz olmadığı için anlamazsınız.


AYRICA ; Görüyorum ki Nick değişme konusu dışında her türlü illegal dönen yerde herşey konuşulmuş. Üzüldüğüm beni üzen nokta ; Ordan bir arkadaş Böylö köçök foromlordo oloyor böylö şeyler diyor. Madem o kadar küçük bir forumuz Senin co adminin neden bizden makale çalıp kendi forumunuza asıyor ? O kadar küçük bir forum isek ; NEDEN FORUM LOGİN SAYIMIZ SİZİNLE DENK ? Ayrıca makale caldıgınız konuya istinaden bizde zamanında toplist kopyalıyorduk vs vs diyorsunuz olayı kapatalım diyorsunuz bişey demiyorum tamam diyorum kapatıyorum.. Erotik siteler bahis siteleri koyan sizsiniz. Kendinize gelince bir olay takmayın yhaa gencler heyecanlı takılsınlar yhaa :$ vs vs .. oluyor değil mi ? Ayrıca çoğu yorumu işinize gelmediği silmeniz ne kadar etik ?
SAKIN KÜÇÜMSEME KİMSEYİ , NOKTA DA KÜÇÜKTÜR BİTİRİR CÜMLEYİ ...

Sonrasında duyuru açıp. Bizim yönetimi kaos a çekiyorlar . O illegal faaliyetde 1 user yazıyorsa 3 sizin yönetici yazıyor 3-5 yağcı diğer forum üyeleri yazıyor . Konuyu onaylayanda sensin KONU : L_ konuşulan OMEN . Kör müsünüz ? . Kimi kandırıyorsun sen . İnsanlar SALAK MI . ? Aynı kulvarda lanse edilemez demiş birde Gözünüz kulağınız bizde 1 senede sadece 1 sene gibi kısa sürede yıllardır açık olan yerinizi akış konusunda login konusunda geçtik ? Ne diyebilirim ki ?

Benim Görev aldığım süre boyunca görmediğim BOT nickler patır patır yorum yapıyor . Forumunuz ÇÖP bir işe yaramaz sadece adı var . O isimde sayenizde kaybolacak . Arkadan diğer forumlara verdiğiniz destek ve 3-4 platform olarak hep birlikte bize saldırmanıza çok sevindim. Doğru yoldayız demekki ..

Geri kalan sağda solda gezip sürekli menfaat uğruna rank alıp ona buna yağ çekip nerde olduğu bilinmeyen kişilere yorum yapmama gerek yok . Doğru doğrudur yanlış yanlıştır. Bu forumu açtık açalı bir yere login olmamışımdır.. Sizler gibi bir çok forumda takılmıyoruz. Bir yerde admin olup başka foruma canım cicim ayakları çekmiyoruz.

Oluşan kargaşadan ötürü özür dilerim tekrar .. İyi günler

________________

Sayonaraaa..

 
Alt 01 Şubat 2021, 17:26   #3
Ayva.Org
Danger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Dostum sana yapılan saygısızlıkdan dolayı inan bakmıyorum bile oraya yanındayız bilesin

 
Alt 01 Şubat 2021, 17:28   #4
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bazen insanlar ne ekerse onu biçtiğini unutuyor. Böyle kişileri farklı forum için konu açtırıp prim yapmayı düşünürken kendi konularının açılmasını görmelerine şaşırmsınlar. Demek ki neymiş kimseyi küçük görmemek gerekiyor. Herkes kalbinin ekmeğini yer, bizim adımıza konu açıldığı zaman. Gerek face nickle, gerek yönetim olarak koşa, koşa yorum attıldı konu hit olsun diye. Ha o konuyu açan kişilerde, kendi forumları varken diğer bir forumdan konu açması da aynı zihniyette olduklarını gösterir. Biz nasıl ki cevabı "KENDİ" forumumuz'da veriyoruz onlarda bunu yapabilseydi keşke. Bizleri bilen bilir bilmeyende sonuç ortada işte.
Çünkü niyetimiz temiz ona buna gelin konu açın yada konuyu açtırıp da farklı yorum atanların postunu SİLMİYORUZ ada savundu diye BAN ATMIYORUZ. Herkes düşüncesin'de özgürdür. Bize açılan konuda sizi savunan hangi üyenin postu silinmiş yada ban atılmış.? İşte burda anlamanız lazım aramızda ki farkı. Ayrıca tüm yönetimi illegal konu açılınca hemen yorum atıyorlar neden.? Amaç farklı çünkü ama bizde kim konu açarsa açsın, TARAFSIZIZ ve kimse yorum atmasın diye uyarıyoruz. Bizde yorum atıp yada face nickle konuyu hit yapabiliriz değilmi.? Ama işte bizim bunlara ihtiyacımız yok.Tabi açılan konuya yorum atarken iyidi demi.? Burda adınıza konu açılınca, hemen bir açıklama yapıp biz tarafsızız bilmem ne demelere başladılar. Allah herkesin gönlüne göre versin.

________________

~ E & B ~
 
Alt 01 Şubat 2021, 17:31   #5
Standart

Syst3m'in ne kalitede olduğunu herkes biliyor. Hatta bit pazarındaki ürünler bile syst3m'den daha kaliteli. En azından aldığında bozuksa tamir ediyorsun. Onu tamirde edemezsin. Ruhunu şeytana satmış başka bir açıklaması yok. Ama anlamadığım bir konu şu. Bir çok bayana ait verileri elinde tutarken bir tane cesur bayan yok mu bunu mahkemeye verip içeri tıktıracak. Sorsan vatan millet sakarya kafasında görünür vatanın onun tırnağına ihtiyacı yok boşuna yük.

 
Alt 01 Şubat 2021, 17:40   #6
Question

Çok güzel açıklık getirmişsiniz konuya ki açıklamasanız bile herkes sizi de biliyor onları da.
IR'in başarısını çekemeyenlerin hazımsızlıktan karınları daha çok ağrıyacak.
Herşey olabilir bu ortamlar da bugün dost olursun yarın aran açılır. Ya da düşmansındır ama aynı yolda, aynı amaç için yürüdüğün olur. Kinin geçer zamanla buzları eritirsin.
Düşmez kalkmaz bi ALLAH'tır. Herkes hata yapabilir ama karakter farklı birşey. Bazıları beni hiç yanıltmadı bu konudaki düşüncelerinde yaptıklarında ama bazılarına gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm. ALLAH dostun da düşmanın da kalitelisini versin.

 
Alt 01 Şubat 2021, 17:52   #7
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İnsanları öyle bir noktaya getiriyorlar ki bütün sevgi hissini alıp nefrete çeviriyor malum kişi . Sonra insanları kullanıp atıyor. Kusura bakmasın ama şu çağda ne kadar az insan tanırsak o kadar iyi Çekemeyen insan, başkalarını küçük düşürmek isteğiyle kendini gözden düşüren zavallıdır System (Furkan) yönetiminde kadrosunda bulunan yöneticilerin hepside aynı kafaya sahip sürekli gruplaşma peşinde herkesi birbirine düşürür kendi ağına alır arkandan herşeyi çevirir haberin bile olmas dikkat edin bu serefsize ben 2019 yilindan beridir bu forumdayım bu zamana kadar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vede yönetiminde hiç bir zaman haksızlık yapanı gormedim her zaman adaletli bir şekilde sorunlar çözüldü kalite budur..

 
Alt 01 Şubat 2021, 18:08   #8
Standart

En başta bir söz vardı onu yazmak istiyorum.
"Çingeneye beylik vermişler, önce babasını aşmış"

- Malum forumda AreS'in bana direkt olarak cevap vermesini çok istedim ama kendine bir "Amazon" bulmuştu, en sonunda da başka bir şey yapamayınca benim konuya erişimimi yasakladılar. (Zaten benim yorum yaptığım konu ya kilitleniyor ya siliniyor ya da beni konudan atıyorlar.) Kjhgfd

Ben zaten "Kok kırılır, yen içinde kalır" sözünü uygulamaktan yanayım ki bu forumda ben de sorun yaşadım ve yine bu forumda konu açarak amacıma ulaştım.

Forumları, sunucuları veya direkt olarak kişileri hedef alan, karalamaya çalışılan konuların açılmasından yana değilim. (Bu benim düşüncem)

Büyük dolandırıcılık olur veya başka önemli konular olur, kişisel çabalar sonuç getirmez, insanları uyarmak için konu açılabilir.

Forum konusuna gelince, forumu trollerin yönettiğini düşünüyorum. Ben ne yazarsam hemen gözlerine batıyor. Ban da yedim, yorumlarım da silindi, konudan da uzaklaştırıldım ama ben inadına yine orada yazıyorum çünkü ben her platformda eğlenmek istiyorum. O da benim meselem. Kjhgfd

Amaç zaten belli; ircrehberi'ni ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i kötülemek/karalamak istiyorlar. Konunun aleyhine yorum yapan insanların yorumlarını siliyorlar veya benim gibi konuya erişimini yasaklıyorlar.

Ey Allâh'ım, daha neler göreceuk. abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz

İnsanları rahat bıraksalar çok iyi olacak. kjhgfd


Konu Tonyukuk tarafından (01 Şubat 2021 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 01 Şubat 2021, 18:11   #9
eSc
MerdümGiriz
eSc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir kaç gündür konuları takip ediyorum bütün yorumları tek tek okuyorum Nick konusunda haklı olabilirdi ! ama gördüğüm işin amacı basit bir nick almaktan öteye gitmiş konu bile isteye açılmış karalama lekeleme çabalarına dönmüş Konun kapatılmaması halen aktif olarak devam etmesi bunu doğruyor zaten ..Hatayı yapan kişi belli ise onunla ilgili dert yanılması gerekiyordu İR'i karalamak olmamış Burda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] den alıntı yapıcam (Üzüldüğüm beni üzen nokta ; Ordan bir arkadaş Böylö köçök foromlordo oloyor böylö şeyler diyor.) Bunu cümleyi orda gördüğümde de gülmüştüm Forumları forum yapan üyeleridir büyük olması kaliteli bir yer olduğu anlamına gelmez yönetimden birinin bu şekilde açıklama yapmış olmasına şaşırdım Sağlam adımlarla gelişmekte büyükmekte olan bir yer için Sadece gülünç Beklentim Ordan da Şahsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi Konunun doğrusu yanlışlarını yazıp gerekli açıklamayı getirip özür dilemesiydi ama yapılan çirkin saldırının mimarı olduğundan böyle birşey beklenemez İRCREHBERİ her daim yolunu açık olsun ...


Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür, Ucuz İnsanlarda Bulunmaz!

________________

Beni anlamıyorlardı.
Zarar yok.
Zaten beni, daha kimler anlamadı..
~
Bende Mevsim Hep Sonbahar
 
Alt 01 Şubat 2021, 18:12   #10
Standart

Bahsi geçen olay "nick" mevzusu aşırı abartılmış. O kadar açık ki bu konu üzerinden itibarsızlaştırma , karalama kampanyasına dönüştürülmüş iş.

Ama bilinçli ama istemsizce arkadaşın olayı kullanılmış. Bilerek buna alet olduysa çocukça bir düşünce zaten Allah akıl fikir versin...

Açılan konunun başlığından belli..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i tebrik etmek lazım ki direk şahıs ismi ile konuya girmiş ve açıklamalarını bu yönde ilerletmiş.

Yapılan işlemin hatalı olduğunu da dile getirmiş ki işlemi yapan arkadaş da insani şekilde açıklamasını yapmış..

Bu gözler neler gördü site benim mekan benim karar benim diye ahkam kesenleri unutmayınız..

Sözün özü bu adamlar da bilmem ne forumun ahlaksızlığı diye konuya başlayabilirlerdi... Total olarak düşmanca tavırla direk o platforma sallama işleri olmamış zira direk kendi adı ismi namı ile de açıklamasını yapmış xler yler zler devreye sokulmamış...

Onun yerine direk kişileri isim vere vere kendince haklı olduğu konularda açık sözle eleştirmişler..

 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:40.