Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2021, 17:25   #2
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Merhaba sevgili AİLEM !
Konuyu zaten biliyorsunuz . Özet geçeyim . Uzun zamandır foruma girmeyen , Başka forumda adminlik yapan kendisini tanımadığım zerre diyaloğum olmayan arkadaşın nickini, eskiden beri her platformda olan Kaan a BEN verdim. Velhasıl durumu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e ertesi gün söyledim . Dediği şu '' iyi b*k yedin'' DDD Git ver olm adamın nickini dedi.. (ekran isteyen varsa atarım) Neyse bu esnada nicki alınan arkadaş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya ; O nicki kim aldıysa verecek ! - Benim nickimi versin o şahsiyete söyle ... Gibi tabirler ile mesaj yolladı. Ceysu adlı kendisini tanımadığım tanımakta istemediğim ( dip boyası gelmiş ) arkadaş aracılığı ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e ulaşıyor. Barış nicki vereceğini söylüyor Lakin Omen kardeşim bu arkadaşın yazılarına dik dik konuşmalarına racon keser gibi yazılarına orada da şahit oluyor ve nickin yarın verileceğini söylüyor ki HAKLI Efendice geleni Barış boş çevirmez . . .
(((Buradan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimden ve Ailem olarak gördüğüm kullanıcılarmızdan ve nickini başkasına verdiğim arkadaştan kişisel hatamdan ötürü özür diliyorum . Olaylar farklı platformlara saçma işlere saptırılmasa idi ertesi gün başlığımı yine acar duygularımı ifade ederdim.))) Hepimiz hata yapabiliyoruz . Ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olduğu sürece Hata payı %1 den az ihtimaldir. Bize karşı Yapılanları edilenleri biliyorsunuz . Foruma beraber başladık gidersek de beraber gideceğiz diyerek destek olan onlarca kişiye ve herkese Teşekkürlerimi sunarım.
Olay bu şekilde arkadaşlar . Takdir sizin. Neyse cezam çekerim. Ne konumda olursam olayım her zaman ailemi destekleyeceğim . Gölgelerin arkasında bile … Kısacası Barışlık bir sorun yok . Barışa karşı Herkes içindeki nefreti kusmuş . Yine iyi tutmuşlar içlerinde bu zamana kadar helal olsun .

Üzüldüğüm nokta nickini değiştiğim arkadaş.Alisi velisi hepsinin gazına gelip kendine ettin. Seni kullandılar bence . Pis çirkin işlerini senin üstünden yürüttüler ki zaten orda konu ben olsaydım L_ yaptı deseydiniz bu ifadeleri yazamazdım . Ayrıca özel mesajların kimsenin eline gitmez. Sacma sapan dolduruşlara gelme .. Senin nickini değişip Ares yeni kayıt açtı. Senin bilgiler sende kaldı. Ayrıca ; İnsanların kişisel tercihleri hakkında kimse yorum atmasın . Burda olup başka forumda olan birisi başka foruma yazdı diye de, buraya kimse mâl edemez. Kişilerin burdaki yazdıkları beni ilgilendirir. Burda yapılırsa ben Buna müsaade etmem. CEZASI NE İSE BEN VERİRİM . Gerekeni yaparım. Gelmek isteyenede her zaman kapımız. Bağrımıza basarız. Böyle olmasına bu kadar uzamasına üzüldüm. İnanın kendimden cok Ares e üzüldüm.

Bir diğer arkadaş ve bazı arkadaşlar kesin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in haberi vardır . Boş konuşuyorlar demiş . Bizlerle kontakt kurduğunuz zamanlarda birilerini yada beni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e karşı doldurmaya çalışıp forumda hakkın var neden hep o başta vs gibi laflar ettiğinizde. O GÜN BEN BARIŞI SATMAM demiştim. Benim arkasında durduğum görüşleri ne olursa olsun yanında olduğum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dir. Ki zaten herkes bilir bu boktan forum işine kardeşimi kıramadığımdan geldim. Yoksa hevesli değilim sizin gibi yetkiye yetki için pislik yapmaya. Girdiğim her ortamda kendimi sevdirir Güzel dostlar edinirim. Sizin kapasiteniz olmadığı için anlamazsınız.


AYRICA ; Görüyorum ki Nick değişme konusu dışında her türlü illegal dönen yerde herşey konuşulmuş. Üzüldüğüm beni üzen nokta ; Ordan bir arkadaş Böylö köçök foromlordo oloyor böylö şeyler diyor. Madem o kadar küçük bir forumuz Senin co adminin neden bizden makale çalıp kendi forumunuza asıyor ? O kadar küçük bir forum isek ; NEDEN FORUM LOGİN SAYIMIZ SİZİNLE DENK ? Ayrıca makale caldıgınız konuya istinaden bizde zamanında toplist kopyalıyorduk vs vs diyorsunuz olayı kapatalım diyorsunuz bişey demiyorum tamam diyorum kapatıyorum.. Erotik siteler bahis siteleri koyan sizsiniz. Kendinize gelince bir olay takmayın yhaa gencler heyecanlı takılsınlar yhaa :$ vs vs .. oluyor değil mi ? Ayrıca çoğu yorumu işinize gelmediği silmeniz ne kadar etik ?
SAKIN KÜÇÜMSEME KİMSEYİ , NOKTA DA KÜÇÜKTÜR BİTİRİR CÜMLEYİ ...

Sonrasında duyuru açıp. Bizim yönetimi kaos a çekiyorlar . O illegal faaliyetde 1 user yazıyorsa 3 sizin yönetici yazıyor 3-5 yağcı diğer forum üyeleri yazıyor . Konuyu onaylayanda sensin KONU : L_ konuşulan OMEN . Kör müsünüz ? . Kimi kandırıyorsun sen . İnsanlar SALAK MI . ? Aynı kulvarda lanse edilemez demiş birde Gözünüz kulağınız bizde 1 senede sadece 1 sene gibi kısa sürede yıllardır açık olan yerinizi akış konusunda login konusunda geçtik ? Ne diyebilirim ki ?

Benim Görev aldığım süre boyunca görmediğim BOT nickler patır patır yorum yapıyor . Forumunuz ÇÖP bir işe yaramaz sadece adı var . O isimde sayenizde kaybolacak . Arkadan diğer forumlara verdiğiniz destek ve 3-4 platform olarak hep birlikte bize saldırmanıza çok sevindim. Doğru yoldayız demekki ..

Geri kalan sağda solda gezip sürekli menfaat uğruna rank alıp ona buna yağ çekip nerde olduğu bilinmeyen kişilere yorum yapmama gerek yok . Doğru doğrudur yanlış yanlıştır. Bu forumu açtık açalı bir yere login olmamışımdır.. Sizler gibi bir çok forumda takılmıyoruz. Bir yerde admin olup başka foruma canım cicim ayakları çekmiyoruz.

Oluşan kargaşadan ötürü özür dilerim tekrar .. İyi günler

________________

Sayonaraaa..