Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2021, 18:08   #8
Tonyukuk
Tonyukuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

En başta bir söz vardı onu yazmak istiyorum.
"Çingeneye beylik vermişler, önce babasını aşmış"

- Malum forumda AreS'in bana direkt olarak cevap vermesini çok istedim ama kendine bir "Amazon" bulmuştu, en sonunda da başka bir şey yapamayınca benim konuya erişimimi yasakladılar. (Zaten benim yorum yaptığım konu ya kilitleniyor ya siliniyor ya da beni konudan atıyorlar.) Kjhgfd

Ben zaten "Kok kırılır, yen içinde kalır" sözünü uygulamaktan yanayım ki bu forumda ben de sorun yaşadım ve yine bu forumda konu açarak amacıma ulaştım.

Forumları, sunucuları veya direkt olarak kişileri hedef alan, karalamaya çalışılan konuların açılmasından yana değilim. (Bu benim düşüncem)

Büyük dolandırıcılık olur veya başka önemli konular olur, kişisel çabalar sonuç getirmez, insanları uyarmak için konu açılabilir.

Forum konusuna gelince, forumu trollerin yönettiğini düşünüyorum. Ben ne yazarsam hemen gözlerine batıyor. Ban da yedim, yorumlarım da silindi, konudan da uzaklaştırıldım ama ben inadına yine orada yazıyorum çünkü ben her platformda eğlenmek istiyorum. O da benim meselem. Kjhgfd

Amaç zaten belli; ircrehberi'ni ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i kötülemek/karalamak istiyorlar. Konunun aleyhine yorum yapan insanların yorumlarını siliyorlar veya benim gibi konuya erişimini yasaklıyorlar.

Ey Allâh'ım, daha neler göreceuk. abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz

İnsanları rahat bıraksalar çok iyi olacak. kjhgfd


Konu Tonyukuk tarafından (01 Şubat 2021 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir..