Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2021, 17:19   #1
oMeN
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow AreS nicki & Syst3m Haysiyetsizi Hk. ❓

Arkadaşlar Selam. Malumunuz üzere bir kaç gündür bir bilgi kirliliği almış başını gidiyor, bunu düzeltmek gerekeni yapmak ve açıklama yapmak zaruri olmuştur.

Bundan bir kaç gün önce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız AreS nickini girmediği için daha önce bu nicki bir kaç kez isteyen Kaan yani forumlarda ve irc dünyasında Ares olarak bilinen kullanıcıya vermiştir.
işlem yanlışmı? evet yanlış ki bundan haberimiz olduğunda kendisine keşke yapmasaydın gerek yoktu diye telkinde bulunup hatta tartıştığımız bile oldu. Eğer benim haberim olsaydı bazı arkadaşların dediği gibi nickin verildiği gece gündüzü bliss arkadaşımız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ye Pm atarak AreS şifresini unutmuş şifresini istiyor yardımcı olurmusun diye belirtmiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de bana böyle bir durum var bende Sheye sorun yok şifresini unutmuş ise yeni bi şifre girip @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşıma bildir kendisine versin demiştim.

Akabinde gelişen olayları az çok biliyorsunuz yağmur ve ares ile grupta konuşup nicki yarın vereceğimi kendilerine söylemiştim. Neden o gün verilmedi nick peki? Yapılan işlem yanlış olduğu için tekrar bi yanlış yapmamak için Ares yani Kaan ile görüşüp durumu bildirip ertesi günü nicki kendilerine verecektim. Nick ile ilgili olan biten durum bu yaşananlar vs, Yinede aldığımız karar AreS üyeliği ile alakalı Nicki tekrar kendisine verip yaptığımız bu yanlışı tekrar düzeltmek istedik. Kendisine yeni şifre kayıt olurken kullanmış olduğu mail adresine gönderilmiştir. Daha öncede bu sözü kullanmıştım 10 işin 9 unu doğru 1 ini yanlış yapıyorsak onuda düzeltmesini biliriz.

Beni bu konuda üzen kendisi sykp adresimde ekli olduğu halde aylardır ne zaman işi düşerse yazıp dile getiren ve kendisinede elimden geldiğince yardım ettiğim bu insan ne yazık ki kalbi ve yüreği pislik içinde yüzen bu alemde yaptığı icraatlar ile devamlı kötü anılan ve insanların beyninde pislik olarak yer edinmiş Syst3m in oyununa gelmesidir. Ki zaten onunla ilgili konu içerisinde oldukça geniş bi açıklamam olacak.
Ek olarak editörlüğüm alınmış söylemleride var AreS in onunla ilgilide bir kaç makalesinin çalıntı olduğu tespit edilmiştir. Bununla ilgili görselleri gerçek makale sahiplerini arkadaşlar konu içerisinde gösterecektir.

Şimdi o konuya gelmeden önce bi hususa daha açıklık getireyim. Omen kafasına göre hareket eder kararları kendisi alır yola çıktığı insanlar hiçbiri yanında değil diye : ) inanın gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Ben yola @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @miZah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ana kemik kadro kuruluşta buydu. Bu isimlerden bağımsız kimi helper kimi coder kimi özel üye kimi moderatör editör vs olarak birde perde arkası desteğimiz vardı ve hemen hemen hepsiyle görüşür hepside sağolsun ilk gün olduğu gibi bugünde desteklerini verirler veriyorlar da.

Bu isimlerin arasında sadece bi kaybımız oldu onuda herkes biliyor. Onun harici gerek forum yönetimleri olsun gerek irc dünyası olsun Yönetimler devamlı yenilenebilir gelenler olur gidenler olur bu normaldir. Ama benim yola çıktığım ekip bu ve 1 eksik dışında aynı şekilde Sonradan aramıza katılıp Canı gönülden destek veren bir çok yönetici arkadaşım olduğu gibi devam ediyor, Hepsinden de Razıyım ALLAH eksikliklerini göstermesin.

Gelelim Syst3me.

Bu şeref yoksunu herif çok uzun zamandır bir kaç dostum daha söylemişti sizinle ilgili illegal konu açmamızı istiyor böyle bi durum var bilginiz olsun diye sağolsunlar bilgilendiriyorlardı beni. Bende yeri geldiğinde şu cevabı veriyordum sorun yok açtırabilir yeterki yönetim ile alakalı olmasın çünkü benimle ilgili konu açılabilir umursamam bu alemde benide onuda bilirler. Alemin %90 ı benim için Dürüst efendi Onun için %100 ü pislik vb. der geçer. Kısaca ben kendimi bildikten sonra rahat olduktan sonra hiçbirşey koymaz bana.

Peki bu neden kendisine Pislik vb. sıfatlarını insanlara benimsetti ?

- 1. Kendisini iyice tanımayan bu işlerde acemi olan masum insanlara sözde yardım elini uzatıp insanların Platformlarına Ağır bir darbe vurup hayalkırıklığına uğratmıştır.

- 2. Aklı fikri devamlı şeytanice çalışıp ona inanan insanların daima bir açığını aramıştır. Düşünün mesela birisine dostum der kardeşim der bu bayan olsun erkek olsun farketmez el altından bir şekilde onun açığını bulup bunu zamanı geldiğinde insanların önüne acımasızca atan Rezil bir kişiliğe sahip.

- 3. Özellikle bayan kardeşlerimiz olsun kimi sanalı bırakmak zorunda kaldı kimi devam ediyor ekranlar olsun vb. görüntüler olsun ne yazık ki bu şahısta mevcut

- 4. Peki bunları nasıl kullanıyor örnek vereyim. Tanıdığı bi bayan bu foruma gelip aktifmi oluyor direk onu tehdit ediyor ister dolaylı yoldan ister dolaysız seni orda görürsem rezil ederim diyebiliyor.

- 5. Bir çok forumda yıllardır illegal konuları bulunup halen üstüne yorumlar yapılabiliyor ve buna rağmen bildiği kötü yoldan şaşmıyor buda bi başarı aslında

- 6. Bir çok defa Forumda Pm (Özel Mesajlar) okuduğuna dair söylemler çıkmış ve defalarca itham altında kalmıştır. Ki okuyor da.

- 7. Panellerle oynayıp daha önceki yöneticileri zan altında bırakacak şekilde kurgulanmış oyunların içerisinde bulunmuştur. (Örnek sıkıntılı bir işleme imza atmıştır O değilde bir başkası yapmış gibi utanmadan Sahte Loglar hazırlayıp sunmuştur.)

Maddeler böyle uzayıp gider zaten çok iyi tanıyanlar konu içerisinde görüşlerini bi şekilde dile getirecekler. Ya bu adam Parası ile aldığı bir forumda kendi nicki ile tanıtamadı ya Syst3m olamadı. Neden diye sorduğumda bana verdiği cevap yüzümmü var imajmı kaldı nasıl kendi nickimi gireyim diyen adam IRCRehberine kafa tutacak : )

Bak 1 senede sadece 1 senede başında bulunduğun 18 yıllık forum ile sıfırdan kurduğum forumu kafa kafaya getirdim. Aktiflik olarak seni tokatlayalı 7-8 ay olmasına rağmen Logindede kafa kafaya geldik? Hiç utanmıyormusun bu hiç zoruna gitmiyormu ? Bak sen Paran ile aldığın Forumda kendini tanıtamıyorsun bile ben Sıfırdan kurduğum forum ile seni ezdim geçtim ayağımın dibinde halen neden dolanıyorsun?

Ben bir gün olsun gelipte senin yöneticilerine orayı bırak gel sana şunu ekleyeyim bunu ekleyeyim dedim mi ? E hani biz spamdaydık İrcrehberi spama alınmıştı! sebep olarak Forumda reklam yaparlar kullanıcılarımızı kaçırırlar diye ilk günden spama almadın mı ? Forumu takip edip kim online ise aktif ise sunucularda bi şekilde davet etmedin mi veya Ettirmedin mi ? Ne olduda Spamdan çıkardın bizi sadece bi gece de ?
Yılın enlerini yaptın herzaman ki gibi eline gözüne bulaştırdın herkesi kaybettin ircrehberine vurayım da tekrar insanlar geri dönsün mü dedin o kıt beyninle :) Eğer amacın bu ise ki zaten bu yine batırdın boşuna böyle bir yola girdin sen bunu yaparak bir nevi güzel birşey yaptın aslında bizi seven nerde olduğumuzu merak eden bazı dostlarımız vardı Sayende onlarda öğrenip geldiler..

Bana böyle gelme bana nasıl geleceksin biliyormusun popona güveniyorsan yeni sıfırdan bi yer açacaksın hiçbir forum veya mecrada konu reklamı bile açmayacaksın sadece emeğinle herşeyi yapıp 1 sene içerisinde Konular: 54.271, Mesajlar: 334.833, Üyeler: 1.787 Forum içi günlük sadece en az 1.300 mesaj loginlerin 280 lere vuracak ben sana o zaman Eyv yaptın derim. Ama sende o çap yok ki Sen 18 yıllık Forumla bunları yapamıyorsun Sıfırdanmı yapacaksın : )

Bu arada unutmadan kulağıma küçük büyük forum muhabbetini yapıyormuşsunuz muhabbeti geliyor O muhabbeti yapanlar poposuna güveniyor ise sana dediğim gibi Sıfırdan bi yer kurup bi deneme yapsınlar bakalım bellimi olur belki tutar..

Biraz Efendi olun bi duruşunuz olsun biraz bunun için mücadele gösterin içiniz dışınız pislik kokuyor. Saygı gösterin insanlara bunlar şunu yapıyor bizler daha iyisini yapalım derdine düşün çabalayın emek harcayın ALLAH çalışan insanın emeğinin karşılığını devamlı verir öyle oturarak insanların yaptıklarını yapmaya çalışarak bi yere varamazsınız. Siz soytarısınız diye herkesi soytarı zannediyorsunuz. Adam olun biraz lan biraz adam olun bi ağırlığınız olsun bu alemde.

Değerli kullanıcılarımız yöneticilerimiz hepinizden özür dilerim ağzımdan istemediğim sözler çıkmış olabilir ama gelin görün ki yaşadıklarımız şu anlattıklarımın sadece %20"lik kısmını barındırıyor. gerisini siz hesap edin. Bu kesinlikle Forumlar arası bir mesele değil olmayacakda bu konuya karşılık verilir verilmez bizde daha ötesi olmayacak çünkü bizim felsefemiz bu ve benzeri olaylarla beslenmeyi bilmiyoruz istesekte yapamayız. Ha onların mesleği olmuş o ayrı konu, tekrardan kusuruma bakmayın normal görün lütfen

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~