IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Yurt Dışında Yaşam ve Eğitim Yurt dışında eğitim görmek yada yaşamak isteyen vatandaşlarımız için, Vizeler, Green Card, Eğitim, Yerleşim ve benzeri konulara bu başlık altında ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2022, 10:48   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Green Card Kazananların Masrafları

Kazananların birkaç kalemden oluşan masrafları bulunmaktadır. Öncelikle Amerika devleti size uçak bileti ve ev, iş vaadinde bulunmamaktadır.

Green Card talihlisi olarak Amerika’da oturum ve çalışma hakkınız cebinizde ülkeye giriş yapacaksınız artık bu aşamadan sonra sizin çabalamanız gerekir. Amerikan vatandaşı ile aynı haklara sahip oluyorsunuz. Vatandaştan farklı olarak; sadece seçimlerde oy kullanamazsınız, mahkeme juri üyesi seçilemezsiniz. Çocuğunuz devlet okulunda, üniversitede birkaç misli para ödemek zorunda değil, vatandaş kategorisinde olacak. Bu yönde sorular aldığımız için açıklama gereği duymaktayız.

Amerika’ya gittiğinizde ev kiralama, araba alma vb. masrafları karşılayacak bütçeniz olduğunu (15-40 bin dolar) gösterir banka hesap dökümlerini vize görüşmesine giderken götürmeniz istenmekte dolayısıyla oradaki devletten yardım istemeden hayatınızı devam ettirmeniz beklenmektedir. Ev, araba gibi mallarınızın değerini gösterir belgeleri ile birlikte para yerine gösterebilirsiniz. Masraflar -uçak bileti hariç – kişi başı yaklaşık 1.000 dolar tutmaktadır. Evli olanlar eşi ve (başvuru tarihinde 21 yaşından küçük) tüm çocukları için ayrı ayrı bu masrafları ödemek zorundadır.

Masraflar:
  • Tercüme evrakı masrafı
  • Kimlik yenileme (eski ise)
  • Pasaport ücreti
  • Sağlık raporu (270-400 USD) (farkın nedeni kişiye göre ekstra aşı, röntgen vb. istenebilmesi)
  • Göçmen Vizesi (330 USD)
  • Green Card Ücreti (220 USD)
  • Danışmanlık ücreti (… USD – DS260 Formu için)
  • Ankara’ya gidiş geliş (2 kez)
2022 Yılında corona testi doktor muayenesi öncesi zorunlu hale getirilmiştir..

Türkiye’de veya yurtdışında nerede yaşadığınız önemli olmaksızın DS-260 formu doldurma ve diğer konularda hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Green Card danışmanlığı alanında yetkin, yurtdışı tecrübesi olan, iyi derecede İngilizce bilen uzman kadrolar ile danışmanlık hizmeti almanız tavsiye edilir.

alıntı
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:37.