IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2020, 19:37   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Vivo V19 Neo tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Vivo V19 Neo tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Vivo V19 Neo tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Bir süre önce Vivo V19 modelini tanıtan Çinli şirket Vivo‘nun bir süredir yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu. Farklı sızıntılarla karşımıza çıkan Vivo V19 Neo modeli nihayet tanıtıldı!

Çinli şirket geçtiğimiz aylarda Vivo V19 modelini tanıttığında cihazın Huawei P40 serisine benzemesiyle gündemdeydi. Şirket, bu hafta düzenlediği lansmanda V19 serisinin yeni modeli olan Vivo V19 Neo‘yu tanıttı.

Vivo V19 Neo tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

6.44 inç büyüklüğünde Full HD Plus çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan model Qualcomm’un Snapdragon 675 işlemcisinden güç alıyor. Cihazda 8GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. Cihazın kamera bölümüne bakacak olursak, 48 Megapiksel f/1.8 diyafram aralığına sahip ana kamera, 8 Megapiksel f/2.2 diyafram aralığına sahip geniş açılı kamera, 2 Megapiksel f/2.4 diyafram aralığına sahip makro kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü bulunuyor. Ayrıca cihazda 4K çözünrlüğünde video kayıt etme ve Gece modu bulunuyor. Cihazın ön tarafında ise 32 Megapiksel f/2.45 diyafram aralığına sahip selfie kamerası bulunuyor.

4G bağlantısı, Bluetooth 5.0 desteği bulunan Vivo V19 Neo modeli 4500 mAh büyüklüğünde 18W‘a kadar şarj desteği bulunan bataryadan güç alacak. Cihazın dış tarafında ise çift SIM girişi, USB-C şarj girişi ve bir de 3,5mm Jak girişi bulunuyor.

Çinli şirketin diğer modelleri gibi bu modeli de henüz Türkiye’de satışa sunulmadı. Fakat şirketin resmi Filipin sitesi aracılığıyla 360 dolar ve 320 dolarlık fiyat etiketleriyle mavi ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneğiyle Filipinler‘de satın alınabiliyor.

Alinti
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:53.