IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2020, 18:05   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Uygun Fiyatlı Realme Watch 2 Dakika İçinde Stokları Eritti !

Uygun Fiyatlı Realme Watch 2 Dakika İçinde Stokları Eritti!


Uygun Fiyatlı Realme Watch 2 Dakika İçinde Stokları Eritti !

25 Mayıs 2020 tarihinde tanıtılan realme watch 2, Hindistan’da satışa sunuldu ve teknoloji gündemine resmen damgasını vurdu. Çinli firma, kendi ürününü uygun fiyatlı akıllı saat olarak görüyor. Peki 2 dakikada kaç bin adet satıldı?


Akıllı Saat Realme Watch 2 Herkesi Şaşırttı

Kısa bir süre önce satışa sunulan realme Smart TV, 10 dakika içinde kendisinden 15 bin adet sattırmayı başarmıştı. Buna benzer bir başarıya daha ulaşan 2 yıllık firma, daha önce Oppo’nun çatısı altında hizmet veriyordu.

realme, bu başarıyı resmi Twitter hesabından kutladı. Alınan bilgilere göre 2 dakika içinde 15 bin adetten fazla realme watch satıldı. 3999 Hindistan rupisi karşılığında satılan realme watch 2 , şu an için 358 Türk lirasına (vergiler dahil değil) tekabül ediyor.

Aynı zamanda yaklaşık 53 dolar olan bu akıllı saat, tasarım konusunda Amazfit’in Bip isimli akıllı saatine oldukça benziyor. Bunun dışında realme, satışların bittiğini açıkladı ve ikinci satış etkinliğinin 9 Haziran 2020 tarihinde düzenleneceğini duyurdu.

Kandaki oksijen değerini ölçen ve kalbin atış hızını takip edebilen bu cihaz, insan sağlığına odaklanan yazılımlar eşliğinde hizmet veriyor. Bünyesinde 14 adet spor modu bulunduran bu modelin renk seçenekleri şu şekilde: Kırmızı, siyah, lacivert ve çam yeşili.

Ülkemizde bazı akıllı telefon modelleri ile faaliyet gösteren realme, yeni akıllı saatini Türkiye’ye getirebilir. Çinli firma henüz bu konu hakkında bir açıklama yapmadı. Son olarak cihazın kendisine “buradan“ ulaşabilirsiniz.


*Alıntı
________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:59.