IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2021, 18:45   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Still Corners - kimdir ?

Still Corners , 2007'de söz yazarı/yapımcı Greg Hughes ve vokalist Tessa Murray'den oluşan bir İngiliz/Amerikan rüya pop grubudur.

Murray, Hughes ile Londra'da bir tren durağında, tren alternatif bir istasyona yönlendirilirken tesadüfen karşılaştı. [1] Murray aslen İngiltere'lidir ve Hughes Arizona ve Teksas'ta büyümüştür ve müzik hayatını sürdürmek için birkaç yıl İngiltere'ye taşınmıştır. [2]

Still Corners ilk EP'leri Remember Pepper'ı yayınladı. , 13 Haziran 2008'de, ardından İngiltere etiketi The Great Pop Supplement tarafından 30 Ağustos 2010'da yayınlanan 7" single'ı "Don't Fall in Love" geldi.

İkili , 2011 yılında plak şirketi Sub Pop ile anlaştı ve ilk uzun metrajlı çıkışları Creatures of an Hour'ı olumlu eleştirilerle yayınladı . [3]

Ekim 2012'de grup, Pitchfork tarafından "En İyi Yeni Parça" olarak adlandırılan yeni bir single olan "Fireflies" yayınladı .

İkinci albümleri Strange Pleasures'ı 7 Mayıs 2013'te Sub Pop'ta yayınladılar. İkinci single'ları "Berlin Lovers" geniş yankı buldu.

Üçüncü albümleri Dead Blue'yu 16 Eylül 2016'da kendi Wrecking Light Records etiketiyle yayınladılar. Still Corners, albümün ilk single'ı "Lost Boys"un videosunu paylaştı.


Still Corners Bangkok'ta performans sergiliyor
18 Ağustos 2018'de grup, Wrecking Light Records aracılığıyla dördüncü albümleri Slow Air'i yayınladı. Serbest bırakılmasının ardından Still Corners, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya'da yoğun bir şekilde gezdi.

Beşinci albümleri The Last Exit , yine Wrecking Light Records aracılığıyla 22 Ocak 2021'de yayınlandı. Albümden önce üç (dijital) single geldi. Grup ayrıca web sitelerinde yeni albümü desteklemek için Ekim 2021'de bir Avrupa turu duyurdu.

alıntıdır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:48.