IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2021, 22:11   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rick Astley - kimdir ?

Richard Paul Astley (6 Şubat 1966 doğumlu), onlarca yıldır müzikte aktif olan bir İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve radyo kişiliğidir. 1980'lerde dünya çapında ün kazandı, imza şarkısı " Never Gonna Give You Up ", " Together Forever " ve " When You Need Somebody " dahil olmak üzere birçok hit aldı ve 2000'lerde tam zamanlı olarak müziğe geri döndü. Müzik kariyerinin dışında, Astley ara sıra bir radyo DJ'i ve bir podcaster olarak çalıştı.

Lancashire'da doğup büyüyen Astley, okulu bıraktıktan sonra ruh grubu FBI'ın davulcusu olarak müzisyen oldu. Üç yıl sonra, yapım üçlüsü Stock Aitken Waterman ile olan ilişkisi sayesinde ün kazandı ; 1987 albüm bırakmadan Sen Somebody Need zaman , dünya çapında 15,2 milyon adet sattı . İlk single'ı "Never Gonna Give You Up", 1988'de En İyi İngiliz Tekli dalında Brit Ödülü'nü kazanarak 25 ülkede 1 numaralı hit oldu . [ 1988'deki single'ı "Together Forever", ABD Billboard Hot 100 listesinde bir numaraya yükselen ikinci single'ı oldu ve listelerde ilk ona giren sekiz şarkısından biri oldu.Birleşik Krallık Tekli Listesi . Başlık parçası yedi ülkede 1 numara oldu ve İngiltere'de 3 numaraya ulaştı. 1988'de Astley, ilk albümünü Hold Me In Your Arms ile takip etti . Çıkış single'ı " She Wants to Dance with Me ", Astley'nin kendi yazdığı ilk single'ı oldu ve dünya çapında ilk 10'a girdi.

1991'de Astley, Stoke Aitken Waterman'dan ayrıldı ve müzikal yönünü dance-pop'tan ve Free (1991) ve Body and Soul (1993) albümlerinde keşfettiği ruha doğru kaydırdı . 1991 single'ı " Cry for Help ", Astley'nin ABD veya İngiltere'de ilk 10'a giren son single'ı oldu. 1994'ten 2000'e kadar Astley, karısıyla zaman geçirmeye ve kızlarını büyütmeye odaklanmak için müzikten emekli oldu. 2000 yılında müzik sektörüne geri döndü ve 2001 yılında " Sleeping " single'ını ve Keep It Turned On albümünü yayınladı. Dört yıl sonra Astley, Portre albümünü cover'ladı .

Astley , 2007'de "Never Gonna Give You Up" müzik videosunun Rickrolling memesinin ayrılmaz bir parçası haline geldiğinde ve performans kariyeri memenin popülaritesiyle yeniden canlandırıldığında bir İnternet fenomeni haline geldi . 2010'da Astley , Peter Kay ile turneye çıktıktan sonra " Lights Out " single'ını yayınladı . Altı yıl sonra, 50. yaş gününü kutlamak için 50 albümünü çıkardı ve İngiltere'de 1 numaradan giriş yaptı. [4] En son stüdyo albümü Beautiful Life'ı 2018'de ve en büyük hit albümü The Best of Me'yi yayınladı. 2019'da. En son albümleri Surrey'deki ev stüdyosunda kaydedildi..



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:33.