IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2023, 03:51   #1
Standart Samsung açıkladı: Kameranız olması gerekenden daha yavaş!

Samsung açıkladı: Kameranız olması gerekenden daha yavaş!

Akıllı telefonlarının kamerasını ön plana çıkarmasıyla bilinen Samsung, kamera uygulamasının olması gerektiğinden daha yavaş çalıştığını düşünüyor. Camera Assistant‘a yeni bir özellik getirerek çok daha hızlı çekimler yapmanıza izin verecek. İşte Quick Shutter Tap (Hızlı Deklanşör Dokunuşu) hakkında bilmeniz gerekenler.

Samsung kamerası Quick Shutter Tap ile hızlanıyor
Samsung’un Galaxy serisinde yer alan en gelişmiş kameralar bile yavaş çalışabilir. Koreli üretici ise bu sorunu Camera Assistant uygulamasına getirdiği Quick Shutter Tap adlı özellik ile çözmek istiyor. Yenilik, kullanıcıların deklanşöre bastıkları anda değil, deklanşöre dokundukları anda fotoğraf çekmelerini sağlayacak. Samsung, çekim süresinden “birkaç milisaniye” tasarruf edileceğini düşünüyor.

Samsung açıkladı: Kameranız olması gerekenden daha yavaş!

Quick Shutter Tap, Camera Assistant için kullanışlı olsa da, tüm Galaxy modellerinde mevcut olmayacak. Samsung, özelliği yalnızca birkaç modeline sunacağını söyledi. Ancak kullanıcılar, bu özelliğin tüm Galaxy modellerine gelmesi gerektiğini ve stok kamera uygulamasında olması gerektiğini düşünüyor.

Samsung, Quick Shutter Tap’a ek olarak Camera Assistant uygulamasındaki Capture Speed özelliğini de stok kamera uygulamasına getirmeye hazırlanıyor. Bu özellik, hareket eden nesneleri otomatik olarak algılayarak görüntü kalitesi yerine deklanşör hızına öncelik veriyor.

Bu iki kamera özelliğinin stok kamera uygulamasına eklenmesi Galaxy kullanıcıları için önemli bir fark yaratabilir. Samsung’un kameraları sektörün en iyileri arasında yer alsa da, bu iyileştirmeler kameraları daha da iyi hale getirecek.

Samsung’un daha hızlı yakalama sürelerine duyulan ihtiyacı fark etmesi ve bu sorunu çözmek için adımlar atması dikkat çekiyor. Ancak özelliklerin stok kamera uygulamasına gelip gelmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:23.