IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2023, 00:21   #1
Standart Samsung'un Bixby'si için büyük yenilik! Tek rakibi Siri!

Samsung'un Bixby'si için büyük yenilik! Tek rakibi Siri!

Bu özellik, kullanıcıların aramaları, Bixby'nin arayana yüksek sesle okuyacağı bir mesajla yanıtlamasına olanak tanıyor. Ayrıca Bixby arayanın söylediklerini kopyalayabiliyor ve bu da onu işitme güçlüğü çekenler veya gürültülü bir ortamda arama yapan herkes için oldukça yararlı bir araç haline getiriyor.

Bixby'nin çeşitli ses seçenekleri olsa da Samsung, kullanıcılara aramaları yanıtlamak için kullandığı sesi kişiselleştirme kabiliyeti de veriyor. Kullanıcılar birkaç cümleyi kaydetmek için yeni Bixby Custom Voice Creator'ı kullanabilir, bu asistanın seslerini ve tonlarını analiz etmesine ve ardından seslerin neye benzediğini taklit etmek için yapay zekayı kullanmasına olanak sağlar.

Samsung'un Bixby'si için büyük yenilik! Tek rakibi Siri!
Ancak şu anda her iki özelliğin de sınırlamaları var: Ses oluşturucu, Galaxy S23 serisinde yalnızca Korece olarak sunuluyor. Bu arada, Metin Aramasına bir bütün olarak yalnızca Galaxy S23 cihazlarında, Z Fold 4 ve Z Flip 4'te erişilebiliyor.

Metin Araması için İngilizce desteğine ek olarak Samsung, Bixby'nin uyandırma kelimesini kullanıcının istediği şekilde özelleştirme özelliğini de kullanıma sundu. Asistan artık Samsung Health'te çalan antrenmana uyan müziği çalabilir ve Takvim uygulamasına programları kaydedebilir. Son olarak Samsung, zamanlayıcı ayarlama, ekran görüntüsü alma ve el fenerini açma dahil olmak üzere çevrimdışı olarak yapabileceği şeyleri de genişletti.


ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:29.