IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2020, 23:46   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında Tünel Görmek

yorumlanır. Uzun bir seyahate çıkabilirsiniz, ancak bunu kimseye söylemek istemeyeceksiniz. Herkesten habersiz bir şekilde gideceğiniz yerde sizi bekleyen kişi ile güzel şeyler olabilir. Bir süre kimse bilmeden uzaklaşmak ve kafa dinlemek size iyi gelecek. Uzun süredir gerekli maddi ya da manevi imkanların olmaması sebebiyle monoton bir hayat yaşamış olabilirsiniz. Ve insanların size engel olmasını önlemek için gizli bir şekilde bir yerlere gideceksiniz. Bir gönül ilişkisi de başlayabilir ve bunu bir süre gizli tutmak isteyebilirsiniz.
Kahve falında tünel görmek, çok büyük sıkıntılar çekiyor olabilirsiniz, ancak bunları herkesten gizlemek isteyeceğinize yorumlanır. Bazı problemlerinizi herkese yansıtmamaya gayret edeceksiniz. İnsanların sizi eleştirmesine ve üzerine baskı yapmasına izin vermemek için de bir şeyleri gizli tutmak zorunda kalabilirsiniz. Aslında hayatınıza yeni bir yol çizmek için kolları sıvamış olabilirsiniz. Bu yeni yolda bazı adımlar atmadan önce her şeyi kendinize saklayacaksınız. Kimseye bir şey demeden hayatınızda bazı değişiklikler yaptıktan sonra insanlara söyleme kararı alabilirsiniz.
Kahve fincanında tünel çıkması, zor bir yola girmek ve sonunda refaha erişmek şeklinde de yorumlanır. Çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ancak çekilen dert ve cefanın karşılığı huzur ve mutluluk, bolluk ve bereket olacak. Mesela çalışma koşullarınız çok ağır olabilir, ancak yakında bu süreç biterek maddi yönden iyi imkanlar elde edebilirsiniz. Zor da olsa bir şeyleri başarmak isteyenler için, tüm zorlukları aşmak çok kolay olacak. Çünkü azim ve hırs sizi sonuca götürecek. Cesaretiniz ve içinizdeki güç ile hayatınızı sağlam temeller üzerine kuracaksınız.
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:43.