IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2020, 23:45   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında Çınar Yaprağı Görmek

konuda büyük fırsatlar önünüze çıkacağına hatta şans oyunlarında da yüklü para kazanmak gibi anlamlara gelir. Özellikle bazı girişimlerinizden çok iyi miktarda para kazanmanız mümkün olabilir. Eğer bekar biriyseniz ve hayatınızda kimse yoksa, çevrenizden size talip olan birinin haberi olabilir. Bu talip olan kişinin hali vaktinin yerinde olması sebebiyle tanışmanız için araya birileri girebilir. Tam da size uygun bir talip olacak. Yine sevgiliniz varsa da evlilik için gün saymaya başlayabilirsiniz. Artık evlenmek için hem siz hem de partneriniz kendini hazır hissedecek. Doğru kişinin o olduğuna artık ikna olacaksınız. Onun sizi sevmesi ve el üstünde tutması sebebiyle aileniz de bu ilişkiye ikna olacaklar. Eğer evliyseniz, eşiniz sizin değerinizi bir kez daha anlayacaklar. Size sürpriz yaparak mutlu olmanız için önemli adımlar atabilir. Bazı hatalarını telafi edebilir.
Kahve falında çınar yaprağı görmek, üzerinize atılan bir iftiradan kurtulacağınıza ve insanların sizin hakkınızda yanlış düşünmesini son anda engelleyeceğinize yorumlanır. Hakkınızda bazı önyargılar olabilir. Özellikle ortaya çıkan söylentiler yüzünden sizinle arasına mesafe koyan insanlar aslında suçsuz olduğunuzu anlayacaklar. Çok büyük bir yanlış yapmaktan son anda kurtulabilirsiniz. Falda çıkar yaprağı çıkması, aynı zamanda elinize geçen paranın bereketini görmek de demektir.
Kahve Falında Çınar Ağacı Görmek

Bu sembol birikimlerinizi doğru şekilde kullanmazsanız paranızın zamanla azalacağına ve pişman olacağınıza yorumlanır. Eğer elinizdeki parayı hayalleriniz için kullanırsanız, ileride bunun için şükür edeceksiniz.
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:39.