IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2020, 23:44   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında Dürbün Görmek

Falda dürbün görmek, sizin üzerinizde baskı kurmuş bir insanın artık canınıza tak edecek davranışlarda bulunması ve radikal kararlar alarak bu insanı hayatınızdan çıkaracağınıza yorumlanır. Sizi her konuda kısıtlayan bu kişi adeta hayatı size zehir ediyor olabilir. Her şeyi yasaklaması ve engel olması, sizin hayallerinize değer vermemesi sebebiyle bu insandan kurtulmak isteyebilirsiniz. Özellikle sizin özgüveninizi sarsmak isteyen, her daim her yaptığınızı eleştiren ve sırf kendi çıkarları için sizi yönlendirmeye çalışan kişilere karşı mesafe koymanız çok önemli olacak. Çünkü bu insanların hayatınızda olması hayattan soğumanıza yol açacak. Sizi hayattan soğutan kişiler ile daha fazla mücadele etmenin anlamı olmadığını geç de olsa anlayacaksınız. Eğer hayatınızda böyle bir insan varsa, ileride ondan ayrıldığınıza hiç pişman olmayacaksınız.
Kahve falında dürbün görmek, sürekli sizin kötülüğünüzü isteyen, sizin ilerlemenizi ve işinizde başarılı olmamanızı isteyen insanlar yüzünden zor durumda bırakıldığınıza yorumlanır. Güvensizlik sebebi ile bazı problemler olabilir. İletişim kurmakta zorluklar yaşanabilir ve yanlış anlaşılmalar da olabilir. Sizin fikirlerinize önem vermeyen insanlar keyfinizi kaçırabilir. Evliyseniz, eşinizin üzerinize kurduğu baskı yüzünden biraz rahat nefes almak isteyebilirsiniz. Evliliğinizdeki sorunlar artık başkaları tarafından da anlaşılmaya başlayacak. Sizi takip eden ve neler yaptığınızı izleyen insanlar dedikodunuzu yaparak, herkese hakkınızda iyi kötü konuşuyor olabilirler. Özellikle ilişkinizdeki sorunların artık herkes tarafından bilinmesi yüzünden insanlardan kaçmak zorunda kalacaksınız.
Kahve fincanında dürbün çıkması, bir diğer yorumda aldatılmak ya da bu şüphenin uyanması olarak yorumlanır. Sevdiğiniz insan tarafından aldatıldığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz. Çünkü bazı şeyler sizi bunu düşünmeye mecbur bırakacak. Güven problemleri sebebi ile mutsuz olabilir ve bir süre sevdiğiniz insanı takip edebilirsiniz.
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:49.