IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2020, 23:46   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında Ayçiçeği Görmek

Falda ay çiçeği görmek, uzun süredir hasret kalmış olduğunuz huzur ve rahatlığa kavuşacağınıza, biraz yalnız kalıp kafanızı dinleyeceğinize yorumlanır. Uzun süredir hayatınız çok hareketli olabilir. Oradan oraya koşuşturmaktan yorulanlar için bir süre dinlenme ve her şeyden uzak kalma imkanı ortaya çıkabilir. Çok fazla sorumluluklarınız varsa, bir müddet bu sorumluluklarınızdan kurtulma şansı elde edebilirsiniz. Özellikle manevi yönden kendinizi çok güçlü hissedeceğiniz günler yaşıyorsanız. İçinizdeki güç ve iyilik duygusu sayesinde kötülüklerden uzak olacağınıza delalettir. Size zarar vermek isteyen insanlar yanınıza bile yaklaşamayacaklar. Sizin enerjiniz ve iyiliğiniz herkese örnek olacak. Yüksek enerjiniz ile herkesi etkileyebilecek, herkesin gönlünü kazanabileceksiniz. İnsanlar hakkınızda çok güzel düşüncelere sahip olacaklar ve sizi örnek alacaklar.
Kahve falında ayçiçeği görmek, Allah yolunda olmak ve hayırlı kazanç elde etmek anlamına da gelir. Parlak bir istikbal için çok güzel adımlar atabilirsiniz. Sizin güler yüzünüz sayesinde tüm kapılar ardına göre açılacak. Size kol kanat geren insanlar olacak ve nereye gitseniz işiniz rast gidecek. Bazı başarılarınız kalıcı olabilir, özellikle kazanç konusunda bu geçerlidir. Daimi kazanç sağlayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz yerden sürpriz fırsatlar çıkabilir.
Kahve fincanında ay çiçeği çıkması, bir diğer yorumda sevdiğiniz insanın size karşı duygularının boş olmaması demektir. Eğer hoşlandığınız biri varsa onun da sizden hoşlandığını öğrenebilirsiniz. Duygularınızın karşılıklı olduğunu bilmek cesaretinizi artıracak. İlişkiniz varsa, aşk hayatınızda partneriniz ile birlikte mutlu bir beraberliğe devam edecek, şikayetçi olduğunuz şeyleri geride bırakacaksınız.
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:28.