IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2020, 02:09   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında Salıncak Görmek Ne Demektir ?

Kahve Falında Salıncak Görmek Ne Demektir ?

Kahve falında beliren salıncak figürü, fal sahibinin bir süredir bir takım konularda kafasında yaşadığı kararsızlıklar olduğunu ve bu durumdan dolayı gelgitler yaşadığını ifade eder. Bu durum biraz da kişinin her şeyi çok fazla kafaya takmasından ve kendine çok fazla zaman ayırmamasından kaynaklanır diyebilirim. Bu süreçte bu figür, fal sahibine daha az stres ve sıkıntıyla daha huzurlu bir yaşama ulaşabileceğini öneriyor sevgili dostlarım. Fal sahibi bir süre tüm sorumluluklarından arınmalı ve yalnızca kendisi için bir şeyler yapmalıdır. Kahve falında beliren salıncak figürü, çevrenizdeki insanların sizi bir takım konularda eleştirdiğini ifade eder aynı zamanda. Bu kişiler fal sahibinin dost ya da aile meclisinden kişilerdir genellikle ve fal sahibinin kendisine olan haksızlıklarını bazen iyi bazende kötü bir dille eleştirirler.

Kahve falında beliren salıncak figürü, fal sahibinin zaman zaman kendine engel olamadığını ve bir çok konuda çok tez canlı davrandığını ifade ediyor. Bu durum çoğu zaman kişiyi zor durumda bırakabilir ya da bazı konularda gereksiz yere bir karamsarlık yaşamasına sebep olabilir. Bu sebeple fal sahibinin bu konuda dikkatli olması ve enerjisini dengeleyerek özellikle duygusal konularda daha yavaş ve net adımlar atması önerilir.

Kahve falında beliren salıncak figürü, bazı uzman yorumcular tarafından fal sahibinin salincak3aşk hayatına yorulur. Eğer fal sahibi bekar ise, yakın zaman içinde bu kişinin hayatına girecek olan bir aşktan söz edilir. Eğer fal sahibi evli ise, evliliğinde çok güzel ve aşk dolu bir dönemin eşiğinde olduğunu söylemek mümkündür. Kahve falında beliren salıncak figürü, eğer fincanın ağız kısmında belirmişse sevgili dostlarım, bu durum bu kez tam tersi olur. Yani bunun anlamı bekar kişi için kısmetsizlik, evli kişi içinde hanesinde oluşacak bir takım sorunlardır. Bu figür fincanda bulunduğu noktaya göre de anlam kazanır.

Kahve falında beliren salıncak figürünü genel olarak değerlendirdiğimde, fal sahibinin dikkatsizlik ve kararsızlık gibi hallerden uzak durmasını öneririm dostlarım. Ve ayrıca kişinin iş ve aile hayatına daha çok ilgi ve alaka göstermesini de şiddetle tavsiye ederim.


*Alıntı
________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:14.