IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2020, 02:10   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında Sandal Görmek Ne Demektir ?

Kahve Falında Sandal Görmek Ne Demektir ?

Falda sandal görmek, sorunlardan ve dertlerden kurtulmak anlamına gelir. Fal baktıran kişi, yakın bir zaman içerisinde hayatındaki tüm sıkıntılardan kurtulacak. Beklediği, arzuladığı o huzur ve mutluluk dolu hayata kavuşacak. Fal sahibi geriye dönüp baktığında çektiği tüm sıkıntılara gülümseyip haline şükredecek. Ünlü fal yorumcuları, faldaki sandal ile ilgili kişinin keyfi günler süreceği yorumunu yapmıştır.

Kahve falı yorumcuları, falda sandal çıkması ile ilgili bazen de tatile çıkma, rahatlama, stres atma yorumunu yapar. Kişinin içerisinde bulunduğu bu sıkıntılı günlerden kurtulmak için kısa bir tatile çıkabilir. Geçmişteki tüm sıkıntıları, acıları bir köşeye bırakıp yeni yerler gezip görmek, doğayla iç içe olmak fal sahibini oldukça rahatlatır. Ayrıca bu dönem fal sahibinin oldukça şanslı olacağı bir dönem. Fal sahibinin duaları, istekleri ve dilekleri bu dönemde kabul olur.

Kimi falcı da kahve falında görünen sandal simgesi hakkında tartışmak, kalp kırmak yorumunu yapar. Fal sahibinin eşi ya da sevgilisi ile anlaşmazlık yüzünden tartışma yaşayacağına işaret eder. Karşılıklı kalp kırıklıklarıyla sonuçlanacak tartışmadan iki tarafta büyük zarar görecek. Bu durumda faldaki sandal simgesi, fal sahibi için önemli bir tavsiyede bulunuyor. Sandal simgesi, barışmak için ilk adımın fal sahibinden gelmesi gerektiğini belirtir. Aksi halde yaşanacak bir ayrılıktan en çok fal sahibi zarar görür.


*Alıntı
________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:16.