IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2020, 02:07   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahve Falında Salyangoz Görmek Ne Demektir ?

Kahve Falında Salyangoz Görmek Ne Demektir ?

Falda salyangoz görmek, şifa anlamına gelir. Fal baktıran kişinin, ileride ciddi bir hastalığa yakalanacağına işaret eder. Ancak bu hastalığı fal sahibi azmi ve kararlılığıyla yenebilecek. Aynı şekilde fal sahibinin çevresinde ciddi bir hastalığı bulunan kişilerde hastalıklarından rahatlıkla kurtulabilecek. Ünlü fal yorumcuları, falda çıkan salyangoz ile ilgili kişi karşısına çıkacak büyük engelleri aşacak yorumunu yapmıştır.

Kahve falı yorumcuları falda görünen salyangoz simgesinin fal sahibinin iş hayatı için bazı tavsiyeler taşıdığını belirtir. Fal sahibi iş hayatında yaşayacağı olaylara her daim mantıklı yaklaşmalı. Atacağı adımları önceden tartıp ölçmeli. Eğer fal sahibi iş hayatında her daim tedbirli olursa maddi kazancını arttırıp sektöründe önemli bir isim haline gelir.

Kahve falında salyangoz görmenin anlamı nedir sorusu kimi falcı tarafından kısmet, bereket ve şans olarak açıklanmıştır. Fal sahibinin iş hayatında şansının yaver gideceğine ve bu sayede hayal edemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder. Fal sahibi hayatına güneş gibi doğacak olan bereket sayesinde maddi sıkıntılarla bir daha karşılaşmayacak. Ayrıca kişinin aile saadetine de kavuşacak.


*Alıntı
________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:38.