IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


18Beğeni(ler)


 
 
Makale Ayarları Stil
  #1  
Alt
Jasper Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Zorlu Hayat 2.Bölüm
yazan Jasper 26 Aralık 2022, 21:24

Ders Yavastan Baslayacakken Mustafa Ayçil Seda Şeyda Rabia İçeri Girer Ve Mehmet`in Yanına Oturmuslardir Ancak Şuan Kafası Berkandadir. Berkan Kafasını Masaya Yatırır Gözlerini Dinlendirirken Yasemin Hoca Sınavları Okumaya Başlar. Berkan`in Kafası Hala Düşüncelerle Dolu İken Berkan `i Konuşurlar:
+Seda: Numaradan Bayilmistir Kesin Bu
+Ayçil: O Kadar Çok Haklısın Ki .
Mustafa : Tenefüste Yapacağımı Biliyorum Ben.
Mehmet Suskun Şekilde Berkan`a Bakarken Yasemin Hoca Sınavları Okumayı Bitirir.Berkan Sinirlidir Çünkü Hem Ailesine Hemde Motor İsteğini Yerine Getiremediği İçindir Bu . Yasemin Notlari Okurken Seda Şeyda Ve Mustafa Sınavdan Kalmıştır. Mehmetin İse Ortalama Not İle Ayçil Ve Rabia İyi Not Alırken Yasemin Hoca Berkan `a Bakar:
+Yasemin: Berkan Aferin Oğlum AA
Berkan Kafasını Kaldirmadan Tamam İşareti Yapar .Bu Duruma Herkes Şaşırmıştır Ve Bunun Sebebi Bellidir. Teneffüs Olmuş Olup Yasemin Dışarıya Çıktığı Anda Mustafa Ve Şeyda Berkan` A Doğru Hareketlenir Ancak Burak Bunu Farketmistir Ve Hicbirsey Yapmamıştır. Ayçil Rabia Mehmet Ve Burak Neler Olacağının Farkında Olmayıp İzlerler. Mustafa Berkanin Önündeki Sıraya Doğru Berkan`i Durter:
+Mustafa: Kalksan Fakir Köpek
+Şeyda: Sana Diyor Berkan.
Berkan Sinirle Kalkarak Mustafa İle Yüz Yüze Gelir:
+Berkan: Ne Diyorsun Mustafa Bir Daha Desene O Lafı.
+Mustafa : Sana Diyorum Fakir Köpek Kalksana.
Berkan İyice Sinirlenir Ve Mustafa'ya Kafayı Çoktan Atmış Olup Yere Doğru Çoktan Yatirmistir.Berkan Sıradan Atlar Ve Mustafa`nin Yüzünü Yerde Yumruklamaya Başlar.
Berkan: Al Sana Fakir Köpek Diye Diye Yumruklamaya Devam Ederken Burak Ve Mehmet Berkanin Kollarından Tutar Şeyda Ayçil Rabia İse Mustafanin Yani Başındadır.
Mustafa Kızlardan Destek Alarak Berkan`in Birşey Yapamayacagini Zannederek Şu Lafları Söyler:
+Mustafa: Fakir Kopeksin Olm Sen Anca Kavgayla Yolunu Bulursun
Diyince Berkan`in Tabi Rica İse Şartelleri Atmış Olup Burak Ve Mehmetten Sıyrılır.Kızların Arasından Mustafa'nın Tam Yüzüne Yumruğunu Vurur Ve Burnunu Kirar. Yere Yatırır Yumruklamaya Devam Ederken Ayçilden Bir Ses Gelir:
+Ayçil:Berkan Tamam Lütfen Yapma.Beni Seviyorsan Yapma.
Berkanin Yumruğu Son Anda Durur Ayağa Kalkar Ve Ayçil İn Yuzune Yaklaşır:
Berkan: Keşke Benden Başka Birşey İsteseydin Diyince Ayçil`in Yanındaki Masayı Yumruklar Masa Kırılmıştır Ve Sınıfı Terkeder.
Mustafa Kizlarin Yardimi İle Revire Götürülürken Mehmet De Onlarla Birlikte Gitmiştir.
Ayçil Ve Burak Sınıfta Kalmıştır:
+Burak: Siz Zenginler Hep Aynisiniz Sizden Nefret Ediyorum Diyerek Ayçil`in Yüzüne Bakarak Berkan`i Aramaya Çıkar.Berkan Okulu Terkedip Kendini Sahile Atar Ve Telefonu Çalar:
+Berkan: Kimsiniz
+Umut : Kardeşim Berkan Merhaba Ben Umut Nasılsın.
+Berkan : İyiyim Abi Sen .
+Umut: İyi Yeni İşin Hayırlı Olsun Der Şimdi Gelebilir Misin Acaba Barmenimiz Senle Tanışmak İster.
+Berkan: Okey Geliyorum Abi.
Telefonu Kapatır Ve Sahilden Ayrılarak SoulSky`a Doğru Yola Çıkar.Burak Okulun Her Yerine Bakar Ancak Okulda Bulamaz Ve Sınıfa Doğru Geçtiğinde Bütün Hocaların Revirde Toplandığını Görünce Oraya Doğru Yönelir.
Mustafa Berkan dan Şikayet Edecekken Bu Duruma Mehmet`in Engeli Takılır Ancak Yinede Berkan`i Göremeyince Hocalar Ordan Çıkıp Gider.
Burak Bu Olaylarin Hepsini Duyup Sınıfa Geçer Ve Oturur.Berkan İse Yeni Mekanina Ulaşmış Olup Kapının Başında Yine Pars İ Görür Ancak Pars Bu Sefer Önceden Uyarılıp Berkan A Geçme İzni Vermiştir.Berkan Umutun Ofise Doğru Geçer Kapıyı Tiklatir:
+Umut: Girin.
+Berkan: Merhabalar Umut Abi.
Berkan İçeride Bir Kız Daha Görür Bu Kişi İse SoulSky İn Barmeni Berru`dur . Berru Berkan İle Aynı Yaşta Olup Ancak O Da Üniversite Okumaktadır Onun Ders Saatleri Sabahtir.
+Umut: Gel Bakalım Berkan Bu Gördüğün Kişi Berru Herşeyi Öğretecek Kişi O
+Berkan: Memnun Oldum Berru.
+Berru: Bende Berkan Hadi Bakalım Başlayalım Akşama Yoğunuz.1 Hafta Egitecem Seni.
+Berkan: Okey Nasıl İstersen .
Akşam Olmuştur Berkan İlk Vardiyasında Çok Az Hatayla Berrunun Ogrettiklerini Yapar Ve Harika Bir İş Çıkararak Bu Hatalarını Telafi Etmiştir.
Tam 1 Hafta Okula Gitmeyen Berkan Sabahtan Akşama Kadar Barda Çalışırken Üniversitede Neler Olmuş Bu 1 Haftada Bakalım.Burak Ve Mehmet Berkan İçin Arama Yaparken Ayçil Ve Mustafa Berkan Olayı Yüzünden Yakinlasmistir Rabia İse Gönlünü Burak ` A Kaptırmıştır. Şeyda Ve Seda İse Derslerinden İyi Not Almaya Başlamıştır. 1 Hafta Sonra Berkan Umut Ve Berru Toplanti Salonuna Doğru Geçer.Toplantida Berkan`in İş Sözleşmesi İmzalanır Ve Berkan`in İzin Günü Pazartesi Günü Olarak Ayarlanır.Bar Tadilata Gireceği İçin Berkan Ve Berru 1 Gün İzinli Olup Berkan Toplantıdan Sonra Okula Doğru Yola Çıkmadan Umut Berkan A Seslenir:
+Umut: Berkan Tut Şu Anahtarı Ben Bir Hafta Yurtdışında Olacam Bar Berru İle Sizde.
Berkan Anahtarı Havada Yakalar:
+Berkan: Tamam Abi De Bu Uzaktan Kumanda Neyin Anahtarı.
+Umut: Benim Arabanın Anahtari Berru Da Ehliyeti Yeni Alınca Guvenemedim Fazla.
+Berkan: Tamamdır Abi.
Berkan Dışarı Doğru Çıkar Ve Arabaya Doğru Yol Alır Ve Umut Un Arabasını İlk Defa Görecektir. Uzaktan Kumandaya Bastığı Anda Lamborghini Aventador`dan Bir Ses Gelir:
+Berkan :Yok Artık Hayde Canım.
Berkan Arabaya Yönelir Ve Okula Doğru Yol Alır.Berkan Bir Haftadan Sonra Okula Müthiş Bir Dönüş Yapmıştır.Arabayı Parkeder Ve Okula Doğru Yol Alırken Ayçil Berkan `i Görür Ve Arkasından Seslenir Ancak Berkan Pek Aldırış Etmeden Yoluna Devam Ederken Berru Berkan`in Önüne Çıkar Ve Onunla Üniversiteye Doğru Devam Ederken Berru Berkanin Misafiri Olacaktır.
Berkan Ve Berru Sınıfa Doğru Varırlar Sınıfta Sadece Burak Vardır Ayağa Kalkar Ve Selamlasirlar Berkan Ve Berru Arkaya Doğru Geçip Sohbet Ederken İçeri Ayçil Girer. Berkan Ve Berru Aralarındaki Sohbete De Burak Da Dahil Olarak Berru Ve Burak Orda Tanışırlar.
Sohbetleri Koyu Şekilde Devam Ederken İçeri Mustafa Mehmet Şeyda Rabia Ve Seda Dahil Olurlar Ve Ayçil `in Yanına Varırlar.
Berkan Mustafa'ya Bakarak Yüzünde Maske Olduğunu Görünce Sasirmaz Aksine İçten İçe İntikam Aldığı İçin Sevinir Ancak Bir Yanı Da Buruktur Çünkü Onlar Gibi Oldugu Farkedince Kendine Gelir.Dersler Geçip Giderken Çıkış Saati Gelir Ve Berkan Berru İle Çıkışa Doğru Varırkene Mustafa Ve Ayçil Yollarını Keser:
+Berkan: Ne İstiyorsunuz İkinizde .
+Ayçil: Senden Özür Dilemeni Bekliyorum Berkan.
+Berkan: Ayçil Senin Zengin Arkadaşların Pek De Umurumda Değil İyice De Yaptım .
+Berru: Noluyor Berkan Bir Sıkıntı Mı Var?
+Ayçil: Aa Anlatmadin Mi Sevgiline
+Berkan:Sevgili Mi Ya Yürü Git Berru İş Arkadaşım İşine Bak Ayçil Hayde .
+Berkan Ve Berru Çıkarkene Mustafa Berkanin Kolundan Tutar .
+Mustafa:Özür Dileyeceksin .
Berkan: O Elini 2 Saniye İçinde Cekmezsen Eline Birşey Olur Felan.
Mustafa İyice Küplere Bindikten Sonra İlk Yumruğu Bu Sefer O Atar Ancak Berkan Sıyrılarak Mustafa'nın Diyaframina Doğru Sert Bir Tekme İle Kendini Korumuştur.Mustafa O Anda Yerde Kivranip Kalkmıştır Ayçil İse Bundan Etkilenmiştir Ve Berkan Berru`nun Elinden Tutarak Bu Tartismayi Sonlandirip Ayrılmıştır.
Berkan Arabanın Önünde Berru İle Konuşurkene Mustafa İle Ayçil`i Çıkarken Görürkene Berru`nun Kapısını Açar Ve Bindirir :
+Mustafa: O Lamborghini Mi?
+Ayçil: Evet Ve Berkan Sürüyor
Berkan Direksiyonun Başına Geçer Ve Yanlarında Durur:
+Berkan: Araba Benim Değil Bu Arada Ha Sonradan Yanıma Kanki Felan Diye Gelme Yakarım Seni Mustafa Haberin Olsun!
Berkan Hızlıca Gazlar Ve Cikarkene Ayçil İle Mustafa Kavga Etmeye Başlarkene Berkan İse Berruyu Bırakır Ve Eve Geçer.Mustafa Ve Ayçil Berkanin Bu Hamlesinden Sonra Ayrilirlar Ve Ayçil Depresyona Girer Ve Aradan 2 Gün Geçer .
Berkan Okulu Bitirdikten Sonra Umutun Yerine Gelen Kişi Asena`dir . Asena Umut`un Kız Arkadaşı Olup Onun Yerine Bakmasını İstemiştir Umut.
Berkan Mesai Başlangıcı Verecekken Asena İle Berru Şu Konu Konuşurlar:
+Asena: Bugün Önemli Misafirler Var Vip İlk Bir Saat Berru Da Sonraki Üç Saat Sende.
+Berru: Tamam Asena Hanım Da Berkan Niye Bu Kadar Çok Alıyor .
+Asena: Bilmiyorum Umut Öyle İstedi.
Berkan Konuşulanların Sonunda Gelir .
+Berkan: Ne Kim İstedi?
+Asena: Berkan Sensin Sanırım Ben Asena Umutun Yerine Ben Bakacam Gelene Kadar Önemli Misafirler Gelecek İlk 1 Saat Berru 3 Saat De Sen Bakacaksın
+Berkan: Tamam Bakarız
Önemli Misafirler İse Ayçil Ve İngiltereden Gelen Arkadaşları Olan Tuğçe,Deniz Ve Vahide'dir.
Ayçil Ve Misafirleri İçeri Girerler Asena Onları Kapıda Karşılayarak Vip Salonuna Doğru Götürür Ve Berru Vip Odasında Barın Başında Bekler. İlk Bir Saat Geçer Ayçil O Kadar Meşguldur Ki Berruyu Tanımaz Hafifçe Kafası Çakırkeyif Olan Ayçil Arkadaşları İle De Kavga Eder Onları Da Göndermiştir Ki Berru Ve Berkan Yer Değiştirir .
Berkan Bar'a Geçtiği Sırada Ayçil'i Karşısında Görünce Şaşırmıştır Ancak O Kadar Güzel Giyinmişti Ki Berkan Tekrar Neden Aşık Olduğunu Hatırlamıştı.Berkan İçkiyi Uzatır Kafasını Saklar Ve Ayçil Bunu Farkeder Ve Berkan Da İyice Kendisini Gizler Bardağı Doğru Uzatır Ayçil Hızlıca Bitirir Ve Şişeyi İster Ancak Berkan Vermez Ayçil`in Ağzından Şu Sözler Dökülür:
+Ayçil:Barmen İyi Bir Dert Arkadaşı Misin.
+Berkan: Evet Efendim Sizi Dinliyorum.
+Ayçil: Ben Tıp Öğrencisiyim Sevgilim Vardı Mustafa Ayrıldık Ancak Biri Daha Var Berkan Onun Gönlü Güzel Ancak Maalesef Ki Hayat Onu İyi Davranmıyor Belli Berkan Benim Sesime Durdu Ve Masayı Yumrukladigi Gibi Kırdı Ve Sınıfı Terketti 1 Hafta Onu Göremedim .
+Berkan: Anladım Şuan Gönlünüz Kimden Yana Gidiyor?
+Ayçil: Tabiki Berkan`dan Çünkü Karşıma Dikildiği Anda Gözlerinde Bir Işık Gördüm Ancak Berkanda Şöyle Bir Sorun Var Yıllardır Dalga Geçtik Ve Onu Bu Halde Görünce Korkmadım Değil Ve Benim Sesime Anında Durdu.
+Berkan:Peki Anladım Daha İyi Misiniz ?
+Ayçil: Evet Biraz Daha İyiyim Seçimimi Yaptım Ben Berkan Beni Etkiledi Hemde Fazlasıyla Ancak Onu Bulamıyorum Şuan.
+Berkan: Yakında Karşınıza Çıkar İnşallah.
Berkan Ayçil `in Her İstediğini Yapmaya Devam Eder Ve Ayçil İyice Kendinden Geçmiştir.Her Yeri Dağıtmaya Başlamadan Önce Ona Berkan Engel Olmuştur.
Berkan Ayçil `i Kucaklar Ve Aşağı İndirir. Toplantı Odasına Getirir Ve Asena İle Oturup Durumu Anlatır Ve Evine Götürmek İçin İzin İster.
Berkan Ayçil`in Herşeyini Biliyormuş Ve Evine Kadar Da Gitmiştir İlk Zamanlarinda Ancak Ona Ne Yaklaşmış Ne De Adım Atmıştır. Berkan Ayçili Dikkatlice Kucaklar Ve Arka Kapıda Duran Lamborghini Ye Yavaşça Bindirir.
Berkan Ayçil`i Evine Götürürkene Evin Kapısına Varır Ve Durur Kapının Önünde İse Babası Özgür Ve Annesi İnci Durur .
Berkan Ve Ayçil `i Gören Özgür Hemen Ayaklanır Ve Berkan`a Doğru Koşar:
+Özgür: Ayçil Kızım İyi Misin?
+Berkan:Efendim Çok Üzgünüm O Kadar Çok İçti Ki Size Cevap Veremez
+İnci:Peki Sen Kimsin Oğlum ?
+Berkan: Efendim İsmim Berkandir Barmenim Onu Getirmek İçin İzin Aldım .
+Özgür: Peki Berkan Ben Özgür Ve Bu Eşim İnci İstediğin Zaman Buraya Gelebilirsin .
+Berkan: Sağolun Efendim.
Özgür Berkan`a Ayçil`in Odasına Kadar Eşlik Eder Ve Yatağına Hafif Yatırır Saçını Hafif Düzeltir Çıkar Hızlıca Basarak Evine Giden Berkan İse Bu Sözlerden Sonra İyice Düşünceli Olmuştur Ama Uykusuna Yenik Düşerek O Da Uyumuştur.Ertesi Gün Ayçil Uyanır Ancak Kafası Kazan Gibi Olmuştur Alkolden Dolayı Ve Yatağında Olduğunu Farkeder Anında Kalkar Kalkmaz Midesinden Dolayı Yaklaşık 20 Dk Boyunca Kusunca Yardımına Annesi Ve Babası Yetişir.Berkan Uyanır Ve Okula Doğru Yol Alır Bugün Çok Bir Dersi Olmayacağı İçin Mutludur.
Ayçil İse Kalkar Ağrı Kesici Alarak Okula Zar Zor Gidecekken Babası Özgür İle Konuşur:
+Ayçil: Baba Dün Ben Bardaydim K.b Çok İçmişim.
+Özgür: Biliyorum Kuzum Ve Kızmadım Değil Ancak Seni Sağ Salim Getiren Biri Oldu İyi Bir Çocuktu.
+Ayçil: Peki Kimdi .
+Özgür : Berkan Diye Biri Yüzü Yanık Ancak Barmen Olduğunu Söylüyordu.
+Ayçil: Ne Tamam Baba Sağol.
Ayçil Hızlıca Arabasına Biner Ve Adeta Işık Hızıyla Çoktan Fırlamıştir .Berkan İse Okula Varıp Sırasına Otururkene Burak Yanına Gelir Ve Sohbet Ederken Ayçil İse Yoldan Rabia ı Alarak Hızlıca Okula Geçer Ve Arabayı Parkeder.
Ayçil Hızlıca Sınıfa Geçerken Rabia İse Ona Yetişmekte Zorlanirken Sınıfta Mustafa Seda Şeyda Mehmet De Vardır Ancak Mustafa Kapı Önünde Bekliyordur Ve Ayçil İle İlişkini Düzeltmek İçin Beklerkene Ayçil Sınıfa Girecekken Mustafa Kolundan Tutar Ve Sıkar:
+Ayçil: Mustafa Bırak İçeri Girecem Acitiyorsun
+Mustafa: Sen Benimsin Diye Bağırınca Berkan Ve Burak Sese Doğru Döner Ve Ayçil`in Acı İçinde Olduğu Gören Berkan Sıranın Üstünden Atlar Ve Olaya Dahil Olur:
+Berkan: Bıraksan Mi Diyorum Acaba Hani?
+Mustafa : Sen Karışma Berkan.
Ayçil`in Gözlerinden Gözyaşı Akmaya Başlayınca Acıdan Dolayı Berkan Daha Fazla Dayanamayıp Mustafa'nın Kolunu Tutar Ve Aşağı Doğru Sert Şekilde İndirir Ancak Bırakmaz.
Berkan İle Mustafa Yine Yüz Yüze Gelince Kavga Başlayacağı Sırada Araya Burak Girer Ve Berkan`i Ordan Götürür. Ayçil İse Mustafa`ya Sağlam Bir Tokat Basarak Berkanin Arkasından Gider.Burak Berkan`i Okulun Dışarısına Çıkartır Ve Sakin Olması İçin Ona Biraz Zaman Verir Ancak Sürekli Ayçil `i Düşünen Berkan Sinirlerine Hakim Olamayacakken Ayçil `in Geldiğini Görür.Ayçil Burak Ve Berkan `i Görür O Tarafa Yönelir:
+Ayçil: Burak Bizi Berkan İle Yalnız Bırakır Mısın?
Burak Berkan`a Bakar Ve Berkan Gözünü Evet Şeklinde Yapınca Yalnız Bırakır:
+Berkan: Ayçil Noldu İyi Misin ?
+Ayçil: İyiyim Berkan Da Ben Birşey Duydum.
+Berkan: Ne Duydun Ayçil?
+Ayçil: Beni Sen Bırakmışsin Evime Babam Senin İsmini Ve Yüzünü Tarif Etti Neden Benden Yüzünü Sakladin?
Berkan Suskundur Birşey Demek İstemez.
+Ayçil: Neden Bakmak İstemiyorsun Yüzüme Kötü Birşey Mi Yaptım Kaldır Kafanı Berkan.
Ayçil Berkan`in Yüzünü Zorla Kaldırınca Berkan`in Gözyaşlarını Karşısında Görür.
+Berkan: Çünkü Seni Seviyorum Anladın Mı O Yüzden Mustafa İle Sürekli Kavga Ediyorum Kıskanıyorum Anladın Mı .
Berkan Oradan Ayrılır Ayçil İse Bu Durum Karşısında Şok Olur Ve Berkan Arabaya Doğru Yönelince Ayçil De Onu Takip Etmek İçin Hızlıca Hareket Eder.Berkan Arkasına Bakmadan Basar Ve Bir Park A Doğru Sürer Bu Park Onun En Çok Gitmek İstediği Ancak Bir Gün Ayçil İle Gelerek Hayalini Kurduğu Lunaparkin Ta Kendisidir.
Herkese Merhabalar Kadroya Gerçek İsmini Bildiğim İki Kişi Ekleyecem Sürpriz Olsun Bu Kişiler Neyse Keyifli Okumalar
__________________
11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
Görüntüleme 167 Yorumlar 15
Toplam Yorumlar 15

Yorumlar

Alt 26 Aralık 2022, 21:50   #2
Standart

Güzel Çalışma Ellerine Sağlık

________________

İnsan... Olduğunu "UNUTMA"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 26 Aralık 2022, 21:51   #3
Standart

Alıntı:
PcChoLik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel Çalışma Ellerine Sağlık
Okuyan Yüreğine Sağlık

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 26 Aralık 2022, 22:22   #4
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kıskançlık hem kendine hem karşındaki insana karşı göstermiş olunan güvensizlik hissidir. Güzel hikaye akıcı ve güzel vakit geçiren bir konuda ilerliyorsun. Kalemine emeğine sağlık. Notların okunması ve çatışmalar bir anda beni okul yıllarıma götürdü.

________________

Zorlu Hayat 2.Bölüm
 
Alt 26 Aralık 2022, 22:25   #5
Standart

Alıntı:
Saruhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kıskançlık hem kendine hem karşındaki insana karşı göstermiş olunan güvensizlik hissidir. Güzel hikaye akıcı ve güzel vakit geçiren bir konuda ilerliyorsun. Kalemine emeğine sağlık. Notların okunması ve çatışmalar bir anda beni okul yıllarıma götürdü.
Tşkler Hikayeyi Okuyan Yüreginize Sağlık

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 26 Aralık 2022, 22:30   #6
IRC Vip Üyesi
Lale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeginize kaleminize saglik iki Bölümüde keyifle okudum

________________

Güvensiz Kalplerimizi karaktersiz insanlara borcluyuz...
 
Alt 26 Aralık 2022, 22:33   #7
1905
Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Beklediğimiz bölüm gelmiş sonunda sürprizi de merakla bekliyorum emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

And moments become memories.
 
Alt 27 Aralık 2022, 00:18   #8
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

2 bölümde gayet güzel ve akıcı, olaylar ders alınacak nitelikte.. Başarılar diliyorum. Kalemine sağlık..

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 27 Aralık 2022, 01:08   #9
Standart

Bayağı heyecanla okudum hikayeyi. Devamı da güzel olacaktır eminim ki. (:
Kalemine, emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . ^^

________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 27 Aralık 2022, 10:11   #10
Co Admin
BuKLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

yine çok güzel bir bölümdü kaleminize sağlık ve abone oldum

 


Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:06.