IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


13Beğeni(ler)


 
 
Makale Ayarları Stil
  #1  
Alt
Jasper Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Zorlu Hayat
yazan Jasper 22 Aralık 2022, 20:35

Bir Varmış Bir Yokmuş
Türkiye'nin Güzel Şehirlerinden Olan İstanbul'un Semtlerinden Levent Tarafında Güneşli Ve Sıcak Havadan Günlerden 19 Haziran 2021 Çarşamba'dır. Levent'in Arka Sokaklarından Olan Uzunlu Mahallesinde Yaşayan Berkan Fakir Bir Aileden Gelmedir.Hem Okuyup Hem Çalışan Berkan Zeki Bir İnsandır Ancak Parasını Ailesine Verdiği İçin Kendine Asla Bakamaz. Berkan İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Tıp Öğrencisidir Gündüzleri Okul Geceleri İse Bir Fabrikada Çalışıp Zar Zor Ayakta Kalan Berkan'ın Tek Hayali İse Güzel Bir Motoru Olmasıymış Ancak Elinde Avucunda Ne Varsa Ailesine Verdiği İçin Tek Kuruş Para Kalmıyormuş.

Berkan Okuluna Doğru Yola Çıkarken Cüzdanını Kontrol Eder Ve Bilet Parası Dışında Bir şey Göremez Kafasını Sallarken Bir İlana Denk Gelir İlanda Şunlar Yazmaktadır:
Gece Çalışacak Arkadaş Aranmaktadır. Tecrübeli Veya Çabuk Öğrenecek Arkadaşlar Aranmaktadır Yazmaktadır. Berkan Telefonuna İlanın Fotoğrafını Çeker Ve Okuluna Doğru Geçmek Üzere Dolmuş Durağına Varır.Saat 10:30 Civarı Dolmuş Gelir Berkan Son Parasını Vererek Dolmuşa Biner . Kulaklığını Takar Ve En Sevdiği Şarkı Olan 'Onur Can Özcan-Hırka' Şarkısını Açarak Hayallere Dalmaya Başlamıştır.Hayallerinde İse Kendini Bir Güzel Motorun Üstünde Görürken Berkan Klasikleşmiş Olan Huyunu Yapar Ve Dolmuştan Bir Durak Sonra İnerek Yine Yürümeye Başlar .Yolda Taşları Tekmeleyerek Giden Berkan'ın Huyu Düzgündür Ancak Sağ Yüz Tarafı Ve Kol Tarafı Tamamen Yanık İçindedir Bunun Sebebi İse Fabrikada Kimyasal Dökülmesi Sonucu Tamamen Böyle Kalmıştır Ve Okuldaki Zenginlerden Olan Ayçil,Seda,Rabia Şeyda Mustafa Ve Mehmet Bu Durumla O Kadar Çok Dalga Geçiyordur Ki Bu Her Gün Berkan'ın Yaşadığı Klasik Bir Gündür. Berkan Ayçil'e Aşıktır Ancak Bunu Hiçbir Şekilde Ne Söylemiş Ne De Belli Etmiştir. Çünkü Yine Dalga Geçileceğinin Farkındadır Ama Ne Zaman Bir şey Söylemeye Kalkarsa Mustafa Ve Mehmet İtip Kalkıp Berkan'ı Uzaklaştırmıştır Ve Bu Durumda Kızlar Her Zaman Berkan'a Gülmüştür.Berkan Sınıfa Doğru Gelir Ve Yeni Birini Görür Selamını Verir Ve En Arkaya Doğru Geçer .Selam Verdiği Kişi İse Burak Başka Bir Üniversiteden Transferdir Ancak Burak Da Berkan Gibi Aynı Yollardan Geçmiş Ve Ailesi Öyle Zengin Olmuştur. Berkan Masaya Kafasını Koyar Ve Müziğini Dinlemeye Devam Ederkene Sınıfa Ayçil ,Seda Şeyda Rabia Ve Mustafa Damlarlar. Mehmet İse Bugün Yoktur Çünkü Babası İle Paris Gezisine Gitmiş Olup Bir Hafta Yoktur. Burak Yeni Gelenlere Bakarken Onlardan Hiç Haz Almamıştır. Mustafa Berkan'a Doğru Yönelir Ve Kulaklığını Çeker :
Berkan: Ne Var Yine Mustafa Ne İstiyorsun?
Mustafa: Canım Öyle İstedi Fakir Köpek Diyince Burak Ayaklanır Ve Mustafa'ya Tam Vuracakken Berkan Bunu Farkeder Ve Araya Girer:
Burak: Adamdan Uzaklaş Hemen Diyince Mustafa Yavaşça Uzaklaşır. Berkan Burak'ı Bırakır Orda Tanışırlar Ve Arkadaş Olurlar. Bugünü İlk Defa Burak Sayesinde Dalgasız Normal Bir Gün Geçiren Gece İş İçin Servis Beklerken Berkan'a Whatsappdan Bir Mesaj Gelir Ve Berkan Oracıkta Yığılır Bunun Sebebi İse Mesajda İşten Çıkarıldığına Dair Belgedir . Berkan İlk Defa Eve Geldiğinde Annesi Ve Babası Şaşırmıştır Ama Berkan Hızlıca Odasına Geçer Ne Bir şey Yer Ne De Bir şey İçer. Berkan Düşünmeye Başlar Tam Da Aklına Barmenlik İlanı Gelir. Telefonu Açar Adrese Bakarak Hızlıca Üstünü Değiştirir Ve Evden Çıkar. Berkan Saat 23:00 A Doğru Bar A Doğru Varır Ancak Koruma Olan Pars Onu Almaz. Berkan İş Aradığını Söyler Ama Yinede Pars İçeri Almazken Berkan Haykırarak İş İlanı Geldiğini Bağırır Ve Bu Sesi Duyan Kişi SoulSky Barının Sahibi Olan Umut'tur. Umut Pars'a Doğru İşaret Yaparak Geçmesini Söyler Ve Pars Bu İşaret Sonucu Berkan'ı Geçirir . Berkan Umut'u Bulur Ve Ofise Kadar Beraber Geçerler. Berkan Umut'un Karşısına Oturur Ve Umut Soru Sormaya Başlar:
+ Umut : Evet İsim Neydi Kardeşim Umut Ben Barın Sahibiyim
+ Berkan: Memnun Oldum Umut Abi Bende Berkan
+ Umut: Bende Memnun Oldum Berkan Evet Kendinden Bahseder Misin Bana Daha Önce Ne İşle Uğraştın Ne Yaparsın?
+ Berkan: Daha Önce Fabrikada Çalışıyordım Ancak İşten Çıkartıldım Eve Nasıl Bakacam Derken Sabah İlanınızı Gördüm Başvurmak İstedim Ayrıca Tıp Okuyorum .
+ Umut: Anladım Kardeşim İnşallah Gönlünün İstediği Olur Tamam Diğer Başvurular Arasına Koyuyorum Da Ezberin İyi Midir Çabuk Öğrenir Misin Yani
+ Berkan: Evet Çabuk Öğrenirim Sizi Yarı Yolda Bırakmam.
+ Umut: Tamamdır Kardeşim Şuan Denemede Biri Var O Olmazsa Sana Geri Dönüş Yaparım.
+ Berkan: Teşekkür Ederim
Berkan Ve Umut Ayağa Kalkar El Sıkışırlar Ve Berkan Yeni İşyeri Olacağı Yerden Ayrılır.
Berkan Bekleyişe Doğru Geçer Ve İşlere Bakarken Vs Okul Derken Tam 1 Hafta Geçer Ve Kimseden Ses Soluk Yoktur Berkan Yatağından Kalkar Ve Hicbirsey Yemeden Tam Bir Hafta Geçirmiştir . Sadece Su İcerek Ayakta Durmaya Çalışan Berkan Okula Doğru Gider . Maaşını Almıştır Ancak Gene Eve Verip Yine Bilet Parası Kalmıştır Cebinde.Berkan Dolmuşa Biner Son Parasini Verir.Bu Arada Umut İse Berkan`i Araştırmış Olup Arkadaşları Yüzünden İşten Çıkartıldığını Öğrenmiş Olup Hemde Ailesinin Evini Görünce Berkan`a Bir Şans Vermiştir Ancak Hafta Sonunu Bekleyecektir.
Berkan Bu Sefer Tam Okulun Önünde İner Ve Sınıfına Doğru Geçerken Mehmet`i Görür Ve Üzgün Olduğunu Görünce Yanına Doğru Varır.Mehmet`in Ailesi Tüm Harcamalarını Kesmiş Olup 2 Günlüğüne Onu Herşeyden Men Etmiştir Yere Çökük Halde Oturan Mehmet`in Omzuna Bir El Dokunur Ve Bu Berkandan Başkası Değildir:
+Berkan : İyi Misin Kardeşim Bu Halin Ne
+Mehmet : Sanane Berkan Yürü Git Ya
Berkan Kafasını Sallayarak Sınıfa Doğru Geçmiştir. Burak Sınıftadir Ve Yanından Selam Vererek Geçer . Burak İse Berkan`ın Yüzünü Görünce Bembeyaz Olduğunu Görünce Bir Şüphelenir Ancak Berkan`dan Ne Ses Çıkmis Telefonun Çalması Umuduyla Masaya Bırakır Ve Arka Sıraya Tekrar Oturur. Berkan in Anatomi Hocası Olan Yasemin Hoca İçeri Girer Ve Ders Başlar Mehmet De Yasemin Hocanın Gelişini Görünce İçeri Doğru Geçer Ve Oturur . Yasemin Hoca İçeri Kağıtlar İle İçeri Girdiğini Görünce Sınıftaki Herkes Yasemin Hocaya Döner:
+ Yasemin : Evet Arkadaslar Sürpriz Sınav Diğer Ders Okuyacam Kağıtları Dağıtın.
Kağıtlar Dağılmıştır Ve Berkanin Önüne Gelince Kağıda Bakıp Güler Anında Sınava Basladiktan 15 Dakika Sonra Sınavı Bitirir Tam Puanlik İş Çıkartmış Olup Sınav Kağıdını Vererek Sınıftan Çıkar . Berkan Şuanda Sınıfta Ayçil Ve Rabianin Arkasında Ortalamada Sınıf 3.dur Ancak Bu Durumu Sadece Hocalar Biliyordur. Ayçil Rabia Dışında Seda Şeyda Mustafa İse Sınavdan Düşük Not Alacaklardır.Mehmet İse Ortalama Not İle Gececekken Burak İse Çok İyi Not Alarak Sınıfı Şaşırtacaktır.Sinav Bitmiştir Ve Yasemin Hoca Siniftan Çıkarak Odasına Doğru Giderken Mustafa İle Ayçil El Ele Tutuşarak Sınıftan Çıkmışlardır Ve Tam Berkanin Önünden Geçerek Berkanin Duygularını Yerle Bir Olmuştur.
Berkan Oturacak Yer Ararken Başı Döner Ve Bayılır . Seda Şeyda Rabia Berkanin Yanından Geçip Ona Gulerken Burak Sınıftan Çıkmış Olup Berkan`i O Halde Görünce Onu Kaldırır Ve Revire Doğru Götürür. Mehmet İse Burak A Destek Olarak Berkan`i Revire Götürürler. Revirdeki Hemşire Burak Ve Mehmet `i Dışarı Çıkartmıştır. Revirdeki Doktor Olan Berkan `i Ablası Gibi Olan Nur Onu O Halde Gorunce Tansiyon Ve Kan Durumuna Bakar Durumu Anlayıp Dışarıda Bekleyen Burak Ve Mehmet İ Görür:
+Nur: Mehmet Ve Burak Şuanda Berkan Derse Gelemez.
+Burak: Nedenini Sorabilir Miyim Nesi Vardır Bembeyazdi Suratı İsminiz Nedir Bilmiyorum Ben Yeniyim De.
+ Mehmet: Nur Abla Bir Gelişme Olursa Bizi Bilgilendirirsin Burak Gidelim Kardeşim.
+ Burak: Tamam .
Burak Ve Mehmet Ordan Ayrilirken Nur İçeri Geçer Ve Berkanin Ayilmasini Beklerkene Mustafa Seda Rabia Şeyda Ve Ayçil Cafede Birşeyler İcerkene Daha Dersin Başlamasına 20 Dk Kala Berkan Kendine Gelir Ve Revirde Kendini Görünce Nur Hemen Ayaklanır:
+Nur: Kaç Gundur Açsın Söyle Bakayım .
Berkanin Yüzü Aşağı Düşmüştür: 1 Haftayi Geçti Sanırsam.
+Nur: Niye Yapıyorsun Böyle Kendine Berkan.
+Berkan: Nur Abla Durumları Biliyorsun İşte .
Nur Berkanin Özel Hayatını Bilen Okuldaki Tek Kişidir Ve Bunu Herkesten Saklamistir. Berkan Yerinden Kalkar Ve Sınıfa Doğru Gider.1 Haftadır Ölüm Diyetine Girmiş Gibi Sadece Su İcerkene Nur Berkan Uyurkene Cebine Tam 1000 TL Koymuştur. Cebinde Birşey Hisseden Berkan Parayı Görünce Direk Nur A Doğru Koşarak Teslim Eder Ve Çıkar. Berkan Tekrar Sınıfa Dönerkene Burak Ve Mehmet Sıniftadirlar.
Berkan Sınıfa Girince Burak Ve Mehmet Hemen Ayaklanir:
Burak: İyi Misin Kardeşim Berkan.
Berkan: İyiyim Ya Tansiyonum Düşmüş O Kadar.
Mehmet: Yapabileceğimiz Birşey Varmı Berkan Cidden.
Berkan: Yok Mehmet Asıl Sen İyi Misin.
Mehmet: İyiyim Kardeşim Sıkıntı Yok Beni Bilirsin Bazen Olur Öyle Şeyler Bu Arada Sana Bir Daha Bulasmayacam Özür Dilerim Der Ve Elini Uzatır Ama Berkan Elini Geri Çevirir Ve Arka Sıraya Oturur. Berkanin El Sıkmama Sebebi İse Bugüne Kadar Yaptiklaridir.
Ders Yavastan Baslayacakken Mustafa Ayçil Seda Şeyda Rabia İçeri Girer Ve Mehmet`in Yanına Oturmuslardir Ancak Şuan Kafası Berkandadir.
Devam Edecek…
Herkese Merhabalar Uzun Süredir Yoktum Ancak Bu Sefer Farklı Bir Hikaye İle Karşınızdayım Hikaye Hayal Ürünüdür Ancak Kişiler Gerçektir Lütfen Yorumlarınıza Dikkat Ederseniz Sevinirim Keyifli Okumalar
__________________
11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
Görüntüleme 188 Yorumlar 14
Toplam Yorumlar 14

Yorumlar

Alt 22 Aralık 2022, 20:45   #2
1905
Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık, devamını merak ediyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

And moments become memories.
 
Alt 26 Aralık 2022, 07:27   #3
Standart

Onurcan Özcan detayı güzel olmuş, bende çok severim Hırka parçasını.
Devamını bekliyorum, emeğine kalemine sağlık

 
Alt 26 Aralık 2022, 13:39   #4
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Devamını bekliyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , bana da bir baş rol ver

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 26 Aralık 2022, 14:52   #5
Co Admin
BuKLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Her satırını okudum ve gerçekten devamını hakeden bir hikaye olmuş Berkan üzdü gerçi ama merak içinde bekliyorum devamını kaleminize sağlık

 
Alt 26 Aralık 2022, 22:24   #6
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir varmış bir yokmuş derken okul yıllarıma döndürdün beni kalemine emeğine ve en önemlisi okurlar için harcadığın vakite sağlık. Hikayen sürükleyici kalemin ucuda açık olsun yazmaya devamke

________________

Zorlu Hayat
 
Alt 26 Aralık 2022, 22:27   #7
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ucu Açık Bu Gidişle Korkma

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 26 Aralık 2022, 22:29   #8
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Jasper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ucu Açık Bu Gidişle Korkma
Dewamke o zaman ters aksi huysuz bir karakter ismi lazım olursa kullanabilirsin (:

________________

Zorlu Hayat
 
Alt 27 Aralık 2022, 00:13   #9
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

güzel bir hikaye, devamını okumaya gidiyorum.

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 27 Aralık 2022, 03:23   #10
Standart

emeginize kaleminize saglik tesekkur ederiz guzel bir hikaye icin

________________

No MoRe DramA
 


Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:15.