IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 3 Post By Jasper


Kilitli
 
 
Makale Ayarları Stil
  #1  
Alt
Jasper Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İkiz Bela 1.Bölüm
yazan Jasper 02 Ocak 2023, 21:06

Bir Varmış Bir Yokmuş
Türkiye'nin En Güzel Şehirlerinden Sahili Ve Havası İle İzmir'in Konak Semtinde Yağmurlu Bir Hava Olup 23 Nisan 1998 Yılında Çift Yumurta İkizi Olan Biri Kız Biri Erkek Bebek Dünyaya Gelmiştir Kız Bebeğin İsmi Wildcat Olup Erkek Bebeğin İsmi İse Inflames'dir. Bu İki Bebek Doğumlarından Yaklaşık 15 Gün Sonra 8 Mayıs 1998 Yılında Gece Vakti Berduş'un Yetimhane Müdürü Olduğu 'Tevfik Fikret Çocuk Esirgeme Kurumu'nun Önüne Bırakılır Ve Bırakan Kişiler Kaçarken Dışarıdan Ağlama Seslerini Duyan Berduş Hemen Kapıya Doğru Yönelir Ve Açar. Açtığı Anda İki Bebek Ve Üzerlerinde Hastane Kimliklerine Bakan Berduş Sadece Inflames Ve Wildcat Yazısını Görür . Bebek Inflames Ve Wildcat Berduş'u İlk Gördüğü Anda Sakinleşir Ve Gülücükler Saçmaya Başlar.

Berduş Onları İçeri Alırken Havadan Dolayı Islak Olan Bebek Inflames Ve Wildcat'ı Kurutmaya Başlarken İkisinin Gözüne Bakarken Birşey Dikkatini Çeker.Inflames'ın Gözlerinin Bir Gözü Yeşil Ve Mavi Wildcat'ın İse Mavi Gözlü Olduğunu Farkeder Ve Şu Sözleri Söyler:
Berduş:Allah'ım Gözlere Bak Ya Çok Tatlılar Ancak Yetimler Off Off.
Berduş Bu Lafları Söylerken Inflames Ve Wildcat Yetimhanenin Gözdesi Olup Hem Zeka Olarak Hemde Ahlak Görgü Kuralları Olarak Berduş'tan Öğrendiği Herşeyi Tam Yerine Bu İkizler Berduş'un Göz Bebekleri Olmuştur Ancak Tarihler 12 Temmuz 2001 Olduğunda Olduğunda Yani 3 Yaşlarında İken Bu İkizlerimiz Yetimhanenin Önüne Bir 'Cadillac' Ve ' VW Amarok ' Yanaşır. Cadillac 'in İçinden L_ - Malefiz Çifti VW Amarok'tan İse Zalim - She - Sonsuz - Bukle Dörtlüsü İnmiştir. L_ Ünlü Bir Mafya Babası Olup Malefiz İle Evlatlık Almak İçin 'Tevfik Fikret Çocuk Esirgeme Kurumu'na Doğru Yol Alırken Berduş Arabaları Görür Ve Onları Karşılamak İçin Kapıya Doğru Giderkene Inflames Topla Oynarken Wildcat İse Bahçede Resim Boyaması Yapıyordur.
L_ - Malefiz Çifti İçeri Girerken Arkalarından Sonsuz - Bukle - Zalim - She Takip Ederkene Berduş Yavaşça Onlara Doğru Yaklaşmakta Olup Sonsuz - Bukle - Zalim - She Güvenlik Amacıyla Bahçenin Yanlarına Ayrılırken Berduş L_ - Malefiz Çiftinin Yanına Gelmiştir:
+ Berduş : Hoşgeldiniz Efendim
+ L_ : Hoşbuldum Müdür Bey Merhabalar Bu Yanımdaki Sevgilim Malefiz Bende L_
+ Malefiz : Merhabalar.
+ Berduş : Merhabalar Malefiz Hanım Sizi Buraya Getiren Nedir L_ Bey Bende Berduş Memnun Oldum Sizinle Tanıştığıma .
+ L_ : Bizde Sizle Tanıştığımıza Memnun Olduk Bizi Buraya Getiren Bir Kız Çocuğu Evlat Edinmek İstiyoruz.
+ Berduş : İnşallah İstediğiniz Olur Ben Sizi Kız Çocuklarımız İle Tanıştırayım Buyrun Sizi Gezdireyim.
Berduş Rehberliğinde Gezmeye Başlayan L_ ve Malefiz Kız Çocukları Tanışmaya Başlarken Inflames Futbol Oynarken Top Uzaklara Uçarken Onu Almak İçin Giderkene Futbol Topu Zalim'in Yanına Doğru Gelirken Zalim Topu Farkeder Ve Topu Durdururkene Inflames Hızlıca Koşarken Zalim'e Çarpar. Inflames Çarpma Sonucu Yere Düşerken Zalim Onu Kaldırır. Inflames'in Üstünü Çırparkene Zalim Diz Üstü Çöker Ve Şu Diyalog Aralarında Geçer:
+ Zalim : Hey Genç Adam Az Sakin Tamam Mı İyi Misin?
+ Inflames : İyiyim Abi Sıkıntı Yok
Zalim Inflames'in Yüzüne Bakar :
+ Zalim : Senin Gözlerin Ne Kadar Güzelmiş Sibirya Kurdu Gibi
+ Inflames: Sağolasın Abi Diyerek Gülümseyince Zalim Yanaklarını Sıkar Ve Inflames'i Topu Vererek Gönderirkene L_ Ve Malefiz Bahçenin Ön Tarafında Boyama Yapan Wildcat'i Görür Ve Malefiz L_ Yi Dürterek Wildcat'i Gösterir:
+ L _ : Şu Kız Çocuğu Kimdir Berduş Bey Yanımıza Hiç Gelmedi.
+ Berduş : O Wildcat Güzel Zeki Birisidir İsterseniz Sizi Tanıştırayım.
+ Malefiz: Tabiki Olur.
Berduş Wildcat'in Yanına Gider Ve Wildcat'i L_ ve Malefiz'in Yanına Getirerek Onları Tanıştırır . L_ - Malefiz Çifti Diz Çöker Ve Wildcat'in Gözlerine Baktığı Anda Masmavi Deniz Gibi Gözlerine Sahip Olduğu Görünce Tebessüm Ederler Wildcat Biraz Utangaç Olduğu İçin Bir Anda Pot Kırarak Şu Soruyu Sorar:
+ Wildcat: Siz Benim Annem Ve Babam Mı Olacaksınız?
L_ Wildcat'ın Sol Elinden Tutarken Malefiz İse Sağ Elini Wildcat'ın Üzerinde Tutarak Ona Cevap Verecekken Wildcat Sıkıca L_ nin Elini Sıkarken Diğer Elini De Malefiz'in Eline Götürünce Susarlar Ve Göz Göze Gelen L_ - Malefiz Çifti Kararlarını Verirler Ve Wildcat'ı Evlat Edinmek İçin Başvuru Yapmışlardır. Yetimhaneden Ayrılırken Inflames Zalim - Bukle - Sonsuz - She 4'Lüsünün Yanına Gelir Ve Şunları Şöyler:
+ Zalim: Hey Genç Dostum Senin Ne İşin Var Burda?
+ Inflames: Gidiyordunuz Abi Bir Veda Edeyim Dedim Tekrar Gelecek Misiniz Buraya Ve Bu Ablalar Kim?
+ Zalim: Bu Ablaların Benim Arkadaşlarım She Sonsuz Ve Bukle .
+ Inflames : Hepinizle Tanıştığıma Çok Sevindim She Sonsuz Ve Bukle Abla.
+ Bukle : Ya Sen Ne Kadar Tatlı Birşeysin Ya:)
+ She : Bizde Seninle Tanıştığımıza Memnun Olduk Inflames Ablacım
Sonsuz Yumruğunu Uzatır Ve Inflames Bu Yumruğa Karşılık Verir . L_ - Malefiz Çifti Gelmeden Ayrılan Inflames Top Oynamaya Devam Ederken Aradan Birkaç Gün Geçer Ve Devlet Wildcat'ı Evlatlık Almak İsteyen L_ - Malefiz Çiftinin Evini Görür Ve Bu Başvuruya Onay Verirken Berduş Wildcat Ve Inflames'in İkiz Olduğunu Bilmeden Onlarla Tam 3 Yıl Geçirirken Bugün 22 Temmuz 2001 Tarihinde Wildcat'i Almak Üzere Zalim Ve L_ Gelir Ve Wildcat Herkesle Vedalaşarak Yeni Evine Doğru Giderken Inflames İse Gözyaşları İçerisinde Wildcat'ın Gidişini Seyretmiştir.
Herkese Merhabalar Yeni Seri İkizler İle Sizlerleyim Biraz Kısa Oldu Kusura Bakmayın Yarın 2. Bölümü Yayınlanacaktır.
Kadro Oluşturmama Yardımcı Olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ya Teşekkürler
Bu Bölümde Bize Eşlik Eden Kişiler : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Berduş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2.Bölümde Eklenecek Kişiler : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Olacaktır.
Bu Bölümde Yer Veremediğim Kişilerden Özür Diler Ve Keyifle Okumalarını Diliyorum Herkesin.
__________________
11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
Görüntüleme 72 Yorumlar 1
Toplam Yorumlar 1

Yorumlar

Alt 02 Ocak 2023, 21:09   #2
Standart

Kalemine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Kilitli


Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:53.