IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRC Dünyasından Röportajlar IRC Dünyası üzerinde görev almış, tanınmış kişilerle yapılan röportaj ve söyleşileri bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

112Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Ağustos 2022, 23:11   #41
ysf
ysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

faruk yanı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yolun acık olsun basarılarının devamını dılerım.

 
Alt 13 Haziran 2023, 00:33   #42
Standart

Öncelikle Sa Ben ( KartaL ) aLtimod Çok değerli efendi saygılı bir kardeşimdir kendisini yıllardır tanırım aynı mahallede sayılırdık ilk irc e bulaştıranlardan biri de Aha :) aLtimod ve Kuzenleridir . O dönemlerde hem çalışıp hem internet cafe de IRC Kurulumu yapan ya da öğrenen bir insandı bu işe bizi bulaştıranlar :)) O dönemde internet cafe işletirken irce ayak basmamızı sağlayan insanlardan bir tanesidir Kardesim :) bir çok insan o dönemleri hatırlar ya da hatırlamaz irc in en şanlı en cafcaflı dönemleri idi 1997 ler O dönemler de cok fazla irc yoktu azdı ama insan değerli idi dost vardı arkadaşlık kardeşlik saygı vardı Şimdi kaldımı bilmiyorum ama yılladır tanıdığım güvenlilir efendi insanlardan biridir aLtimod (: Bir çok seyi unutmuş yaşlandımı ne aceba Olabilir sanırım ilk sunucusunu açtığında ben vardım Geyik li birşeydi sanırım Sonra Kurtlu bir yer açıldı En başında sanalı bırakanlardan DeviLHaNN ( TuFaN ) vardı o dönemler de tanıdığımız bizi irc e shell e web e buştıran insanlardan dost dediğimiz görüştüğümüz az kişiler Kısaca irc in en güzel yanı dost biriktirmek sağlam güvenilir harbi dost dediğimiz başımız sıkıştığında dostluğunu kardeşliğini esirgemeyecek insanlar lazım Şimdi her önüne gelen sunucu açıyor gerçi bir çok röportajlara baktım O dönemleri anlatmamış sadece bu işe nasıl bulaştığını anlatmış ama Gerçekten o dönemler 1997 den 2023 e kadar gelen dönemler de cok güzel günlerimiz geçti şimdi gençlere bırakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum . Mavra Dal E-Kolay Kelebek Dönemlerini hatirlayanlar bilirler :)) O dönemlerde nick değiştirmesini şifrelemesini Giriş cıkış yapan botları :)) özele dolan insanları Winamp dan yayın yapmayı net cafe de günlerce irc için sabahlamayı bazen özlemiyor da değil insan ne ise bir koca dönem bitti artık geri çekilmenin gençlere bırakmanın zamanı geldi diyorum aLtimod kardeşim sana da hayatında başarılar diliyorum :)) En kısa zaman da rahatsız edecem seni :)))

 
Alt 03 Temmuz 2023, 00:10   #43
MobilSevdam.Com
RowDy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık, güzel bir söyleşi olmuş. Keyifle okudum aşağı yukarı aynı zamanlarda bulunmuşuz sanal ortamda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile anlatınca anılarım canlandı. Söyledikleri o kadar doğru ki eskiden bilgisi olan site açardı şimdi parası olan....

________________

öLüm vaR _-_ SaaTi yoK
 
Alt 18 Temmuz 2023, 11:19   #44
Standart

Emeğinize sağlık güzel bir roportaj olmus..

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:17.