IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2020, 12:39   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Evde bu yontemlerle koltuk alti kararmasindan kurtulabilirsiniz!

Sicak mevsimlerin yaklasmasiyla gardiroplardaki kazaklarin yerini kisa kollu ve askili tisortler alir. Sicak bir havada rahat bir kiyafet giyememek kadar kotusu yoktur. Kadinlari bu rahatliktan mahrum birakan en onemli sorunlardan birisi koltuk alti kararmasidir. Estetiksel bir sorun haline gelen koltuk alti kararmasini evde deneyeceginiz yontemlerle gecirebilirsiniz.

Kivrimli bolgelerde bircok nedenden dolayi koyulasma ve lekeler meydana gelebilir. Genelde esmer tenli kadinlarda gorulen koltuk alti kararmasi, sorunlu bolgeye beyazlatma islemi yapilarak ten renginin acilmasiyla giderilir. Guzellik merkezlerinde tedavi gorerek ya da ozel kozmetik urunleri kullanarak bu sorunu ortadan kaldirabilirsiniz. Ancak bu uygulamalar yuksel meblaglar odemenize neden olabilir. Cesitli yan etkilere sahip urunlere ve tedavilere maruz kalmadan evde dogal yontemlerle koltuk alti kararmasini engelleyebilirsiniz.


KOLTUK ALTLARI NEDEN KARARIR?
Koltuk alti kararmasi herkeste olabilecek bir sorun oldugu icin bu durumu bir hastalik gibi gormek yanlis olur. Koltuk alti kararmasi aniden ortaya cikmaz. Aksine bircok nedenden dolayi genis bir zamana yayilarak yavasca meydana gelir. Kivrimli bolgelerdeki leke ve koyulasmalar genetik yapidan kaynaklanabildigi gibi dis etkenlerden de kaynaklanabilir. Iste kararmaya neden olan etkenler ve kararmayi geciren dogal yontemler.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:49.