IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ErginN


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Ağustos 2021, 08:19   #1
www.BizdeSohbet.Com
ErginN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 14 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Koç Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün hayatınızda bir takım değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bunların bir kısmı sizin isteğiniz bir kısmı isteğiniz dışında gelişebilir. İsteğiniz dışında gelişen olaylar olumsuz sonuçlar doğurabilir, her duruma hazırlıklı olmakta fayda var. Aşk hayatınızda problemler bu haftada devam edecek.


Boğa Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün gündeminiz hareketli olabilir. İş hayatınızdaki gelişmeler nedeniyle kararlar almanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak için program yapabilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz.


İkizler Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda başkalarıyla görüşebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde kurduğunuz ilişkiler sizin için önemli olabilir. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Bu durum işlerinizi ilerletmeniz için fırsat olabilir.



Yengeç Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün geleceğinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olaylar karşısında yanınızdakilere daha anlayışlı olmalısınız.


Aslan Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Son günlerde yaşadığınız olaylar arkadaşlarınızla aranızı açabilir, hatta kendinizi yeniden guven sorgulamasından geçirebilirsiniz. Bu durumun etkisini azaltmak için arkadaşlarınızla aranıza biraz mesafe koymalısınız. Maddi açıdan iyi bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde atacağınız işlerde başarı sizinle beraber olacak.


Başak Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili konularda savaşmanız gerekebilir.



Terazi Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde farklı konularda sorumluluklar almanız gerekebilir. Birlikteliklerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkide yaşananlarla ilgili farkındalıklarınız artabilir. Kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve harcamalarınız la ilgili konular gündeminizi etkileyebilir


Akrep Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Düşüncelerinizi çekinmeden söyleyeceğiniz bir gün. Duygularınızı yoğun ve hızlı yaşıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün, hızlı karar vereceğiniz konuların güncelik kazanması söz konusu olacak.. Hatalara neden olmak istemiyorsanız, küçük ayrıntılara dikkat etmelisiniz.


Yay Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün evinizde değiştirmek istediğiniz şeylerle ilgilenebilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeyleri yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bazı şeyleri daha iyi fark edebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları geleceğe taşımak için daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.



Oğlak Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugünlerde formunuza dikkat etmeli, yediklerinize sınır koymalısınız. Aldığınız kilolarla başınız derde girebilir. İş yaşantınızda her şey yolunda giderken bu anların keyfini çıkaracaksınız. Kendinize bolca vakit ayırıp sevdiklerinizle mutlu bir gün geçirmek için güzel adımlar atabilirsiniz.



Kova Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Sizi sıkan bir konudan kurtulmak için harekete geçmeniz ve yorgunluğu göze almanız olasıdır. Böyle bir durumunuz varsa aslında hemen harekete geçmeniz de gerekiyor zaten. Eğer tembellik etmeyip harekete geçerseniz herşeyin çabucak bittiğini ve düşündüğünüze değmediğini göreceksiniz. Bugün aşk hayatınız da oldukça aktif olabilir. Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.



Balık Burcu 14 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün işinizde cesaret kırıcı ufak tefek olaylar çıkabilir. Sizin fikirlerinize karşı çıkan iş arkadaşlarınız aklınızı karıştırabilir. Fikirlerinizi iyice değerlendirdikten sonra harekete geçmeniz en sağlıklısı olabilir. Son zamanlarda unutkanlıklarınız size pahalıya patlayabilir, ödeme planınızı daha dikkatli yapmanızda fayda var. Duygusal yönden kendinizi bu aralar güçsüz hissedebilirsiniz bunda havalarında etkisi var.
________________

(...)
 
Alt 14 Ağustos 2021, 08:34   #2
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bilemiyorum Altan
Bugün de çok isteksiz uyandım

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:00.