IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ağustos 2021, 09:08   #1
www.BizdeSohbet.Com
ErginN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 15 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Koç Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Birlikteliklerinizde, evlilik ve anlaşmalarda daha dikkatli olmalısınız Mücadele etmeniz gereken şeyleri görmekte zorlanabilirsiniz.

Boğa Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün yeni ufuklara açılmak için harekete geçebilirsiniz. Olayları daha rahat algılayabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili ortak konularda farkındalığınız artabilir. Tartışmalardan uzak durun.


İkizler Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün yeni başlangıçlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyfinizi kaçıran olaylar gündeme gelebilir. Parasal konularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Ticari konularda risk almak sizi zor durumlara sokabilir. Zihninizi kurcalayan olaylar olabilir.

Yengeç Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
İlişkinizde soyut olan her şeyi karşı taraftan bekliyorsunuz. Sizin bu kadar isteksiz tavrınız karşı taraf için olumlu sonuçlar doğurmuyor ve siz normalden daha da fazla üşengeç bir ruh hali içine girdiniz aksi olması gerekirken. Yetkililerinizle aranız oldukça iyi bu durum sizi motive ediyor. Yakında yüklü miktarda para tahsili yapacaksınız bu sizin düşüncelerinizi yıkacak.

Aslan Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Son günlerde iş hayatanızdaki problemleri büyüterek kendinizi ağır bitr stresin altında bırakıyorsunuz. Hazırlayacağınız uygun bir iş planıyla bu problemin önüne geçebilirsiniz. İnsanların arasında karşımak özellikle de ailenizle birlikte vakit geçirmek size iyi gelecektir.

Başak Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Ailevi konularda sizi etkileyen olaylar gündeme gelebilir. Duygusal yönden hareketli bir dönemdesiniz.

Terazi Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bazı yakınlaşmalar başınıza bela olabilir. Bazen duygularınız ekstrem seviyelere ulaşabilir, siz ise bu durumu aşka olarak değerlendiriyorsunuz bazen fazla hızlı davranıyorsunuz ve dolayısıyla istemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. İş hayatınızda bazı kararlar aldınız ve bu kararların arkasında sonuna kadar durmalısınız. Yakın zamanda gerçekleri öğreneceksiniz, dolayısıyla kendinizi zorlamamlısınız zeira sakin olamadığınız her durum size zor anlar yaşatıyor.

Akrep Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Hafta boyunca işinizle ilgili elde ettiğiniz başarıların motivasyonu ile hafta sonuna giriyorsunuz. İş alanında yine öngörülü ve akılcı çözümlerinizle başarıyı fazlasıyla hak ettiniz. Keyfinizi kaçıracak küçük tatsızlıklar olsa da hafta sonunu huzurlu geçirebilmek mümkün. Aşk hayatınız da aynı başarıya eşlik ediyorken hayatın tadını çıkarın.

Yay Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün duygusal dünyanız hareketli. Aşk hayatınızda yenilikler aradığınız bir gündesiniz. Partnerinizle birlikte, değişik ortamlara özlem duyarak, hobi niteliğinde çalışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat, bu seçenekler arasında inatçı tavır sergilememeye çalışın. Çünkü; bu tür davranışlar, sizi hiç nedensiz tartışma ortamına götürüyor.

Oğlak Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Ne kadar yıprandınız! Bugün kendinize her zamankinden daha fazla değer verecek bulunduğunuz şartları farklı gözlerle değerlendirerek doğru kararlar alabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz ister iş ister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz bunu aklınızdan çıkarmayın.

Kova Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugünlerde iş hayatınız da sıkıntılı günlerden geçiyorsunuz. Yaşananlar sizi çok üzse de, sizin dışınızda gerçekleşen olaylara müdahale etme şansınız olmadığını kabullenerek hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Dik başlılık ettiğiniz ya da yaşananları kendi bakış açınız doğrultusunda değerlendirdiğinizde maddi olarak olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık Burcu 15 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
İşinizle ilgili koşullardan yeterince memnun kalmadığınız için kendinizi zorlamamalısınız. Her şey düzelecek. Aşk hayatınızda ise partnerinizin kabul edemediği konular üzerinde fazla ısrarcı davranmamalısınız. Zamanla fikir değiştirecektir. Sinirlendiğiniz de, sağlığınızın etkilendiğini biliyorsunuz. Böyle anlarınızda bulunduğunuz ortamı terk edin.
________________

(...)
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:55.