IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Ağustos 2021, 00:32   #1
www.BizdeSohbet.Com
ErginN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 13 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
13 Ağustos 2021 Cuma Günlük Burç Yorumları


13 Ağustos 2021 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Koç; sabah saatlerini üstüne düşeni yapmakla ve son bir kez eksiklerini gidermeye çalışmakla geçirebilirsin. Dünden kalan işleri tamamladıktan sonra kendine zaman ayırabilirsin. Ancak sevdiklerinle ilişkinde ve iletişiminde uzlaşı ve iş birliği yakalamakta zorlanabilirsin.


13 Ağustos 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Boğa; güne çevrendekilerle bayramlaşarak, tebrik mesajları yayınlayarak başlayabilir, çıktığın yolculuklardan dönüş hazırlıklarında olabilirsin. Akşam saatlerinde söylemlerin veya tavırlarınla gözler önünde olabilir, dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ancak fazla inatlaşman çatışmalara neden olabilir.


13 Ağustos 2021 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili İkizler; bayramın ilk günleri senin için görevlerin yerine getirilmesi ve finansal pozisyonunu ayarlamakla geçmiş olabilir. Ancak akşam saatlerinden itibaren özgürlüğünü ilan etmek ve seninle aynı görüşte olan kişilerle bir araya gelmek isteyebilirsin. Sosyal medya paylaşımların gerginliğe yol açabilir.


13 Ağustos 2021 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yengeç; günü yakın ilişkide olduğun kişilere, ailenin ya da eşinin yakınlarına ayırabilirsin. Bu sıralar duygusal açıdan tatmin olmasan bile görevlerini yerine getirmenin rahatlığını yaşayabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren finansal konular seni meşgul etmeye başlayabilir, alışveriş veya paylaşımlarda sıkıntı olabilir.


13 Ağustos 2021 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Aslan; Güneş ve Venüs’ün burcundaki birleşimi hem ilişkilerden hem de yaşamsal konulardan yeni fırsatlar çıkmasını sağlayabilir. Gerçi sabah saatlerinde hâlâ ilgini çekmeyen konularla uğraşman gerekse bile akşama doğru hayatına daha fazla odaklanabilirsin. Yalnız karşındakileri kendi isteklerin doğrultusunda yönlendirmeye çalışmamalısın.



13 Ağustos 2021 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Başak; bugün yaşamını ilgilendiren konularda önemli bir gelişme olmamasına rağmen içten içe kendine güvenin artacak ve bir nebze de olsa iç huzurunu yakalayacaksın. Ancak akşama doğru akrabaların ya da bulunduğun ortamdaki kişilerin laf sokması seni rahatsız edebilir.



13 Ağustos 2021 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Terazi; sorumluluklar altında geçen birkaç günün ardından artık keyiflerine yönelmek isteyebilirsin ancak sabah saatlerinde yarım kalan işlerini tamamlaman gerekiyor. Bugün akşam için yaptığın programda ufak aksamalar olabilir, sevdiklerinle fikir uyuşmazlığına düşebilir ya da iletişimde kopukluklar yaşayabilirsin.



13 Ağustos 2021 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Akrep; bayramın sonuna yaklaşırken sen yeni tatil planları yapabilir, eş dost ziyaretlerine gidebilirsin. Eksik kalan bayram tebriklerini de tamamladıktan sonra artık kendi işine bakmanın zamanı gelmiş olabilir ancak gerek ailenle gerekse sosyal çevrenle çatışmana neden olacak ısrarlardan kaçınmalısın.


13 Ağustos 2021 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yay; bu bayram parayla ilgili konuları düşünmekten, alacağı vereceği denkleştirmeye çalışmaktan bunalmış olabilirsin. Fikir ve düşüncelerinle ön planda olabileceğin bir gündesin. Ancak bu kez bazı kişilerin muhalefetiyle karşılaşma olasılığın yüksek. Ayrıca söylemlerinin aykırılık içermesi ilişkilerini etkileyebilir.



13 Ağustos 2021 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Oğlak; nihayet görevlerini yerine getirmenin ve her şeyi yerli yerine oturtmuş olmanın konforunu yaşayabilirsin. Artık biraz da daha farklı konulara eğilebilir hatta gelecek planları yapmaya başlayabilirsin. Ancak akşam saatlerinde gerek finansal gerekse duygusal paylaşımlarda gerilim olabilir.


13 Ağustos 2021 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Kova; birkaç gündür kendi içine çekilmiş ve sadece yapman gerekenlere odaklanmış olabilirsin. Ancak akşam saatlerinde burcunda ilerlemeye başlayan Ay, kendini gerek fikirlerin gerekse de beden dilinle daha rahat ortaya koyacağına işaret etmekte. Gerçi muhalif tavrın ilişkilerde sorun oluşturabilir, dikkat.



13 Ağustos 2021 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Balık; günün ilk yarısını keyif alacağın konulara, eşine ve arkadaşlarına ayırabilirsin. Bu arada yalnız kalıp kafa dinleyebileceğin bir tatili programlamanın da tam sırası. Kendi iç dünyana dönmek, duygu ve düşüncelerinle baş başa kalma ihtiyacında olabilirsin. Fakat kontrolün dışında gelişecek bazı durumlarla da uğraşmak zorunda kalman mümkün.
________________

(...)
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:52.