IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2023, 15:00   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İkizler burcu 2023 yorumu

Ocak ayından itibaren Mayıs ayına dek hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz, hayat akışında çok aktif olacağınız, sosyalleşeceğiniz, toplumsal işlerden kazanç sağlayabileceğiniz, sizi geliştiren, destekleyen ve size şans getiren yepyeni insanlarla buluşacağınız güzel bir döngüde olacaksınız. O yüzden bu süreçte mutlaka hayata karışmalısınız.


Mayıs ayından itibaren 2024 yılının ilk yarısına dek hayat akışınız yavaşlarken, daha sakin, sessiz, keyifli bir döngüye girebilir, ruhsal konularla ilgilenebilir, kadersel bir koruma altında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Rüyalarınızın rehberliği ile işaretler alabilirsiniz. Ruhunuzun ihtiyaçları ile ilgilendikçe destekleneceksiniz.


Mart ayından itibaren gireceğiniz 2,5 yıllık döngüde toplum önündeki statünüz, kariyeriniz, hedefleriniz konusunda yeni sorumluluklar alabilir, net bir yola girebilirsiniz. Hayattan ne istediğinizi anlayabilirsiniz. En yüksek potansiyellerinizi açığa çıkartmak için devlet kaynaklı veya otoriter figürler aracılığıyla bir istikrara davet edilebilirsiniz. İstikrarlı, sabırlı, disiplinli oldukça ödüllerini almaya başlayacaksınız. Aynı zamanda terfi, evlilik, boşanma gibi radikal konular da gündeminize gelebilir.


5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarında, bu yıl Kasım ayında başlattığınız konuların sonuçlarını görebilirsiniz. Hayatınızı ve işinizi, ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek şekilde düzenleyebilirsiniz.


20 Nisan ve 14 Ekim tutulmaları ile hayallerinizi gerçekleştirmek için büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu süreçte sosyal çevreniz, ekip çalışmaları, dış dünyada olmak size iyi gelecektir. İlişkileriniz için hayallerinizden vazgeçmemeli, aradaki dengeleri korumalısınız. Bu tutulmalar yaratıcı potansiyellerinizi ve yeteneklerinizi dış dünyaya gösterme zamanınızın geldiğini göstermektedir. Aynı zamanda aşka dair heyecanlı gündemler yaşayabilir veya istiyorsanız çocuk sahibi olabilirsiniz.


23 Mart- 11 Haziran tarih aralıklarında Plüton’un kovadaki kısa ziyareti ile hayat görüşünüzü yenileyebilirsiniz. Eğitim, yayıncılık, hukuk, ticaret, yurt dışı alanlarında bir dönüşüm sürecini başlatabilir, yurt dışına taşınabilirsiniz.


24 Temmuz- 4 Eylül tarih aralıklarında; alacağınız haberler, iletişim trafiği, yakın çevreniz veya kardeşleriniz aracılığıyla özgüveninizi ve yaratıcılığınızı yeniden yapılandıracağınız bir süreçte olacaksınız. Bu süreçte aşk, evlilik, sözleşmelere dair yeni kararlar almamalısınız.

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...


İkizler burcu 2023 yorumu
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:23.