IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2023, 14:58   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Koç burcu 2023 yorumu

Ocak ayından itibaren Mayıs ayına dek yılın en şanslısı olduğunuz, öne çıktığınız, daha önce yapmaya cesaret edemediğiniz konuları yapabilmek için desteklendiğiniz, liderlik vasıflarınızın ve yeteneklerinizin öne çıktığı, bilgeleştiğiniz bir döngüde olacaksınız. Bu süreçte bu destek enerjisinden yararlanmak için mutlaka hayatınızda yepyeni başlangıçlar yapın. Bu adımların karşılığını yılın ikinci yarısı burcunuzda gerçekleşmeye başlayacak tutulmalarla almaya başlayacaksınız. Nisan tutulması ile hayatınızda büyük, şanslı, keskin ve önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Özellikle Temmuz ayından itibaren 1,5 yıl boyunca burcunuzda ilerleyecek kuzey ay düğümü ile kendinize güvenmeniz, kendinize yatırım yapmanız, kendinize adil olmanız önem kazanacak.

Mayıs ayından 2024 yılının ilk yarısına dek emeklerinizin karşılığını alacak, maddi manevi değerlerinizi, bolluk bereketinizi çoğaltacaksınız. 5 Mayıs tutulması ile Kasım ayında başlattığınız konuları tamamlayacaksınız. Bu yıl tutulmalar sürecinde alma verme dengenize, emeklerinize ve çabalarınıza dair hak edişlerinize kavuşacaksınız.

Mart ayından itibaren gireceğiniz 2,5 yıllık döngüde yolunuza az ve öz gerçek insanlarla devam edebilir, ruhsal ihtiyaçlarınıza yönelebilir, kadersel tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Uzaklaşma, taşınma, yakınlarınıza şifa olma konuları gündeminize gelebilir. Baskıladığınız duyguları fark ederek onlardan arınıp özgürleşebilirsiniz. Bu döngü size başlangıçta içsel bir baskı gibi gelse de, aslında dürtüsel hareket edip yanlış kararlar vermemenizi sağlayan, hayata gerçekçi bakmanıza yardım eden bir döngü olacaktır.

23 Mart- 11 Haziran tarih aralıklarında Plüton’un kovadaki kısa ziyareti ile sosyal çevreniz, idealleriniz, hayalleriniz konusunda büyük dönüşümler yaşayabilir, bilginizle toplum önünde ön plana çıkabilirsiniz.

24 Temmuz- 4 Eylül tarih aralıklarında; aşk, evlilik, yatırımlar gibi konularda önemli adımlar atmamalısınız. Bu süreçte ilişkiler, yaratıcı alanlarınız veya çocuklarınız aracılığıyla özgüveninizi gözden geçirerek yapılandırabilirsiniz. 14 ve 28 Ekim tarihlerinde yaşanacak tutulmalarla ilişkilerle ilgili önemli kararlar alabilir, ciddi ilişki, evlilik, ortaklık gündemleri yaşayabilirsiniz.

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:05.