IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2023, 15:01   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yengeç burcu 2023 yorumu

Ocak ayından itibaren Mayıs ayına dek özellikle bu yıl Kasım -Aralık tarihlerinde hazırlığını yapmış olduğunuz konularla ilgili ön plana çıkmaya başlayabilirsiniz. Toplum önünde oldukça görünür olduğunuz, yeteneklerinizin parladığı, kariyer ve hedeflerinize dair büyük şanslar elde edeceğiniz bir döngüde olacaksınız. Terfi alabilir, kendi işinizi kurabilirsiniz. Yalnızca fazla iyimser ve hızlı ilerlememeye özen göstermelisiniz.


Mayıs ayından itibaren 2024 yılının ilk yarısına dek iş hayatınızdaki gelirleriniz artmaya başlayacaktır. Bu süreçte toplum önündeki yeriniz sağlamlaşabilir, sosyalleştikçe önemli destekler görebilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız, eğlendiğiniz, sanatsal konularla ilgilendiğiniz, geleceğinize dair güvende hissettiğiniz bir döngüde olacaksınız.


Mart ayından itibaren gireceğiniz 2,5 yıllık döngüde bugüne dek hayattan öğrendiğiniz bilgileri sağlamlaştırdığınız, yeni bir hayat görüşü elde ettiğiniz bir dönemde olacaksınız. Eğitim, hukuk, yurt dışı bağlantıları, ticaret, yayıncılık, astroloji gibi alanlarda yeni sorumluluklar alabilir, net bir yola girebilirsiniz. Bu alanlarda sabırlı ve istikrarlı oldukça destekleneceksiniz. Hayata başka pencereden bakmak, kimseyi yargılamamak, yaşamın getireceği ilahi adalet döngüsüne teslimiyette olmak sürecin anahtarı olacaktır.


5 Mayıs ve 28 Ekim tutulmalarında, bu yıl Kasım ayında başlattığınız konuların sonuçlarını görebilirsiniz. Aşk, ilişkiler, sosyal çevre alanlarında değerlerinizi yenileyebilir, kimlerin sizinle yola nasıl devam edeceğine karar verebilirsiniz.


20 Nisan ve 14 Ekim tutulmaları ile hayatınızın kontrolünü ele alacağınız, aile ve kariyer dengesi kurmanız gereken, sizi yükselten bir döngüde olacaksınız. Bu süreçte mutlaka kişisel gelişiminiz, hedefleriniz ve sorumluluklarınıza yönelmelisiniz. Aynı zamanda birçoğunuz bu süreçte evlenebilirsiniz.


23 Mart- 11 Haziran tarih aralıklarında Plüton’un kovadaki kısa ziyareti ile mali değerleriniz, giderleriniz, borçlarınıza dair yeni bir dönüşüm sürecini başlatabilirsiniz. 24 Temmuz- 4 Eylül tarih aralıklarında; değerinizi sahip olduklarınıza bağlamamanız gerektiğini anlayacağınız, daha üretken ve yaratıcı olmak için ihtiyaçlarınızı gördüğünüz bir döngüde olacaksınız. Bu süreçte harcamalar, riskli yatırımlar, aşk ve evliliklere dair radikal kararlar almamalısınız.

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:58.