![]() |
| | #1 |
| Kusurlarımla sev beni Sev beni... Çünkü ben korkularımla barışamadan sevdim seni. Bazen geri çekildim, bazen gereksiz cümlelerle içimi dağıttım. Ama sana geldiğimde hep biraz eksiktim, çünkü en iyi hâlimi sana saklarken yolun bir kısmını kendimden çaldım. Ben kararsızlıklarımın çocuğuyum. Bir yanım hep sende kalmak ister, öteki yanım arkasına bile bakmadan senden gider. Ama içimde bir yer var, hep sana açık kalan. Ne kadar kaçarsam kaçayım, adı hep sen kalan. Kusurlarımı inkâr edemem. Zaman zaman fazla susarım, bazen gereksiz ağlarım, ve çoğu zaman kendime yetemem. Ama seni severken, kendimi ilk kez yeterli hissettim. Belki de kusurlu sevdim. Olsun sen yine de Sev beni, çünkü ben öğreniyorum. Kırmadan konuşmayı, susarken de anlaşılmayı, ve bazen sırf sözlerine bakarak iyileşmeyi… Senin bana söylemediğin Sözlere kendime inandırmayı... Ben kabuğumla geldim sana. Ama içinde ne incinmişlikler, ne hayal kırıklıkları var, bir bilsen. Yine de hiçbirini bahane etmedim. Sadece sevdim. Korkularım hâlâ dizlerimin dibinde ama ben yavaş yavaş yürümeyi öğrendim senin ardın sıra koşamadım. Bu da benim kusurumdu. O yüzden... Kusurlarımla sev beni. Çünkü ben seni eksiksiz bir yerden sevmedim. Ben seni her eksikliğime rağmen sevdim. [Not defterimden nispeten eski bir yazı.] 👍 3
________________ 𝒯𝒶𝓉𝒶𝓀𝒶𝑒! ![]() ~ 𝑀𝒶𝒹𝑒𝓂 𝒷𝑜𝓏𝒶𝒸𝒶𝓀𝓉ı𝓃, 𝓃𝑒𝒹𝑒𝓃 𝒹𝓊̈𝓏𝑒𝓁𝓉𝓉𝒾𝓃 𝒷𝑒𝓃𝒾? | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |