IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Yazgı
  • 1 Post By PeLin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2020, 10:41   #1
W r i t e r
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hekimoğlu Dizisi Yayından Kaldırılıyor!!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan dizinin yayından kaldırılacağı konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde dizinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile sete ara verileceği söylendi. Dizinin sıkı takipçileri ise dizinin yayın hayatına devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı.

Dr. House dizisinin uyarlaması olan Hekimoğlu Türkiye'de yapılan en iyi uyarlama diziler arasında gösteriliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken dizinin ikinci sezonu bu dönem yayınlanmaya başlamıştı. Yeni sezondaki reyting oranları ile dikkat çeken dizinin yayından kaldırılması ile ilgili söylenenler ise dizinin sevenlerini üzdü. Çekimlerine ara verileceği duyurulan Hekimoğlu dizisinin yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Hekimoğlu Dizisinin Setine Ara Verildi
Başrollerini Timuçin Esen ve Ebru Özkan'ın paylaştığı Hekimoğlu dizisinin setine ara verildiği açıklandı. Dizinin son dönemde artan Koronavirüs vakaları sebebi ile sete ara vermesi ise birçok soru işaretine yol açtı. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi salgın sebebi ile bir süre ekranda olmayacak.

Bilindiği üzere Hekimoğlu dizisi geçen sezon yayın hayatına başlamış ve pandemi sürecinin başlaması ile 14. bölümde erken sezon finali yapmıştı. Geçen sezon Koronavirüs sebebi ile erken sezon finaline giden dizinin bu sezon da aynı sebep ile sete ara verdiği açıklandı. İzleyiciler bu aranın ne kadar süreceğini merak ediyor.

Dizinin Sosyal Medya Hesabından Açıklama Yapıldı
Hekimoğlu dizisinin resmi sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde sete ara verilmesi ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Koronavirüs vakalarının artmasından dolayı bir süre çekimlerin durdurulacağının duyurulması dizinin sevenlerini üzdü. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklama ise şu şekilde. "Bu hafta sağlık arası, artan tedbirlerden ötürü bu haftalık ara veriyoruz. Unutmayın ki doktorların da önlem almaya ihtiyacı vardır. Takipte kalmaya devam edin."

Hekimoğlu dizisinin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bu açıklamadan sonra dizinin hayranları sosyal medya hesabını soru yağmuruna tuttu. Dizinin yayın hayatına ne zaman devam edeceği ile ilgili gelen binlerce soruya ise yanıt verilmedi. Resmi sosyal medya hesabına yöneltilen soruların yanıtsız bırakılması ise dizinin yayın hayatına devam edip etmeyeceği ile ilgili soru işaretleri yarattı.

Hekimoğlu Dizisinin 25. Bölümü Ekrana Gelmeyecek Mi?
Hekimoğlu dizisi geçen hafta 24. bölümü ile ekrana gelmişti. Yayınlanan son bölümden sonra yapılan bu açıklama 25. bölümün ekrana gelip gelmeyeceğini merak ettirdi. Dizinin 25. bölüm fragmanının yayınlanması ise bu haftada ekrana geleceğini gösteriyor. Hekimoğlu dizisinin çekimlerine ara verilmesi ise 25. bölümden sonra belirsiz süre ile ekrana gelmeyeceğini netleştirdi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Belçim Bilgin gibi isimler yer alıyor. Dizinin ara vermesi ile ilgili oyuncular ise herhangi bir yorumda bulunmadı.
 
Alt 10 Kasım 2020, 11:01   #2
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu dizi ne zaman başlamıştı ki

 
Alt 10 Kasım 2020, 11:05   #3
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

O adam zatii deli hic biseyde anlamiom o diziden

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:18.