IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By KivanC
  • 1 Post By PeLin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2020, 11:21   #1
W r i t e r
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mucize Doktor Dizisi Yayindan Kaldiriliyor mu?

Tüm bu haberler ardından “ Mucize Doktor dizisi yayından kaldırılıyor mu?” sorusu sorulmaya başlandı. Bu haberleri alan dizi izleyicileri büyük bir panik yaşadı. Her şey bu derecede normal giderken bir anda gelen bu ceza dizi izleyicilerini adeta sekteye uğrattı. Bir yandan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanıp dizi severler büyük bir heyecanla beklerken bir yandan da dizinin yayından kaldırılmasına ilişkin ortaya atılan iddialar dizi severlerin endişe duymasına neden oldu.

Son derecede başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dizi izleyicilerini Fox TV ekranlarına kilitleyen Mucize Doktor dizisine şikayet geldi. RTÜK’e gelen bu şikayet ve dizin yayından kaldırılmasına ilişkin olarak ortaya atılan iddialar dizi izleyicilerinin hayrete düşmesine neden oldu. Dizinin milyonlarca hayranı bu haberlerin gerçek olup olmadığını araştırmaya başladı. İşte ortaya atılan iddialar ve tüm detayları…

Yeni sezona güzel bir çıkışla başlayan Mucize Doktor dizisinin yayından kaldırıldığına ilişkin olarak ortaya atılan bu iddiaların hiçbir gerçekliği bulunmuyor. Tüm bunların yanı sıra mucize Doktor dizisinin yeni bölümü için 3. Fragman da yayınlanmış durumda. Diziye ilişkin olarak hiçbir sorun yaşamadan ekranlarda yayınlanmaya devam edileceği biliniyor. Bu haberleri duyan dizi izleyicileri ise bir hayli rahatlamış durumda. Tüm bunların yanı sıra dizinin yeni bölümü için üçüncü fragmanının da yayınlanması ardından dizi izleyicileri büyük bir heyecanla dizinin yayınlanacağı günü bekliyor.

ALINTIDIR..
 
Alt 10 Kasım 2020, 11:33   #2
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Az kaldi bogacam

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:43.