IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2020, 11:32   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Jack Gleeson komedi dizisiyle ekranlara dönüyor

Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı Joffrey Baratheon karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Jack Gleeson ekranlara geri dönüyor. Eğitimi için kariyerine ara veren 27 yaşındaki oyuncu komedi dizisi Out Of Her Mind'ın kadrosuna dahil oldu.

Jack Gleeson komedi dizisiyle ekranlara dönüyor

Dünya çapında izlenme rekorları kıran Game Of Thrones'ta (Taht Oyunları) kötü karakter Joffrey Baratheon'ı canlandırdıktan sonra eğitimine ağırlık vermek için oyunculuğa ara veren Jack Gleeson, ekranlara dönüyor.


27 yaşındaki oyuncunun; BBC'de yayınlanacak Out of Her Mind adlı dizinin kadrosuna katıldığı duyuruldu.


Senaryosunu komedyen ve oyuncu Sara Pascoe'nin üstlendiği komedi dizisinin ilk sezonu 6 bölüm sürecek. Gleeson'a dizide Juliet Stevenson, Cariad Lloyd ve rap şarkıcısı Scroobius Pip eşlik edecek.

Dizi, kalp kırıklığı, aile, hayatta kalma gibi konuları geleneksel sitkom yapısında ve egzantrik karakterler eşliğinde anlatacak.


Out Of Her Mind'ın kadrosunda Fiona Button (The Split), Adrian Edmondson (Summer Of Rockets), Navin Chowdhry (Doctor Foster), Sean Gilder (Poldark), Tom Stuart (Psychobitches), Jumayn Hunter (Attack The Block) ve Sheila Reid (Benidorm) gibi oyuncular da yer alıyor.

Dublin'deki Trinity College'da felsefe ve teoloji eğitimi alan Gleeson, Game Of Thrones'tan ayrıldıktan sonra aktörlük konusundaki fikirlerinin değişmeye başladığını ve artık oyunculuktan eskisi kadar zevk almadığını söylemişti.
ntv
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:03.