IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2020, 10:05   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Xiaomi güncellemeyi geri çekti! Kullanıcılar kızgın

Xiaomi güncellemeyi geri çekti! Kullanıcılar kızgın

Xiaomi Mi A serisi piyasaya sürüldüğü dönemden bu yana yani üç nesil boyunca Android One programının bir parçası. Temmuz ayında tanıtılan ve serinin en güncel modeli olan Xiaomi Mi A3 Android 10 krizi ile gündemde.

Google’ın Eylül ayında yayınlamış olduğu yeni işletim sisteminin Mi A2’ye gelmesine rağmen bu güncel model için gecikmiş olması oldukça eleştirilmişti. Altı aylık bir bekleyişin ardından geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Xiaomi Mi A3 inceleme! Ortalık karışacak!Xiaomi Mi A3 inceleme! Ortalık karışacak!
2000 lira bütçeye sahip insanların ilk olarak akıllarına gelecek olan Xiaomi Mi A3 özellikleri neler bakıyoruz. Ekrandan parmak izi okuma ve 48 MP kamera ile merak edilen Xiaomi Mi A3 inceleme yayında!

Xiaomi Mi A3 Android 10 güncellemesi geri çekildi

1.3 GB boyutundaki güncellemeyi yükleyen kullanıcıların büyük bir bölümü parmak izi okuyucunun düzgün çalışmadığını, kamera uygulamasının birden kapandığını ve kullanıcı arayüzünde uyumsuzluklar olduğunu iddia etti.

Xiaomi güncellemeyi geri çekti! Kullanıcılar kızgın

Kullanıcıların bu sorunları bildirmesi üzerine güncellemenin geri çekilmesine karar verilmiş. Henüz Android 10 güncellemesini almayan Mi A3 sahipleri güncellemenin sorunlarından arındırılmış halini beklemek zorunda.

Hali hazırda güncellemeyi yükleyenlerin ise beklemek veya yeterli teknik bilgiye sahipse bir önceki sürüme dönmek dışında bir seçeneği bulunmuyor.

Ülkemizde 1600 TL’ye satılan cihazın özelliklerini hatırlayacak olursak: 6.09 inç büyüklüğünde 720×1560 piksel çözünürlük sunan bir ekranın yer aldığı telefon, 11 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 665‘den güç alıyor. 4030 mAh kapasiteli bataryaya sahip.

Shiftdelete
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:36.