IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Eda


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2020, 16:58   #1
Eda
IRC Süper Moderatör
Eda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Xiaomi Redmi Note 9S geliyor!

Geçtiğimiz hafta Xiaomi, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] modellerini tanıtmıştı. Şimdi ise sıra ailenin yeni üyesine geldi. Redmi Note 9S için ilk haber geldi. Telefon bu ay bitmeden karşımıza çıkacak.
Xiaomi kullanıcıları standart ve Pro modelin tanıtılması yerine Note serisine Max gibi yeni bir modelin eklenmesi üzerine oldukça şaşırmıştı. Şirket, önümüzdeki hafta yeni bir Redmi Note modelini piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu.
Xiaomi Redmi Note 9S 23 Mart’ta gelecek!

Redmi Note 9S’nin 23 Mart’ta tanıtılması planlanıyor ve tanıtım posterinden anlaşılacağı gibi telefonda dörtlü bir kamera kurulumu kullanılacak. Hindistan’da tanıtılan Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max modellerinde de aynı kamera tasarımını görmüştük.
Bunun tamamen farklı bir model mi yoksa yeni bir isimle zaten duyurulmuş cihazlardan biri olup olmadığı hala bilinmiyor.
Redmi’nin geçmişine baktığımızda ‘S’ takısını ilk kez kullanmadığını görüyoruz. Geçen yıl şirket, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]S modelini de Hindistan’da karşımıza çıkarmıştı. Şimdi de tahminler yeni bir modelin geleceğini söylüyor. alıntı.Xiaomi Redmi Note 9S geliyor!



 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:51.