IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Wordpress Wordpress hakkında tema, eklenti veya sorunlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Ağustos 2020, 23:59   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart WordPress SEO Eklentileri

WordPress SEO Eklentileri


WordPress SEO Eklentileri

1- Yoast SEO

Bu eklenti hem ücretsiz hem de ücretli kullanım seçeneklerinde önemli özelliklere sahip. Meta açıklamalar ve meta anahtar kelimelerle anahtar kelime optimizasyonu yapan Yoast SEO Snippet, okunabilirlik kontrolü ve devamlı güncelleme seçenekleri de sunuyor.

2- All il one SEO

web sitenizi optimize etmek için her şeyi bünyesinde barındırıyor. Site haritası ve Google Analytics entegrasyonu sunan bu eklenti kötü bot engelleyici özelliğini kullanarak web sitenizi yavaşlatabilecek tehlikeli botları engelliyor.


3- LiteSpeed

php ile kodlanmış standart cache eklentilerinden farklı olarak doğrudan web sunucunuz üzerinden önbellek görüntülemesi yapıyor. Bu da web sitenizden hem en yüksek performansı almanızı sağlıyor hem de SEO ayarlarında bir adım öne geçmenizi kolaylaştırıyor.

4- Cache

Önbellek anlamına gelen cache sayesinde optimizasyona dair veriler geçiçi olarak bilgisayarınıza kaydediliyor. Böylece kullanıcıların web sitenizi ziyaret ettiğinde tüm verileri indirmesi gerekmiyor, bu da web sitenizin görüntülenme hızını artırıp performansını da yukarı çekiyor.


5- CDN

(Content Delivery Network) terim anlamı olarak bir web sitesine ait içeriklerin ziyaretçilere en yakın CDN sunucusundan verilmesi anlamına geliyor. Bu sayede web siteniz diğer eklentileri kullandığınız döneme oranla daha çabuk açılıyor.


6- The Seo Framework

Bu WordPress eklentisi diğer eklentilerin aksine çoğu hizmetini ücretsiz sunuyor. Otomatik olarak başlık, açıklama ve kanonik URL üreten eklenti temel SEO işlevlerini uyguluyor. Premium seçenekte AMP entegrasyonu ve yerel SEO ayarları gibi özellikler de mevcut.



7- Seo Squirrly

Kullanıcı dostu bir eklenti olan SEO Squirrly genelde uzmanlığı SEO olmayan kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Gerçek zamanlı olarak çalışan bu eklenti siz içeriğinizi yazarken öneriler sunuyor. SEO Squirrly’i farklı bir SEO eklentisinin yanına da kurulabilir.


8- Seo Optimized Image

Görsel içeriklerinizi daha ilginç hâle getirerek etkileşiminizi artıran bu eklenti web sitenizde yüklü olan tüm görselleri otomatik olarak güncelliyor. Güncelleme işlemi sırasında alternatif metin ve başlık etiketleri de ekleyen SEO Optimized Image organik trafiğinizi artırıyor.

9. W3 Total Cache

Web siteniz ne kadar çabuk yüklenirse arama motorlarında sıralaması da o kadar iyi oluyor. W3 Total Cache web sitenizin önbellek işlemleri ve CDN entegrasyonu gibi konularla ilgilenerek arama motoru optimizasyonunu daha iyi hâle getiriyor.




Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

~ E & B ~

Konu ExCaLuBuR tarafından (11 Mart 2023 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:12.