IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2023, 04:11   #1
Standart WhatsApp'ı Haber Sitesine Dönüştürecek 'Bültenler' Özelliğinden İlk Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

WhatsApp'ın kısa bir süre önce ortaya çıkan bülten özelliğinden ilk ekran görüntüsü geldi. Görünen o ki bültenler, Durum sayfasının altında yer alacak.
Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın 2.23.5.3 kodlu Android beta sürümünde geliştirme aşamasındaki yeni bir özellik tespit edildiğinden bahsetmiştik. WABetaInfo tarafından tespit edilen bu yeni özellik, uygulamanın çok yakında haber bültenleri sunmaya başlayacağını gözler önüne seriyordu. Şimdi bu özellik ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

WhatsApp'ın geliştirme aşamasındaki yeni özelliğinden ilk ekran görüntüleri resmen geldi. Bu ekran görüntülerine baktığımızda, WhatsApp'taki haber bültenlerinin "Durum" sayfasının altına yerleştirileceğini görüyoruz. Kullanıcılar, diğer kullanıcılarının durum paylaşımlarının hemen altında yeni bir alan görecekler. İşte bu alanda bültenler yer alacak.

WhatsApp'taki bültenler böyle görünecek:


WhatsApp'ı Haber Sitesine Dönüştürecek 'Bültenler' Özelliğinden İlk Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Paylaşılan ekran görüntüsü, haber kaynaklarının aranması ve düzenlenmesi için birkaç yeni butonla gelecek. Kullanıcı, + simgesi veya "Find newsletters" isimli butonlar yardımıyla takip etmek istedikleri haber kaynaklarını belirleyecekler. Bu işlemden sonra durum paylaşımlarının altında haberler yer almaya başlayacak.

Bülten özelliği kullanılabilir hale geldiğinde, haber kaynaklarının WhatsApp bültenleri oluşturmaları mümkün olacak. Kullanıcılar, ilgilerini çeken bültenleri seçecek ve kendi haber akışlarını oluşturmuş olacaklar. Bu özellik sayesinde ilgi duyulan alanlarda yaşanan gelişmelere ulaşmak çok daha kolay olacak. Gizliliği de ön planda tutan özellik, Bülten'e eklenen kaynakların başkaları tarafından görüntülenmesini engelleyecek. Ayrıca haber kaynakları, kendilerini kimlerin takip ettiğini bilmeyecekler. Elbette özellik henüz beta sürüme bile gelmediğinden, kullanıcılara sunulduğunda tüm bu niteliklerin değiştiğini görebiliriz.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 02 Mart 2023, 15:28   #2
Standart

Yav bu adam niye bir şeyi olması gerektiği gibi bırakmıyor. Facebook'un içine sçtı, instagramın içine sçmaya devam ediyor, sıra WhatsAppa geldi. Adam elini attığı her şeyin içine ediyor uğursuz herif.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:31.