IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Webmaster Genel Webmasterların fikir alışverişi yapabileceği konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

4Beğeni(ler)
  • 1 Post By She
  • 1 Post By aLmiLa
  • 1 Post By CeReN
  • 1 Post By Reyhan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2020, 09:50   #1
Standart E-Ticaret Paketlerinin Degerlendirmesi

Internetin bu kadar yaygin hale gelmesi, insanlarin sorunlarini cebinden telefonunu cikarip internete girerek cozmesi e-ticaretin onemini gittikce artirdi. Ticaretteki en onemli kurallardan bir tanesi kalabaligin oldugu yeri takip etmektir. Kalabaligin en yogun oldugu yerler satisin en fazla oldugu noktalardir. Gunumuzde arama motorlarinin en ust noktalari potansiyel musterilerin en cok gezdigi noktalardir.
Her gecen gun biraz daha artan rekabet ortaminda e-ticarete talep gittikce artmaya devam ediyor. E-ticaret gida sektorunden giyime, giyimden elektronige kadar bircok farkli sektorde potansiyel haline donusmus durumda. Milyonlarca insanin internet ortaminda vakit gecirdigi dusunuldugunde aslinda talep cok da sasirtici degil. Insanlar vakitlerinin buyuk cogunlugunu internette gecirdiginden bu ortamda alisveris oldukca sIk yapiliyor. Bu buyuk rekabet ortaminda ayakta kalabilmek ve arama motoru uzerinde ust siralarda kendine yer bulabilmek icin dogru e-ticaret paketi secimi cok ciddi onem arz ediyor. Eger ki bu konu uzerinde gelismis ve basarili bir siteye sahipseniz ve sonrasinda da onu dogru bir sekilde doldurabiliyorsaniz istediginiz kitleye ulasma sansiniz oldukca yukseliyor. E-ticaret paketleri ile ilgili size bir tavsiyede bulunmak gerekirse en iyi e-ticaret yazilimi Projesoft e-ticaret paketlerinin e-ticaret yazilimi konusunda oldukca iyi oldugunu soyleyebiliriz.

E-Ticaret Paketleri Icerisindeki Secenekler

Isiniz icin en uygun e-ticaret paketini secerek, internetten satis yapmaya baslayabilir ve guzel bir kazanc elde etmeye baslayabilirsiniz. Tabii ki bu isin oncesinde atmaniz gereken baska bir adim bulunuyor. O da su: ilk olarak bir e-ticaret paketinizi secmeniz gerekiyor. Bu e-ticaret paketlerinin icerisinde su gibi ozellikler yer aliyor: cloud sunucu, Android ve IOS secenekleri, sanal pos sistemi ve SSL sertifikasi gibi secenekler e-ticaret yazilimlarinin icerisinde bulunuyor.

Ayrica butun yil boyunca teknik destek imkanindan faydalanabiliyor, yedekli calisma sansi elde edebiliyorsunuz. Burada atlanmamasi gereken nokta kesinlikle zengin bir paket icerisinde dogru olanaklarin site kapsaminda bulunmasidir. Unutmamalisiniz ki ne kadar farkli islem yapilirsa yapilsin, aslinda onemli olan sey musterinin e-ticaret sitenizin icerisinde rahat rahat dolasabilmesi, kendine guvende hissetmesidir. Bu sistematik uzerinde bir yapi olusturabilirseniz talep ettiginiz urun satisini yakalayabilir ve duzenli olarak kar elde etmeye devam edebilirsiniz.

E-Ticaret Paketleri Farkli Farkli Ozelliklere Sahip

E-ticaret paketi satin alindigi taktirde, yazilimin icerisinde daha bircok farkli secenek bulunmaktadir. Tabii ki bu ozellikler butceye gore degiskenlik gostermektedir. Paketlerin icerisinde fiyat veya stok alarm listesi, urun resminin zoom veya video seklinde yuklenebilme ozelligi, uye yorumlari, uyelik yapilmadan alisveris yapabilme secenegi, banner yonetimi, puan sistemi, kampanya olusturma ozelligi gibi daha sayisiz ozellik bulunmaktadir. E-ticaret paketleri ile birlikte internet ortami uzerindeki ticaret hayatinizi devam ettirebilir, musteri potansiyelinizi her gecen gun biraz daha yukseltebilir, arama motorlari uzerinde daha ust noktalara tirmanabilirsiniz. E-ticaret paketini cok ucuz miktarlara alabileceginiz gibi cok yuksek fiyatlara da alabilirsiniz. Eger ki e-ticaret isine yeni girecekseniz ortalama bir paketle baslamak sizin icin oldukca mantikli bir adim olacaktir. Zaman icerisinde karliliginiz artmaya basladikca elinizdeki paketi daha da genisleterek daha yuksek firsatlari degerlendirebilirsiniz.

Online Magazalarda Sinir Yok

E-ticaretin en populer secenegi olan online magazalarin herhangi bir mekansal sinirlamasi bulunmamaktadir. Dunyada bulunan butun insanlari icerisine alabilen online magazalar dunya ekonomisinin icerisinde olmanizi saglayacak onemli avantajlardan bir tanesidir.

Dunyaya Acilan Pencere

Aslinda internet dunyasi her firma icin dunyaya acilan bir penceredir. Gunumuzde e-ticaret sektorunde ekonomik anlamda basariya imza atan firmalara goz attiginizda genelde bircogu e-ticaret paketi seciminde bulunurken en iyi secenekleri kullanmaktadir. Online musteri kitlenize hitap ederken, onlarin beklentilerini mutlaka oncelik haline getirmeniz gerekmektedir. Konuyu orneklememiz gerekirse binlerce urunun arasinda istedigi urunu bulamayan musteri o siteden memnun kalmayacaktir. Oysa arama motoru, filtre veya canli destek ozelligi bulunan e-ticaret sitelerine talep digerine gore gozle gorulur boyutta farklidir. Binlerce urun arasinda aradigi urunu arama motoru destegi ile aninda bulabilen musteri sizden memnun olacaktir. Butun ozelliklere sahip e-ticaret paketleri online ortamda cok daha verimli bir sekilde calismanizi saglar. Eger ki daha kucuk isler icin paket almayi dusunuyorsaniz daha kucuk paket tercihlerinde bulunabilirsiniz. Ozel yazilim secenekleri ile desteklenen ve sektorel anlamda meydana gelen bosluklari dolduran cozumler, musterilerinizi memnun edecektir.
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 22 Ağustos 2020, 00:24   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık

________________

~ E & B ~
 
Alt 22 Ağustos 2020, 08:04   #3
Standart

Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık
Tskler ki.

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 22 Ağustos 2020, 08:15   #4
Standart

Emeğine SagLık ki.dd;pupilla

________________

Herkes KusurLarı İLe Kusursuzun Peşinde..
 
Alt 22 Ağustos 2020, 08:44   #5
Standart

Alıntı:
aLmiLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine SagLık ki.dd;pupilla
tşkler guzelim ;68

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 22 Ağustos 2020, 09:48   #6
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeginize saglik;ççk

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 22 Ağustos 2020, 09:52   #7
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık ;ççk

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 
Alt 14 Ekim 2020, 03:43   #8
Mutena
Ruyanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık

 
Alt 24 Mayıs 2021, 23:08   #9
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel paylaşımlarınız ve herkesi konu ile alakalı bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

________________

E-Ticaret Paketlerinin Degerlendirmesi
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:38.