IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Webmaster Genel Webmasterların fikir alışverişi yapabileceği konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

4Beğeni(ler)
  • 1 Post By ExCaLuBuR
  • 1 Post By She
  • 1 Post By Publisher
  • 1 Post By Artist


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2020, 21:50   #1
Standart Popüler 5 CSS Kütüphanesi

Web geliştiricileri olarak işimizi büyük ölçüde kolaylaştıran CSS kütüphaneleri mevcut. CSS3 teknolojisinin ortaya çıkmasıyla kazanılan kolaylıklar bu CSS kütüphanelerinin artmasını sağladı. Kütüphanelerin çeşidi ve sayısı artıkça arayüz ya da bir değiş ile ön yüz geliştiricilerin işi bir hayli kolaylaştı.

Projelerinizi çok daha etkin ve kolay yönetebilmenizi, efekt verebilmenizi sağlayan bu kütüphanelerin bir kaçını sizlerle paylaşayım.

1- Animate CSS

İçerisinde birden fazla CSS ile yapılmış animasyon efektleri barındıran son derece stabil çalışan bir CSS kütüphanesidir. JQuery ve CSS ile oldukça kolayca projelerinizde animasyonlar ekleyebilir ve kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay ve tamamen ücretsiz, özgür bir kütüphanedir. Animate CSS kütüphanesine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilirsiniz.

2- Hover CSS

Sadece CSS3 teknolojisini kullanarak fare ile üzerine gelince basit ama etkili görsel efektler, animasyonlar uygulamak istiyorsanız hover css sizin en ideal CSS kütüphanesidir. Oldukça basit ve kullanışlı efektler yapmanızı sağlayan Hover CSS sadece css kalıplarını kullanmaktadır. Hover CSS kütüphanesine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilirsiniz.

3- Magic Animations

Üç boyutlu görsel animasyonlar kullanmak istiyorsanız bu CSS kütüphanesi tam size göre. Birbirinden farklı şekillerde nesneleri, ikonları 3D boyutlu olarak animasyonlu yapmakta olan oldukça kullanışlı ve ücretsiz bir CSS kütüphanesidir. Magic Animations kütüphanesine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilirsiniz.

4- Kite CSS

Tamamen responsive ve esnek bir internet sitesi iskeleti oluşturmak istiyorsanız kullanmanız gereken CSS kütüphanesi Kite’dir. Kite tamamen yapısal olarak esnek, kolay ve kullanışlı bir css kütüphanesidir. Kite CSS kütüphanesine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilirsiniz.

5- CSS Loaders (Yükleyiciler)

Sıfırdan bir yükleyicisi oluşturmak oldukça zahmetlidir. Bizi bu dertten kurtaracak olan CSS kütüphanesi ise CSS Loaders’dır. Herhangi bir görsel kullanmadan, gif vb büyük boyutlu ve sabit ölçekli görsel yerine tamamen CSS teknolojisini kullanarak yükleniyor geçişleri, loaderslarını bu kütüphane ile kolayca oluşturabilirsiniz. CSS Loaders kütüphanesine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilirsiniz.
 
Alt 30 Aralık 2020, 15:01   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık

________________

~ E & B ~
 
Alt 02 Ocak 2021, 19:34   #3
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık.

 
Alt 24 Mayıs 2021, 23:00   #4
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel paylaşımlarınız ve herkesi konu ile alakalı bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

________________

Popüler 5 CSS Kütüphanesi
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:14.