IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Web Dünyasından Röportajlar Web sitesi alanında çalışmalar yapan webmaster'larımız ile ilgili röportajlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

99Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2021, 15:36   #1
Standart Turksohbet.Net Webmaster Sorumlusu CeReN ile Söyleşimiz.

Merhaba Değerli IRCREHBERI sakinleri.
Bu söyleşimizde Turksohbet.Net'in başarılı Webmaster Sorumlusu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e konuk olduk. Kendisine çok teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.


Turksohbet.Net Webmaster Sorumlusu CeReN ile Söyleşimiz.

Bozkurt:Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Öncelikle röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Nasılsınız?


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Selam Bozkurt ben soyleşi teklifinizden dolayi sizlere çok teşekkür ederim. İyi şükür siz nasılsınız.

Bozkurt:Rica ederiz. Teşekkür ederim. Bugünümüze şükür


Bozkurt : Bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Sizi tanımayanlar için, Kimdir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tabiki sizlere biraz kendimden bahsedeyim. İsmim Ceren Balikesir'liyim. 11 mayis gunu 34 yasima giricem. İs olarakda saglik sektoru, magazacilik ve kuyumculuk isleri ile ugrasiyorum. Bekarım.

Bozkurt : Bir çok işle istigal halindesiniz. Zor olmuyor mu? Sağlık , mağazacılık , kuyumculuk çok farklı sektörler

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir kismi aile işleri olduğu icin çok zorlanmıyorum.

Bozkurt : Peki sağlık dediniz. Sağlık sektöründe medikal ürünler falan mı?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yok aslında öyle degil bu konuyu cok açmak gerekebilir sadece saglıkçıyım ama yapmıyorumda diyebiliriz.

Bozkurt : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRC/d hayatiniz nasıl başladı?Bu ortama ne zaman girdiniz ve nasıl başladınız?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Cok guzel bir soru ile karsi karsiya oldugumu dusunuyorum simdi. İrc hayatim ortalama alirsak 15 sene once annemi kaybetmem ile basladigim bir ortam olmaktadir. O gun bu gundur buralardayim.

Bozkurt : Başınız Sağolsun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Amin çok teşekkür ederim.

Bozkurt : Peki bu zamana kadar hangi sunucularda bulundunuz. ne gibi görevler aldınız?


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bilmiyorum bu yaziyi okuyanlar kişilerin içinde duymus olanlar var midir ama Gulyuzlum.Net ve Kelebek.Gen.Tr ilk bulunmuş olduğum sunucular arasında olabilir. Görevlerime gelecek olursak;
Gulyuzlum Sunucu icinde root adminlik Kelebek.Gen.Tr de ise eğitim aldım.


Bozkurt : Şuan aktif oldugunuz sunucunun yani Turksohbet.net 'in yönetim anlayışı ve işleyişinden bahseder misiniz?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Öncelikle yönetim anlayışı ve isleyişi hakkında bilgi vermem gerekirse sunucu sahibimiz Blackthorn `un disiplinli calışmasi ve kuralcılığı yaninda bir o kadarda yönetim icindeki calışma arkadaşlarımız ile karşılıklı bilgi alisverişlerinin içinde bulunması beni çok etkilemişti.
Şunu anladim ki Turksohbet.net ailesi gercekten büyük ve güçlü bir yonetim ailesi ile var olmaktadır ve kurallarını , disiplin şeklini asla kaybetmeden yoluna devam ederek hedeflerinin en üst noktasına doğru yol almaktadır.


Bozkurt : Uzun süredir bu sunucuda bulunuyosunuz. sizi buraya bağlayan ne?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Turksohbet.net sohbet sunucusuna tam 13 ay once katıldım. Aslında genelde en az bulunduğum sunucu suresi 3 sene gibidir. Eğer ki sunucu sahipleri ile bir sorun yaşamadığım sürece o sunucudaki bulunma sürem daha fazla olacaktır. Benim için onemli olan sahiplendiğim ve ailem gibi hissettiğim bir sunucu içinde daimi ve kalıcı olabilmektir.

Bozkurt : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bildiğim kadarıyla web ile ilgileniyosunuz.Neden web o kadar departman varken?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Neden webmaster o kadar cok departman varken. Herkesin ilgi alanı olan konular vardır benimde makale yazmak , çok okumak ve araştırmalar içinde olmak ilgimi cekmekte olduğu icin bu departman icinde olmaya karar verdim.

Bozkurt : Çoğu kullanıcılar Webmaster anlamını bilmiyor. bize Webmaster ne ile uğraşır, ne yapar anlatır mısınız?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Acikçasını söylemek gerekirse en onemli departmanlardan birisi webmaster dünyası ve oranın içinde çalısan kişiler olmaktadir. Bu bir gerçektir ki herkes Webmaster olamaz ve buranın cok ayrı bir gizemi vardır.Tabiki burda herşeyi tam anlamı ile açarsak yaptıklarımızı yada yapmış olduklarımızı açıga çıkarmış oluruz. Webmaster dunyasi demek ketum bir aile ortami demektir. Sunucu sahibimiz Blackthorn beyin destekleri calisma arkadaslarim THE_MAN , DerinMevzu , Seth ve JackaL ile iyi bir ekip çerçevesi içinde ser verip sir vermeden yolumuza devam etmenin gururu ile mutluyuz.

Bozkurt : Kendi Web çalışmalarınız oldu mu?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendim teknik olarak web calismasi yapmadim genellikle makale kisimlari ile ilgileniyorum diger konular ise Blackthorn beyin insiyatifindedir.


Bozkurt : İleride yapmak istediğiniz çalışmalarınızdan , projelerinizden bahsedebilir misiniz?


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İleride yapmak istedigim calışmalarim daha fazla kişiyi makale üzerinde calısmalarda bulunmasını sağlamak ve kendimi daha fazla bu konu uzerinde geliştirmektir.


Bozkurt :Sunucular icin arka planda calışan Webmasterlar var.
Webmaster denince aklınıza gelen ilk isimler kimler?


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Webmaster denince ilk aklima gelen kisi su an icin TehLikeLi dir. Tehlikeli ile ayni webler uzerinde ben makalelerim ile o teknik destekleri ile ortak calismamiz sonucu googlede ban yemis bir domaini kurtardik.

Bozkurt : Sizin Webmasterlik hakkında eklemek istediklerin varsa buyurun lütfen.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Özgün makaleler cercevesi icinde yapilan yorumlar ile sunucu yonetim aile ile bir butun olarak calistigimiz webmaster odasi gizemli dünyası ile cok acik ve net bilgiler vermemiş olsakda bizlerin tanitimina bir katki sağlayacak olan soyleşi için sizlere teşekkür ederiz.


Bozkurt : Son olarak İRCRehberi.Net hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir sure cok bulunduğum sonra bir süre ara vermiş olduğum ve tekrar geri dönüş yaptigim İrcrehberi.net hakkında şunu soyleyebilirim.İyi bir ekip ile calışıyorlar bunu görüyorum.Hemen hemen bir çok sunucuyu takip ediyorlar ve destek veriyorlar. Ayrıca ozellikle tek tek kullanıcılar ile ilgilendiklerini düşünüyorum.Yönetim ailesinin hiç bir sunucuya ayrıcalık tanimadan yaklastiklarini düşünüyorum.Basarilar diliyorum.

Bozkurt : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bize vakit ayırdığın için çok teşekkür ediyorum. Hem kendi adıma hem forumumuz adına. Çok keyif aldığım bir söyleşi oldu.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ben size bizlere vakit ayırdığınız icin çok teşekkür ederim. Emeğinize Saglık Hakkınızı Helal Edin.

Bozkurt : Helal olsun ne demek sizler hakkınızı helal edin.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Helal olsun Bozkurt sizinle tanışmak zevkti.

Sizler de Turksohbet.Net Webmaster Sorumlusu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkındaki düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler.
 
Alt 17 Mart 2021, 15:39   #2
🙈🙉🙊
BidiBidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibine başarılar diliyorum.

________________

Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba
 
Alt 17 Mart 2021, 15:39   #3
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık güzel bir röportaj olmuş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatında başarılar dilerim canım

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 17 Mart 2021, 15:44   #4
Standart

Alıntı:
BidiBidi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibine başarılar diliyorum.
Cok tşk ederim okudugunuz ve yorumladiginiz icin.

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 17 Mart 2021, 15:45   #5
Standart

Alıntı:
LaviNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık güzel bir röportaj olmuş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatında başarılar dilerim canım
Cok tşk ederim Canim

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 17 Mart 2021, 15:47   #6
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ayrica Size Cok tşk ederim eglenceli ve guzel bir soylesi oldu emeklerinize saglik.

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 17 Mart 2021, 15:47   #7
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] usta emeğinine sağlık. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanıma ve ekibinede başarılar.

 
Alt 17 Mart 2021, 15:50   #8
Standart

Alıntı:
SLyther Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] usta emeğinine sağlık. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanıma ve ekibinede başarılar.
cok tşk ederiz.

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 17 Mart 2021, 15:51   #9
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Öncelikle bu keyifli röportaj için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emeğinize sağlık. Seni az çok tanıyorduk ama bu röportaj ile daha da iyi tanımış olduk, başarıların daim olsun.

________________

~ E & B ~
 
Alt 17 Mart 2021, 15:55   #10
Standart

Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle bu keyifli röportaj için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emeğinize sağlık. Seni az çok tanıyorduk ama bu röportaj ile daha da iyi tanımış olduk, başarıların daim olsun.
Ben cok tşk ederim sizlerinde emeklerine saglik olsun

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:23.