IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Uzakdoğu Gezi Rehberi Uzakdoğu Gezi Rehberi Gezelim Görelim

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2023, 20:01   #1
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Marina Bay Sands Oteli & SkyPark

Mimar Moshe Safdie imzalı Marina Bay Sands Oteli 55 katlı 3 gökdelen ile onları çatıdan birleştiren gemi görünümlü ünlü terastan oluşuyor. 2011 senesinde kapılarını açan Marina Bay Sands Oteli Singapur gezilecek yerler listesinde en önlere yerleştirmeniz gereken kent sembolleri arasında.

Bir mimarlık harikasına tanıklık edeceğiniz Marina Bay Sands Oteli 8 milyar Singapur Dolarına mal olmuş. Anlayacağınız çok lüks ve şatafatlı bir otel. Çok dikkat çekici olan otelde yaklaşık 2561 tane odası, büyük bir kumarhane, alışveriş merkezleri, tiyatro-konferans salonları ile çok sayıda restoran ve müze yer alıyor.

Marina Bay Sands Oteli’nin dünya çapında nam salması ise daha çok ilginç görünümlü terası ile bağlantılı. Dünyanın en büyük gökyüzü parklarından olan 1,2 hektarlık SkyPark 55 katlı 3 gökdelenin çatılarını birbirine bağlayan, gemi şeklinde tasarıma sahip bir teras.

Tam 340 metre uzunluğunda olan ve 57. katta bulunan SkyPark Singapur’un tüm gökdelenlerini, sembolik yapılarını ve ışıl ışıl dünyasını seyretmek adına mükemmel bir seyir terası. 250 çeşit ağaç ve 650 çeşit bitkinin de yer aldığı SkyPark’ın en ilgi çekici yerlerinden biri sonsuzmuş gibi görünen upuzun havuzu.

Gökdelenlerin üzerinde yüzüyormuş hissi veren havuz sadece otel müşterilerine açık olsa da terasta vakit geçirebileceğiniz başka yerler de bulunuyor. 360 derece panoramik şehir manzaralı seyir terası ve özellikle akşamları ışıklarla daha da renklenen Singapur gökdelenleri eşliğinde yemek yiyebileceğiniz şık restoran bunlar arasında.

Singapur ruhunu en çok hissedebileceğiniz yerlerden olan Marina Bay Sands Oteli ile SkyPark’ı mutlaka görmenizi öneririm.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



''Alıntı''
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:30.