IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2021, 13:20   #1
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İstanbul'un En Lezzetli Sushi Restoranları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Maromi by Divan
Kadıköy çevresinin en iddialı suşilerini bulabileceğiniz Maromi by Divan, Kalamış Marina’nın sakin, huzurlu ortamında konumlanıyor. Suşi ritüelini konveyör bant sistemi ile deneyimleyebileceğiniz restoranda suşi çeşitleri bol. Bir bant üzerindeki farklı renkte tabakların konukların önünden geçerek sürekli dönmesine dayanan sistem hem eğlenceli hem de bildiklerinizden farklı suşilere yönelmeniz için teşvik edici. Mekan küçük olduğu için rezervasyon yaptırmak akıllıca.

Sushi Manga
Nobu Londra ve New York’un ardından Sunset gibi İstanbul’un en önemli restoranlarında çalışan ünlü Japon Şef Hiroki Takemura’nun yeni adresi olan Sushi Manga, İstanbul’un her geçen gün daha da popülerleşen gastronomi bölgelerinden Göktürk’de konumlanıyor. Japon mutfağının en sevilen lezzetlerinin yer aldığı menüdeki yemeklerin tümü kullanılan malzemelerin tazeliği ile de dikkat çekiyor. Dana etli gyozo’dan sushi çeşitlerine kadar her şey özenle hazırlanıyor. İçerisinde bulunduğumuz dönemde paket servis ile sushi tutkunlarına ulaştırılıyor.

İsokyo İstanbul
Hem menüsüyle hem de yaşattığı tadım deneyimiyle şaşırtan ve heyecanlandıran bir mekan İsokyo. ‘Çağdaş Pan Asya’ konsepti çerçevesinde İstanbul’dan Tokyo’ya kadar uzanarak, Tayland, Çin, Vietnam, Kore gibi mutfakların her birine dokunan restoranın başında Koreli genç şef Minwoo Yun var. Şef, füzyonu klasik Avrupa pişirme tekniklerini ve malzemelerini Asya tatlarıyla birleştirerek yapıyor. Tarifleri ve paylaşım tabaklarını sunum şekli şehirdeki benzerlerinden oldukça farklı. Yun’un imza suşi tabağı dev bir sunumla gelen renkli ve şık görünümüyle gerçek bir ziyafet. Şef en açık renkli balıktan koyu renkliye doğru tatmaya başlamanızı öneriyor. Restoranın tasarımı, kullanılan minik aksesuarlar dahil ince bir zevki yansıtıyor. Yun, her bir tarifinde merak uyandıracak, şaşırtacak bir malzeme kullanmayı seviyor.

Orōro Sushi Bar
İlk şubesini Moda’da açan Ororo Sushi Bar’ın kurucuları mekanı “üçüncü dalga suşiciliğin temsilcisi” olarak tanımlıyor. Ororo, Türkiye’nin damak tadına hitap edecek şekilde karamelize soğan ve dereotuyla hazırlanmış roll’lardan, vegan-vejetaryen çeşitlere uzanan çeşitli lezzetlerin yer aldığı bir menüye sahip.

Kaen
"Rolling with Passion” mottosuna sahip olan mekan, Sushi’lerini çok büyük bir özenle hazırlıyor. Koşuyolu’ndaki asıl yeri haricinde Arenapark AVM Migros ve Kemercountry Bolpazarda Kaen’nin lezzetlerine ulaşabilirsiniz.

Alıntı
________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 25 Nisan 2021, 14:36   #2
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sushi sevmem

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 25 Nisan 2021, 14:37   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

hic sevmem

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 25 Nisan 2021, 14:38   #4
IRC Vip Üyesi
Romeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Pizza yiyin arkadaşlar siz

________________

"̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶"
 
Alt 11 Mayıs 2021, 20:41   #5
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başka bir şey olsaydı yerdim.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:46.