IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By ArDa
  • 1 Post By Reyhan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2021, 18:31   #1
Standart En İyi Akıllı Telefonlar 2021 (Oppo Find X3 Pro )

Oppo Find X3 Pro

Çinli markalar başta kalitesiz işe yaramaz gibi algılanıyordu ama şimdi listelerde ilk sıralardalar. Apple ve Samsung gibi markaların bile etkinliklerini düşürmüş durumdalar. Oppo bunlardan biri. Yine çok kısa süre önce gelen Find X3 Pro markanın adeta gövde gösterisi oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tasarım

Oppo da özgün bir tasarım kullanmış. Ekranda zaten yanlardan neredeyse tamamen kavise yer verilmiş. Bu telefonu ele aldığınız zaman, çok güzel bir his bırakması anlamına geliyor. Ayrıca tek elle kullanım için de avantaj kabul edilebilecek olan bir durum. Tasarım konusunda kamera bölümü farklı. Belki telefon kamerası en iyi telefonlar arasında yer alacak ama tasarımı daha dikkat çekici. Ek bir kamera modülü kullanılması yerine, sanki kasadan bir uzantı gibi çıkarılan kamera alanı var.

Garip bir benzetme olacak ama dışa doğru çıkan bir tepecik kullanılmış gibi duruyor. Güzel mi derseniz bana göre bütünleşik bir yapı sunduğu için büyük bir avantaj sağlamakta evet.

Ekran Özellikleri

Yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranları seviyorsanız alın size bir alternatif daha. OnePlus 9 kadar başarılı ekranı olan akıllı telefonda AMOLED 6.7 inç panel kullanılmış. 1440 X 3216 piksel çözünürlükte telefonu, en iyi telefonlar listemizde baş sıralara çıkarıyor.

Ekranın bu değerleri sayesinde sunmuş olduğu piksel yoğunluğuna gelince, burası bana çok tanıdık gelecek çünkü değer 525 PPi. OnePlus akıllı telefonu ile aynı değer. 120 Hz yenileme hızı da yine sanki sabit tutulmuş gibi duran özellikler arasında yer alıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Teknik Özellikleri ve Donanımı

Snapdragon 888 işlemci. En az 3 sene telefonun açamadığı uygulama ya da oyun olmayacaktır. İşlemci o kadar iddialı bir işlemci.

LPDDR5 destekleyen bir işlemci. Ram miktarı da zaten yine iki seçenek. Bu sefer yüksekten başlayalım. En yüksek seçeneği alacaklar için 12 GB LPDDR5 RAM kullanılıyor.

Bir düşük ana modelde ise 8 GB RAM var. Burada tek değişen depolama seçimi olmuş. Diğer akıllı telefonların aksine 128 GB depolama alanı yok. Bunun yerine 256 GB depolama alanı var.

Kamera Özellikleri

En iyi kameralı telefonlar içerisinde bu modeli şöyle gösterebiliriz ki çok dikkat çekici bir makro kamerası var. Mikroskopik kamera olarak da geçen bu kamera sayesinde nesneleri ciddi bir şekilde büyütmek mümkün. Telefonun ana kamerası ise 50 MP değerinde bir kamera.

8K çekmesini beklerdik ama telefonun 4K çekim kalitesi var. Bu kısmı ben de anlamadım. Maksimum olarak 4K 60 fps çekim kalitesi gösterilmiş. Çok düşük değil elbette ama diğer amiral gemileri 8K çekime geçti.

İkinci kamera yine 50 MP değerinde ekstra geniş açı kamera, üçüncü kamera 13 MP 20x dijital zoom özellikli ve 5x hibrit zoom özellikli telefoto kamera.

En son dördüncü kamera ise bahsettiğimiz 3 MP makro çekim kamerası. Bu modelin ön kamerasına gelince, ön kamera 32 MP değerinde ve biraz daha iyi bir kamera.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Alıntı

Kaynak : Bilişim Uzmanı O. Özsezgi
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu ArDa tarafından (02 Haziran 2021 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 01 Haziran 2021, 20:34   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

"10.400 TL" imiş arkadaşlar. Ben elendim siz devam edin ;d

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:40.