IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2023, 00:15   #1
Standart İşte Android telefonların çökmesine neden olan o video!

İşte Android telefonların çökmesine neden olan o video!

Akıllı telefonlar çeşitli şekillerde saldırılara maruz kalabiliyorlar. Virüs ve trajan gibi kötü amaçlı yazılımlar bilgisayarlarda olduğu kadar telefonlar için de oldukça tehlikeli. Ancak son dönemde Android imzalı telefon modelleri için ortaya çıkan bu sorun diğerlerinden oldukça farklı.

Alien filminin 4K videosu Pixel telefonlar için sorun yaşatıyor
Reddit üzerinden birçok kişinin bildirdiği üzere bir YouTube videosu, bazı Pixel telefon kullanıcılarının önemli sorunlar yaşamasına neden oluyor. Kullanıcıların raporlarına göre video bazı telefonların kilitlenmesine neden oluyor. Ek olarak, bazı kullanıcılar videoyu izlemeye çalıştıktan sonra hücresel ağ sorunları yaşadıklarını da ifade ediyor. Telefonu yeniden başlattıktan sonra ise sorunların ortadan kalktığı belirtiliyor.

İşte Android telefonların çökmesine neden olan o video!

Yaşanan sorunun şimdiye kadar Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 6, Pixel 6 Pro ve Pixel 6A modellerinde kendisini gösterdiği ortaya çıktı. Ancak bu sorunun tüm Pixel telefon sahipleri tarafından da yaşanmadığını söylemekte fayda var. Bazı kullanıcılar, Pixel cihazlarının videoyu sorunsuz bir şekilde oynatabildiğini ifade ediyor.

Söz konusu olan video ise Alien filminden alınan bir sahne. 4K HDR olarak paylaşılan videonun yaklaşık 2 yıl önce yüklendiği görülüyor. Bir süredir yayında olmasına rağmen video, son zamanlarda Pixel telefonların çökmesine neden olması ile ön plana çıktı. Diğer Android imzalı telefon modellerinde ise henüz bir sorun yaşanmamış gibi görünüyor.

İşte Android telefonların çökmesine neden olan o video!

Sorunun nedeni şu anda bilinmiyor ve Google henüz konuyla ilgili bir açıklama yayınlamış değil. Ancak, bazı kullanıcılar sorunun Pixel telefonların renkleri işleme şekliyle ilgili olabileceğini düşünüyor. Buna benzer bir sorun daha önce bazı Android telefonlar için bir duvar kağıdının kullanılması ile de yaşanmıştı.

Sorunun bazı Pixel cihazlarını etkileyip diğerlerini etkilememesi, sorunun videonun kendisiyle ilgili olmadığını gösteriyor. Muhtemelen bazı Pixel cihazlarda verilerin işlenmesi sırasında bir sıkıntı yaşanıyor.

ALINTI
 
Alt 01 Mart 2023, 06:17   #2
Standart

Ay ilk defa duydum bunu da. Dikkat etmek gerek

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:19.