IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2023, 01:51   #1
Standart Z Kuşağına özel: Tecno Spark 10 Pro tanıtıldı!

Z Kuşağına özel: Tecno Spark 10 Pro tanıtıldı!

Tecno, ilk katlanabilir akıllı telefonu da dahil olmak üzere MWC 2023 fuarında yeni ürünlerini duyurdu. Mart ayında piyasaya çıkacak Tecno Spark 10 Pro, üst düzey özellikleriyle dikkat çekiyor. Z Kuşağı’nı hedefleyerek üretilen yeni model, hem oyun hem de kamera performasıyla öne çıkıyor. İşte Tecno Spark 10 Pro özellikleri.

Tecno Spark 10 Pro özellikleri ve fiyatı
Spark 10 Pro’nun göze çarpan özelliklerinden biri, 32 Megapiksel ön kamerasıyla gelişmiş selfie yeteneğidir. Bu, kullanıcıların düşük ışık ayarlarında bile her türlü ışık koşulunda harika kareler yakalayabilecekleri anlamına geliyor. Cihaz arka tarafında ise çift flaşlı 50 Megapiksel ana kamera bulunuyor.


Z Kuşağına özel: Tecno Spark 10 Pro tanıtıldı!

Tecno Spark 10 Pro’nun öne çıkan diğer bir özelliği de MediaTek Helio G88 yonga seti sayesinde performansı oluyor. Üstün oyun deneyimi için optimize edilen bu yonga seti, Spark 10 Pro’nun kusursuz bir deneyim sunmasına kapı aralıyor.

Spark 10 Pro ayrıca Z Kuşağı’na hitap edecek bir tasarıma yer veriyor. Dayanıklı cam arka paneli, elde rahat tutulabilen parlak bir yüzey oluşturuyor. Akıllı telefon ayrıca Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,6 inç 90 Hz IPS ekrana sahip.

MediaTek Helio G88 yonga seti 8GB RAM ve 128GB / 256GB dahili depolama ile eşleştiriliyor. microSD kart desteğine sahip olup olmadığı ise henüz açıklanmadı.

Z Kuşağı’na hitap edecek şekilde tasarlanan Spark 10 Pro, güçlü performansı ve şık tasarımıyla orta-üst segmentteki yerini aldı. Mart ayı için resmi olarak satışa sunulması beklenen Spark 10 Pro fiyatı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.


ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:04.