IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

85Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2020, 18:22   #11
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Öncelikle;
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , teşekkür ederim güzel yazın için.
ChatGen&TurkSohbet Ailesi olarak bizler hem keyifli vakit geçirmek hem de kullanıcılarımız için de aynı keyfi yaşatmak için emek veriyoruz.
Ben biraz arka planda olarak emeğin nasıl ilmek ilmek işlendiğine şahit olduğum için, nasıl bir potansiyel olduğunu çok iyi biliyorum.

Mutluyum; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi insanlar tanıyıp birlikte iş yapabildiğim için.

Şanslıyım; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sın, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @nazar, @carlsberg, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi arkadaşlarımla aynı yönetimde olduğum için.

En çok da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi dostluklar edindiğim için özel olduğumu hissediyorum.


Teşekkürler ve sevgiler bizden.

 
Alt 13 Nisan 2020, 19:38   #12
Standart

Her feçen gün büyüyerek ileriliyoruz...Dostlarla nice mutlu yıllara...emeğinize sağlık....

 
Alt 13 Nisan 2020, 19:39   #13
Helper
helloween - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yeni Katıldım aranıza 1 ay oldu geçti çok güzel bir ortamı gördüm arkadaşlık dostluk olarak inşallah daha güzel bir ortam olur diyorum Tüm yetkili arkadaşlarında admin ve ircop/oper ler dahil herkesin emeğine yüreğine sağlık görevlerinde başarılar diliyorum aynı zamanda tüm dj arkadaslıarnda yaptıkları ve sergilerdikleri yayın olarak emeklerine yüreklerine ağızlarına sağlık diliyorum hayırlısı olsun nice hep beraber mutlu dolu sohbetlere ve radyo yayınlarına olsun diyorum emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum neticede hepinizle olmaktan ayri bir mutluyum diyorum Saygılar ve Sevgiler..

 
Alt 13 Nisan 2020, 19:40   #14
Standart

Başarilar Dilerim ~

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 13 Nisan 2020, 19:54   #15
Standart

Nice mutlu yıllara. :)

 
Alt 13 Nisan 2020, 20:03   #16
Değerli
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kısa süre içerisinde beni bünyesine kabul eden ve benimseyen, yönetimde olsun ya da olmasın tüm Chat.gen.tr & Turksohbet.net kullanıcılarına teşekkür ederim. Turksohbet.net benim açımdan çok uzun yıllardır özel bir yerdir ve hep öyle de kalacaktır. Çok uzun bir aranın ardından Mirc'e Turksohbet.net gibi köklü bir sunucu ile dönüş yapmanın ayrıcalığı tarif edilebilecek bir duygu değil.

Yeniden Mirc'e dönmüş olmakla birlikte tek tek isim vermek istemiyorum ancak çok güzel yeni dostluklar kazanmış oldum. Sunucu içerisinde değer verdiğim en önemli şeyin içerideki ortamın nasıl olduğu ve nasıl olması gerektiğidir. Bu yüzden yönetici arkadaşlarımızla birlikte kullanıcılara en iyi ortamı sunmayı hedefliyoruz. Sunucu üzerinde emeği geçmiş ya da geçen herkese şahsım adına teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Chat.gen.tr & Turksohbet.net. İyi ki varız, hep olalım.

________________

Evimin yeri belli; yolun sonu.
 
Alt 13 Nisan 2020, 20:07   #17
Dike Değil Dayk
Dike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@aleyna sana özellikle teşekkür ediyorum paylaşımın için :*

 
Alt 13 Nisan 2020, 20:08   #18
Değerli
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Dike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@aleyna sana özellikle teşekkür ediyorum paylaşımın için :*
Evet bu özel ve güzel konu için ben de ayrıca teşekkür ediyorum. Eline, emeğine sağlık bayan ><> (:

________________

Evimin yeri belli; yolun sonu.
 
Alt 13 Nisan 2020, 22:55   #19
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu aileyi tam destek ile ayakta tuttuğunuz için ve saygı çerçevesının bozulmasına musade etmediğiniz için. Sizlere Apayrı sevgılerımı sunuyorum iyiki varsınız sizlerle beraber yürümek gururlandırıcı daha güzel günlere adım Adım gidiyoruz tüm chatgen ailesine sevgılerımı gönderıyorum nice asırlara;pupilla

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm iyiki tanımışım seni :)

________________

Kötüler herzaman iyidir.
 
Alt 14 Nisan 2020, 03:20   #20
Standart

Büyük bir emekle buralara Geldiniz başarınızın devamı dileğiyle..

________________

h£®k£s aynıyk£n ߣn fa®klıydım. $imdi h£®k£s fa®k pe$ind£ ߣn yin£ aynıyım!
 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:07.