Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2020, 18:04   #10
Dike
Dike Değil Dayk
Dike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Herkes için sıradan bir platform olabilir ama benim için çok ayrı yeri ve önemi var turksohbet in.
Hayatımda bazı olayların sonu iken bazı olayların başlangıcı oldu...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile ilk açtıgımız anı ve şuan ki halini karşılaştırdığımda nasılda kocaman bir aile olmuşuz diyorum..
Arada çürük elmalar çıksa da biz çok güzel bir aileyiz..
Öncelikle bize bu ortamı sağladığı için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] e
Sunucu cıkarına hic birşeyini esirgemeyen hem reel hem sanal arkadaşım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] a
En başından beri çok çok fazla emeği olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] e
Açıldıktan kısa bir süre sonra aramıza katılan eski help koordinatörümüz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] e
Oyun kanalını kendi yeri gibi benimseyen @nazar a

ve ve AcImasIz Krizantem Jackal Elif Concon Turan Falcon Usercik aXi Kürşad Kapris nickni sayamadığım bir çok arkadaşıma emeklerinden dolayı kendi adıma çok teşekkür ederim..

Ve tabi aileye sonradan dahil olsa da sanki yıllardır ownerimmiş gibi hissettiğim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] e
Emeğini hiçe sayamayacağım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @hellowen ve ismini sayamadağım bir çok arkadaşım iyi ki varsınız

Hepinizi seviyorum.. Daha nice yıllarımıza hep birlikte.

bir de gizli kahramanlarımız var benim canım kankam kardesim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sevgili dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizleri de unutmadım:) Desteğiniz için sizlere ayrı teşekkür ediyorum

Konu Dike tarafından (13 Nisan 2020 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir..