IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


50Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ağustos 2020, 22:19   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Lafazan.Net Sunucu Sahibi miSs İle Röpörtaj

Lafazan.Net Sunucu Sahibi miSs İle Röpörtaj


Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net kullanıcıları ;

Sunucu Sahibi Röportaj Köşemizde Lafazan.Net & miSs Ağırlıyoruz..

She : Merhaba sevgili miSs, nasılsınız.?

miSs : Merhabalar She
çok Tesekkurler iyiyim. Sizde iyisiniz inşallah 😊

She : İyiyim teşekkür ediyorum 😊

She : Öncelikle ilk olarak röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için. IRCRehberi.Net yönetimi ve kullanıcıları, adına teşekkür ediyorum.

miSs : Ben çok tesekkür ediyorum. Yer verdiginiz için sizin nezdinizde tüm IRCRehberi.Net ailesine..

She : Estağfurullah ne demek sunucu sahibi röportaj köşesine ilk röportaj sizinle oldugu için biz teşekkür ederiz.

She : Pekala miSs kimdir.? IRC/d tanıyanlar dan ziyade bu röportajı okuyup sizi ilk defa tanıyacak olan kişiler için kendinizi tanıtırmı sınız bizlere.

miSs : Kisaca bi ozet geceyim
Ece adim, Almanya'da yasiyorum, calisiyorum ve ayni zamanda vaktimin bir kismini sunucu web ve forumda hunharca kullaniyorum 😊

She : Tekrardan memnun olduk Ece hanım, ayrıca Almanya oldugunuzu da öğrenmiş olduk 😊

She : Genelde sosyal yaşantınız ile IRC/d Yaşantınız arasında bir farklılık var mı.?

miSs : Aslinda fark yok reelde de IRC/d ortaminda da ayni dusunce hisler mevcut. Reel ve Sanal olarak ayrimadim ayırmıyorum. Ayri dunyalar olarak bakanlar farkli ayri kisiliklere burunuyor diye düşünüyorum..

miSs : Reel yasamlarinda bosluklar olusan insanlar. Sanalda bu bosluklari doldurmaya calisan insanlardir. Ve buda cogu zaman husran ile sonuclaniyor
Böyle bir arayisa beklentiye girmemelerini öneririm.

She : Böyle düşünceye sahip iseniz ne mutlu genel de insanlar sanalda Real hytında yapamadıkları eğoyu burda sergiliyorlar.

She : Sevgili miSs IRC/d ile tanışmanız ne zaman ve nasıl oldu ilk hangi sunucuda bulundunuz.?

miSs : Bi arkadas vesilesi ile oldu
Bulmaca kanalindan bahsetmişti. Ve bende bulmaca meraklisi biri olarak girdim. Ve cok farkli bi dunya olarak görmüştüm. Yarisarak basladim, sunucu adi vermiyeyim şimdi. Bulmaca kanalindan yayinciliga ordan ise adim, adim ilerledik bugunlere geldik
Tabiri caiz ise, tozunu yuttuk yani. Yaklasik olarak bi 11-12 sene oluyor 😊

She : Ne kadar güzel, iyiki başlamışsınız ve sizin gibi birini tanıdık 😊

miSs : Canim sizin gibi insanlar ile karsilastikca iyiki diyorum.

She : Peki sunucu açmak, kafanızda nasıl oluştu.? Bildiğim kadarıyla radyo, web bu görevleri yaparak'ta her hangi bir sunucuda devam edebilirdiniz. Size cazip gelen ne oldu.?

miSs : Evet zaman zaman farkli ortamlarda bulundum ekip arkadaslarimiz ile lakin, olumsuz bize ters gelen bicok duruma sahit olduk. Sunucu yonetmek bana gore bayanlarin isi olmali. Beylerin bazilarini tenzih ediyorum. Lakin, bayanlarin bayan kullanicilarin huzur guven icinde chat yapabilmeleri için. Yonetimin agirlikli bayan olmasi gerektigini dusunuyorum
Burayi acmakdaki amaclarin en basinda bu geliyor. Guzel bir arkadas dost ekibimiz var.

miSs : Dedik neden bazi yanlislara sahit yada ortak olalim zemin hazirlayalim. Lafazan 2016 yilinda acilmis bir domain. Bi donem kapattik, zaman ayiramadik, tekrar Arakik ayinda aktif ettik, tum arkadaslarin emegi cabasi ile bugunlere geldik.

She : Kesinlikle bayanlar her yerde oldugu gibi bu iştede çok başarılı olan kişiler var. Ayrıca tekrardan aktif etmenize sevindim.

She : Pekala sunucu açmak gerçekten büyük emek istiyor. Ayrıca da sağlam yarı yolda bırakmıcak bir kadroda olması gerekiyor. Siz bu yola çıkarken kimlerler çıktınız.?

miSs : Kesinlikle cok emek istiyor, bazen forumda bakiyorum acilan yeni sunucular oluyor. Ve cidden icimden diyorum Allah yardimciniz olsun, Iyi bir ekip bulmak cok zor, yari yolda birakilma ihtimali herzaman var. Biz cok sansliyiz bu anlamda. Allaha sukurler olsun ki, cok guzel insanlar beraber yola ciktik. Kenetlenmis bir ekip var. Arada sunucu ile alakali fikir ayriliklari olsa da, bunlari bi sekilde cozume kavuşturur..

miSs : Bizim icin oncelik dostluk, gerisi sonradan geldigi icin asabiliyoruz sorunlari.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm, @uSer, @Abidin, @Aykan, @SamueL ve daha bir cok ismin emegi gayreti var.
Hepsi Lafazan.net'in olmassa olmazi, iyiki varlar diyorum. Ama Nur'mm hemcinsim olarak vede her sorunu birlikde gögüslediğimiz icin onun yeri ap ayrı.

She : Fırsat buldukça uğradığım sunucular arasında sınız. Ekip olarak başarılı buluyorum sizi her zaman bu başarıyı elde etmeniz dileğiyle.

She : Günümüzde artık sunucu açmak çok kolay bir hal aldı. Fakat büyük bir hevesle başlayıp bitirenleri görebiliyoruz. Sizce nerede yanlış yapılıyorlar? Asıl amaçları ne olmalı, nelere dikkat etmeliler.

miSs : miSs Oncelikle tesekkür ediyorum, evet kendimce hatayi surada yapıyorlar. Bazi yeni acilan sunucular, reklam yolu ile user kazanma çabasında ki bu tamamen bos bi uğraş. Kesinlikle Web agirlikli calismalari gerekiyor, daima Web'den gelen user kalici userdir. Tabiki gelen useri de en iyi sekilde agirlicak iyi bir ekip saygili, hoşgörülü, adaletli kisisel haklari koruyan kollayan bir ekip gerekiyor. Bi soz var irc aleminde, reklam ile gelen, reklam ile gider IRC/d atasozu mi desek buna 😊

miSs : Kisaca emek, emek, emek ✔
Emek hirsizligi degil ❌

She : Aynen öyle emekle gelinen heryer de daima başarı vardır. Diğer türlü zaten az çok görüyoruz fazla sürmüyor..

She : Pekala sunucu "kaliteli" sıfatını taşıyabilmek için ne gibi avantajlar sağlamalıdır, kullanıcılara ne tür bir hizmet sunmalıdır ? Yani kısacası sunucuları daha da cazip hale getirmenin bir yolu var mıdır sizce.?

miSs : Tabiki teknik anlamda donanimli olmasi gerekiyor, saldiri durumlarinda korunakli olmali. Bu teknik kismi. Ama Mekani guzellestiren kaliteli yada kalitesiz konuma getiren icindeki insanlardir. Yine yeniliyorum kaliteli yonetim olursa bu her sekilde yansir kullaniciya. Bayan kullanicilarin rahatsiz edilmemesi argo kufur rencide edici muhabbetlere musaade edilmemesi.. Ayrimcilik olmamasi, siyasi, dini, ırkı ne olursa olsun. Ortama uygun sohbet edildigi takdirde ayrim asla yapılmaması.

miSs : Ve tabiki kaliteli yayinlar, dinleyici memnuniyeti. Bu ornekleri arttirabiliriz ; Kisacasi evli, bekar bay, bayan herkese aile ortami tadinda bir ortam sunmak,kaliteli ortam sunmak demektir. Aile ortami diyorum insanun kendini en guvende hissettigi ortam aile ortamıdır..

She : Gerçekten öyle önemli olan saygı, ayrım olmaması ve sevmek zorunda değil kimse kimseyi ama saygı olunca hersey zaten oluyor.

She : Muhakkak ki her sunucu için radyo çok önemli. Ayrıca sizde bir yayıncı olarak radyo ile iç içesiniz. Lafazan.Net olarak diğer depertmanlara göre radyo ne kadar ön planda.? Ve ne gibi şeyler yapıyorsunuz radyo için.?

miSs : Radyo gercekden de sunucunun kalbi diyorum herzaman 🎤
Malum sohbetler yazili olarak yapildigi icin o sessizligi, muzik sesiyle senlendirerek sohbet keyfini cifte katlamak amacımız. Biz LafazanFm ekibi olarak herzaman dinleyici bazli yayinlar yapiyoruz. Dinleyici istek onerilerini hicbir zaman es gecmiyoruz, bunu daima dile getirirler ve bu cok memnuniyet verici. Yayin esnasinda yayinci arkadaslar ve sohbet katilimcilari karsilikli sohbetler sarki paylasimlari ile gayet hos sicak bir ortam oluşturmak.

miSs : Buda bize cok keyif veriyor, amacimiz zaten tam anlamiyla bu ortami olusturmak gormek.
Keyif almak, aldigimiz keyfi yansitmak paylasmak..

She : Pekala sizce bir yönetici olabilmek için ne gibi vasiflara sahip olunmalidir ? Sizin bakış açısınızla bakarsak, ne gibi yönleri olursa size daha çok katkı sağlanır.

miSs : Öncelikle, adaletli yapici sabirli olmali. Bulundugu ortami sahiplenmeli icine sinmeli.. Iyi bir insan olsun komut bilgisi herzaman yeterli olmayabilir ama bunlar ogrenilebilir. Kendi evi kendi yeri gibi gordugunde tum vasiflari barindirmis sayarim.

She : Zaten kendi evi gibi görürse daha çok sahiplenir ve kademe kademe yol katledildir öbür türlü sadece zaman kaybı olarak kalır.

She : Bir sunucu sahibi olarak sınırları zorlayan bir hayaliniz varmı? Böyle imkansız olarak adlandırabileceğimiz bir hayal.

miSs : Samimi olarak soyluyorum bu irtamda cok beklentim yok. Amacimiz cok cok büyütmek değil. Kaliteli sunucular, arasinda isim yapmak.Onun icindir tum cabamiz
çok büyüyüp de kontrolu kaybettigimiz bir ortam, ahlaki degerlerin yitirildigi bir ortam olmak istemiyoruz. Maddi bi kazanc amacimiz yok cunku. Oyle bi amacimiz olsa burada bir cogumuzun imkani var. Buyuk sunuculara bakiyorum acikcasi ben oralarda olmak istemem.

miSs : Huzurlu sohbet edebilecegim bir ortam degiller. Herzaman orta halli ama kaliteli kontrol edilebilir yerler bana gore tercih edilmeli. Insan sanal da olsa, yonettigi mekandan oradaki donen iyi yada kotu herseyden mesuldur. Olumsuzluklarin yasandigi bir ortamin icinde yonetiminde olmak istemem acikcasi.

She : İnanıyorum kısa sürede kaliteli sunucular arasında yerinizi alırsınız miSs cim 😊

miSs : Teşekkür ederim canım 😊

She : Pekala Lafazan.Net olarak ne gibi projeleriniz var yada olucak mı IRCRehberi.Net Kullanıcılarına biraz anlatırmısınız.?

miSs : Lafazan.Net olarak tum agirligimizi suan Web calismalarina verdik.
Bir kaç domain aldik insallah kisa surede onlar ile alakali calismalarimiza baslicaz. Yenilikleri takip ediyoruz sunucu olarak
Sansliyiz ki teknik anlamda @Unknown arkadasimiz her konuda bizlere destek.

miSs : Farkli eglenceli Oyun botlari, sohbette eglence botu ve yayinci arkadaslar bilir yapay zeka Siri botumuz gibi bir cok yenilik farklilik icin calismalar yapiyor
Ona da emeklerinden dolayi tesekkür ediyoruz.
Bizden bikti isteklerimiz bitmiyor hiç, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve beni gördüğünde ölü taklidi yapacak duruma geldi 😅

She : Yeni domainleriniz hayırlı olsun, gerçekten emek veriyorsunuz siz ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu emeğin karşılığını alırsınız bu hırs ve azimle..

She : Son olarak İRCRehberi.Net hakkında düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim sevgili miSs.

miSs : Evet IRCRehberi.Net ailesine minnet borcumu belirteyim oncelikle. Sunuculara ozellikle yeni yola cikmis sunuculara destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Çok yardimci ve anlayisli bir ekibe sahip, ekip mi desem aile mi desem, kısaca her ikisi de gecerli..
Ben sahsim adina ve lafazan.net adina basarilarinizin daim olmasini, forum alaninda ilk siralarda olmanizi icten diliyorum.
Elimizden geldigince, karinca kararinca desteklerimiz olmaya devam edecek inşallah 😊

She : Bizde size teşekkür ederiz, ilk günden bu yana bizimle oldugunuz için. Ayrıca bu güzel röportaj için de teşekkür ediyorum umarım okuyanlar da bizim gibi keyif alırlar.

miSs : She Yonetici ortagim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tum arkadaslarim adina ben cok tesekkür ediyorum..
Gercekden kisitli zamanda cok keyif aldigim bir soylesi oldu..
Herkese once saglik ardindan huzur ve basari diliyorum tum forum yonetimi ve uyelerine..



Duygu ve düşüncelerini bu röportajda dile getiren o değerli kişilere ayrıca teşekkür ederiz. 💠


@rAst : Ece Benim Için Cok Kıymetli Ve Değerli Ve Severim Ben Onu Iyi Bir Dost..

@SamueL : Tanıdıgım Gunden Beri Dostluğu Karekteri Değismeyen Ender İnsanlardan Birisin Ece. Simdiye Kadar Senden Yana İncinmedım İncitmedim.İyikı Varsın Can Dostum.Her Daim Seviliyorsun.

@L_ : Ece Yi Kelimelere Sigdiramazsin Ne Kadar Güzel Soz Varsa Söylersin Ama Yinede Ece Yi Anlatamazsin. Ecenin Yüregi Cok Güzel Cok Degerli Bir Arkadasimiz . Su Sanal Platformda Cok Nadir Ender Kisilerden Kendisi. Daima Yaninda Destekcisiyim . Basarilar Dilerim Kendisine.

@Meftun : Ece,kendi Şahsına Munhasır Çok Değerli Ve Sarsılmaz Bir Dostluk Yaşanabilecek Özel Bir Kişilik.Bizim Değerlimiz,olmazsa Olmazlarımızdan Birisi,kendisini Çok Seviyoruz.Varlığından Daima Mutluluk Duyabileceğimiz Allah Eksikliğini Göstermesin Diyebileceğimiz Güzel Çok Hoş Bir Varlık.

@Rohat : Dostluk Abidesi Ece Çok Güzel Bir Dost Dışının Güzeliği Içine Yansıması Bunca Sene Hiç Krılmadım Incinmedim Hep Güler Yüzlü Içinin Güzeliğini Daima Yansıtır..

@NEFRED : Ece Dünyanın En Tatlı En Güzel Insanı Olmakla Birlikte Aynı Zaman Muhteşem Bir Kişiliğe Sahiptir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ece Mmm Kıymetlim Değerlim Huzurum Çogu Zorlugu Beraber Aştıgımız Pes Etmeden Yıkılmadan Bir Birimize Tutunarak Ayakta Kaldığımız Kardesten Öte Kısaca Ruh Ikizim Varlığına Her Zaman Şükür Ettim Iyki Varsın Degidim Canım Seni Çok Seviyorum...

Sevtap : Melekkkkk Tek Kelikeyle Ben Ece Imi Cook Seviyorum Cook Asil Mutavazi Bir O Kadarda Guzel Kalplim Benim..
________________

~ E & B ~

Konu She tarafından (25 Ağustos 2020 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 24 Ağustos 2020, 22:26   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

seni yakindan tanimak , düsüncelerini ögrenmek ne güzel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;ççk
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeginize saglik;ççk

cok tatli roportaj olmus:cici:

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 24 Ağustos 2020, 22:31   #3
Standart

Seni uzaktan tanıma fırsatımız oldu Ece güzel bir ropörtaj oldu emeğinize sağlık : )

 
Alt 24 Ağustos 2020, 22:54   #4
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Keyifle okudum 2 mukammel insanin sohbeti çok quzel qeldi.. ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iki sayqi deqer kisilik harikasiniz

 
Alt 24 Ağustos 2020, 22:56   #5
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarının devamını dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :)

________________

Sayonaraaa..

 
Alt 24 Ağustos 2020, 22:59   #6
Standart

Emeği Geçen Herkese Tesekkur Ederim /..

________________

 
Alt 24 Ağustos 2020, 23:00   #7
Nur
Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
AreS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keyifle okudum 2 mukammel insanin sohbeti çok quzel qeldi.. ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iki sayqi deqer kisilik harikasiniz
AreS çok tşk ederim güzel düşüncelern için (:

 
Alt 24 Ağustos 2020, 23:02   #8
Nur
Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canlar harika olmuş emeginize sağlık keyifle okudum :cici:

 
Alt 24 Ağustos 2020, 23:07   #9
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
seni yakindan tanimak , düsüncelerini ögrenmek ne güzel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;ççk
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeginize saglik;ççk

cok tatli roportaj olmus:cici:
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağol

Alıntı:
Talisca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seni uzaktan tanıma fırsatımız oldu Ece güzel bir ropörtaj oldu emeğinize sağlık : )
Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
AreS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keyifle okudum 2 mukammel insanin sohbeti çok quzel qeldi.. ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iki sayqi deqer kisilik harikasiniz
Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarının devamını dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :)
Teşekkür ederiz @L_

Alıntı:
baSbeLaSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeği Geçen Herkese Tesekkur Ederim /..
Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canlar harika olmuş emeginize sağlık keyifle okudum :cici:
Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cum

________________

~ E & B ~
 
Alt 24 Ağustos 2020, 23:08   #10
Ece
Ece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
@SamueL Tanıdıgım Gunden Beri Dostluğu Karekteri Değismeyen Ender İnsanlardan Birisin Ece. Simdiye Kadar Senden Yana İncinmedım İncitmedim.İyikı Varsın Can Dostum.Her Daim Seviliyorsun.

@L_ Ece Yi Kelimelere Sigdiramazsin Ne Kadar Güzel Soz Varsa Söylersin Ama Yinede Ece Yi Anlatamazsin. Ecenin Yüregi Cok Güzel Cok Degerli Bir Arkadasimiz . Su Sanal Platformda Cok Nadir Ender Kisilerden Kendisi. Daima Yaninda Destekcisiyim . Basarilar Dilerim Kendisine.

@Meftun Ece,kendi Şahsına Munhasır Çok Değerli Ve Sarsılmaz Bir Dostluk Yaşanabilecek Özel Bir Kişilik.Bizim Değerlimiz,olmazsa Olmazlarımızdan Birisi,kendisini Çok Seviyoruz.Varlığından Daima Mutluluk Duyabileceğimiz Allah Eksikliğini Göstermesin Diyebileceğimiz Güzel Çok Hoş Bir Varlık.

@Rohat Dostluk Abidesi Ece Çok Güzel Bir Dost Dışının Güzeliği Içine Yansıması Bunca Sene Hiç Krılmadım Incinmedim Hep Güler Yüzlü Içinin Güzeliğini Daima Yansıtır..

@NEFRED Ece Dünyanın En Tatlı En Güzel Insanı Olmakla Birlikte Aynı Zaman Muhteşem Bir Kişiliğe Sahiptir.

@Nur Ece Mmm Kıymetlim Değerlim Huzurum Çogu Zorlugu Beraber Aştıgımız Pes Etmeden Yıkılmadan Bir Birimize Tutunarak Ayakta Kaldığımız Kardesten Öte Kısaca Ruh Ikizim Varlığına Her Zaman Şükür Ettim Iyki Varsın Degidim Canım Seni Çok Seviyorum...

Sevtap Melekkkkk Tek Kelikeyle Ben Ece Imi Cook Seviyorum Cook Asil Mutavazi Bir O Kadarda Guzel Kalplim Benim..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim bana okadar guzel bigun ve devaminda suaniki yasattigin mutlulugu ifade edemem..
Basta sana ve burada bu guzel yorumlarda bulunan can dostlarima cok tesekkur ediyorum..
Iyiki tanidim sizleri, iyiki varsiniz..
Allah sizlerin eksikligini de gostermesin.
Sanalda halen bulunma sebebim sizlersiniz..;ççk;ççk

________________

https://megaresim.com/upload/fe06aa64.gif
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:49.