Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ağustos 2020, 23:08   #10
Ece
Ece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
@SamueL Tanıdıgım Gunden Beri Dostluğu Karekteri Değismeyen Ender İnsanlardan Birisin Ece. Simdiye Kadar Senden Yana İncinmedım İncitmedim.İyikı Varsın Can Dostum.Her Daim Seviliyorsun.

@L_ Ece Yi Kelimelere Sigdiramazsin Ne Kadar Güzel Soz Varsa Söylersin Ama Yinede Ece Yi Anlatamazsin. Ecenin Yüregi Cok Güzel Cok Degerli Bir Arkadasimiz . Su Sanal Platformda Cok Nadir Ender Kisilerden Kendisi. Daima Yaninda Destekcisiyim . Basarilar Dilerim Kendisine.

@Meftun Ece,kendi Şahsına Munhasır Çok Değerli Ve Sarsılmaz Bir Dostluk Yaşanabilecek Özel Bir Kişilik.Bizim Değerlimiz,olmazsa Olmazlarımızdan Birisi,kendisini Çok Seviyoruz.Varlığından Daima Mutluluk Duyabileceğimiz Allah Eksikliğini Göstermesin Diyebileceğimiz Güzel Çok Hoş Bir Varlık.

@Rohat Dostluk Abidesi Ece Çok Güzel Bir Dost Dışının Güzeliği Içine Yansıması Bunca Sene Hiç Krılmadım Incinmedim Hep Güler Yüzlü Içinin Güzeliğini Daima Yansıtır..

@NEFRED Ece Dünyanın En Tatlı En Güzel Insanı Olmakla Birlikte Aynı Zaman Muhteşem Bir Kişiliğe Sahiptir.

@Nur Ece Mmm Kıymetlim Değerlim Huzurum Çogu Zorlugu Beraber Aştıgımız Pes Etmeden Yıkılmadan Bir Birimize Tutunarak Ayakta Kaldığımız Kardesten Öte Kısaca Ruh Ikizim Varlığına Her Zaman Şükür Ettim Iyki Varsın Degidim Canım Seni Çok Seviyorum...

Sevtap Melekkkkk Tek Kelikeyle Ben Ece Imi Cook Seviyorum Cook Asil Mutavazi Bir O Kadarda Guzel Kalplim Benim..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim bana okadar guzel bigun ve devaminda suaniki yasattigin mutlulugu ifade edemem..
Basta sana ve burada bu guzel yorumlarda bulunan can dostlarima cok tesekkur ediyorum..
Iyiki tanidim sizleri, iyiki varsiniz..
Allah sizlerin eksikligini de gostermesin.
Sanalda halen bulunma sebebim sizlersiniz..;ççk;ççk

________________

https://megaresim.com/upload/fe06aa64.gif