IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 2 Post By ZaLim
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2022, 13:48   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Liam Neeson, Monica Bellucci ve Guy Pearce'nin başrollerinde yer aldığı aksiyon filmi "Geçmişe Dönüş" izleyiciyle buluşacak. Justin Benson ve Aaron Moorhead tarafından yönetilen "Senkronik" bilim kurgu meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor.Gökhan Murat Toktamışoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı "Son Seans: MTTH" ile Metin Kuru'nun filmi "Mühr-ü Musallat-Perihan" adlı filmler, korku türünü seven izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

VİZYON HAREKETLENDİ

41 KERE MAŞALLAH

Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Ahmet Kapucu'nun yönettiği, Erkan Nurhan'ın senaryosunu yazdığı "41 Kere Maşallah", aşık olduğu kıza kavuşabilmek için kendisine yapılan büyüden kurtulmaya çabalayan bir gencin hikayesini anlatıyor. Komediseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen filmde, İnan Ulaş Torun, Ekin Türkmen, Asuman Dabak, Kemal Uçar ve Tuncay Beyazıt rol aldı.


ASİ PRENS

Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Julien Fournet'in yönettiği animasyon film "Asi Prenses", Roc-en-Brume şehrinin sokaklarında yaşayan küçük bir yetim olan Pil'in hikayesini odağına alıyor.


GEÇMİŞE DÖNÜŞ

Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Usta oyuncular Liam Neeson, Monica Bellucci, Guy Pearce, Ray Stevenson ve Taj Atwal'ın başrollerini paylaştığı aksiyon filmi "Geçmişe Dönüş" izleyici ile buluşacak. Martin Campbell'in yönetmen koltuğunda oturduğu film, peşindekilerden kurtulmak için çok geç olmadan yıllardır kazandığı becerilerini kullanmak zorunda olan bir suikastçının hikayesini anlatıyor.


MÜHR-Ü MUSALLAT: PERİHAN

Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Metin Kuru'nun yönettiği korku türündeki filmde Sena Yıldız, Ercan Özdal, Selahattin Taşdöğen, Nilüfer Aydan, Mehmet Güneş yer alıyor.
Konusu; araştırma yapmak için ücra bir köye giden öğrencilerin yaşadıklarını konu ediyor. Üç sosyoloji öğrencisi, yıllar önce Perihan adında genç bir kızın ölümüyle sonuçlanan bir cin çıkarma ritüelini ararştırmak için ücra bir köye gider. Gençler, Hanife adında yanlış bilgiler veren bir kadının anlattıkları ve onlara yardım etmeyi Kabul eden tek kişi olan Hasan’ın rehberliğinde araştırma yapmaya başlar. Ancak çok geçmeden araştırmaları, tehlikeli, spiritüel ve kanlı bir hal alır. Grup, gün geçtikçe kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulur.


OKUL TIRAŞI

Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Altın Portakal En İyi Film Ödülü’nü kazanan "Okul Traşı"nın başrollerini Cansu Fırıncı, Mahir İpek, Melih Selçuk, Ekin Koç ve Münir Can Cindoruk paylaştı. Ferit Karahan'ın yönettiği dram türündeki film, şehir dışında yatılı okulda okuyan bir gencin, rahatsızlanan arkadaşını hastaneye götürme talebinin okul yönetimi tarafından zamanında kabul edilmemesini ve yoğun kar yağışının ardından yolların kapanmasıyla gelişen olayları işliyor.


SENKRONİK

Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Justin Benson ile Aaron Moorhead'in yönettiği "Senkronik", bilim kurgu, dram ve korku unsurları taşıyan bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak. Jamie Dornan, Anthony Mackie, Katie Aselton ve Ally Ioannides'in başrollerinde oynadığı film, New Orleans'ta iki sağlık çalışanının, gizemli bir kimyasalla ilişkilendirilen korkunç cinayetler sonrası değişen hayatlarını ele alıyor.


SON SEANS: MTTH

Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Korku üçlemesinin son filmi Son Seans: MTTH, çocukluğunda yaşadığı ebeveyn travması sebebiyle psikolojik sorunlar yaşayan Selim'in, rutin hayatına devam ederken bir yolculuk esnasında fobilerinin beklenmedik şekilde tetiklenmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor.


X

Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Ti West'in yönetmenliğini yaptığı "X", 1979'da Teksas kırsalında filmi çekmek isteyen bir grup genç sinemacının başından geçenleri konu ediniyor. ABD yapımı korku türündeki filmin başrollerini Jenna Ortega, Mia Goth, Brittany Snow, Martin Henderson ve Kid Cudi paylaştı.


YAŞAMAYA BAK



Vizyonda ki Filmler - 17 Haziran 2022

Mike Mills'in yönetmenliğini üstlendiği "Yaşamaya Bak", küçük yeğenine bir süreliğine bakma görevini üstlenen bir radyo programcısının, Los Angeles'tan New York'a, oradan da New Orleans'a uzanan seyahatini ve geçmişle gelecek arasındaki bağlar üzerine düşünmesini işliyor. Bir yol filmi niteliğindeki yapımın başrolünde, "Joker" ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı kazanan Joaquin Phoenix ve çocuk oyuncu Woody Norman yer aldı.

Mynet
________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 18 Haziran 2022, 13:58   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ekin Koç'a napmışlar öyle ya ?

Yaşamaya bak dışında pek izlenecek film yok

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 18 Haziran 2022, 14:00   #3
Standart

Benim de dikkatimi yaşamaya bak filmi çekti

 
Alt 18 Haziran 2022, 19:03   #4
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ekin Koç'a napmışlar öyle ya ?

Yaşamaya bak dışında pek izlenecek film yok
ekin kocu 2 dkdir arayan ben djxkf

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:31.